YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۸۹ افشاگری مایلی کهن ازمفاسد مالی در فوتبال !! 1389/03/05 سرمربی تیم فوتبال سایپا از هر دری سخن گفت... محمد مایلی كهن از علی كفاشیان خواست تا «به خاطر مردم و مملكت» از ریاست فدراسیون فوتبال استعفا بدهد. سرمربی تیم فوتبال سایپا از هر دری سخن گفت. از این كه چگونه توانسته با بازیكنی همچون ابراهیم میرزاپور كه دو فصل قبل با 240 میلیون تومان با سایپا قرارداد بسته بود، قراردادی 160 میلیونی ببندد تا این دروازهبان در فصل 89 ـ 88 در چارچوب سایپا قرار گیرد. وی به رقمهای بالایی كه برای جذب بازیكنان خارجی پرداخت میشود اشاره كرد و به ایسنا گفت: سال قبل دو بازیكن خارجی كه هماكنون در پرسپولیس هستند، از سوی یك مدیر برنامه برای حضور در سایپا به من پیشنهاد داده شد و رقم آنها بین تا 150 تا 170 هزار دلار بود اما من گفتم كه در كشورمان آن قدر بازیكن خوب وجود دارد كه میتوان از آنها استفاده كرد. وجدانم اجازه نمیداد كه از این بازیكنان خارجی استفاده كنم در حالی كه تا پایان فصل هم چهار جای خالی داشتم. ما میتوانستیم آنها را با 150 و 170 هزار دلار به سایپا بیاوریم اما این كار را انجام ندادیم. پس از آن دیدیم كه همین بازیكنان با 400 هزار دلار سر از پرسپولیس درآوردند. میبینید كه هیچ حساب و كتابی نیست براحتی هم آقایان بدون این كه بازخواست شوند، جابهجا میشوند. این به خاطر این است كه مدیران ما با مسائل آشنا نیستند و البته مسائل دیگری وجود دارد كه نمیخواهم آنها را باز كنم. مایلی كهن خطاب به كفاشیان گفت: آقای كفاشیان عزیز! و ای برادری كه سالهاست همدیگر را میشناسیم، به خاطر مملكت، به خاطر جوان و پیر و به هر خاطر دیگری كه خودت فكر میكنی، از فدراسیون فوتبال استعفا بده و برو. وی افزود: علیرغم همه زحمتهایی كه دولت در ورزش میكشد اما بروید ببینید كه مردم ما لنگ چه چیزی هستند. مساله همین دفع زبالهها معضل است. خوزستان كه بودم میدیدم كه چگونه زبالهها در خیابانها تلنبار میشوند. دل من پر از درد و غم مردم است. وقتی رییس جمهور شخصا به شهرها و روستاها میرود، برای اینكه خودش از نزدیك با مشكلات مردم آشنا شوند، ما باید در این راه به دولت كمك كنیم. كمك ما چگونه میتواند باشد؟ به نظر من كمك این است كه وقتی ما را در جایی میگذارند كه جزو تخصصمان نیست، باید بگوییم كه ما این كاره نیستیم و كس دیگری را انتخاب كنیم. طی این دو دوره همه علاقهمندی دولت به ورزش را حس كردند و مثال آن، پیگیری امور ورزشگاهها از سوی شخص رییس جمهور بوده است. اكنون بحث این است كه یك درصد بودجه سازمانها به ورزش اختصاص پیدا كند. حتی صحبت از افزایش بودجه ورزش است. من یك چشمم به این قضیه خنده است و چشم دیگرم نگرانی است. نگرانی از این جهت كه با این پول خرج ورزش بیخود اضافه میشود. وقتی بازیكن میگوید من 600 ، 700 میلیون تومان برای یك فصل میخواهم به این خاطر است كه متوجه شده بودجه ورزش اضافه شده است. باشگاه باید از همین افزایش بودجه به این بازیكن پول بدهد. ما در ورزش كم پول نداریم و كمبود ما نیروهای متخصص دلسوز است. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده