behzadk2019 132 ارسال شده در 3 شهریور، 2014 سلام من برای پایان نامه کارشناسیم باید پاورپوینتشم ارائه بدم حالا من سوالم اینه که داخل این پاورپوینت چه چیزی قرار بدم ؟ و باید تمام پایان نامه رو کپی کنم در صفحاتش :دی؟؟ من در نظرم ایناس معرفی دانشجو عنوان پایان نامه چکیده فهرست معرفی فصل ها منابع اینا کافیه ؟؟ مشورت بدید براشون لطفا . 1
sun-shine 7672 ارسال شده در 4 شهریور، 2014 سلام من برای پایان نامه کارشناسیم باید پاورپوینتشم ارائه بدم حالا من سوالم اینه که داخل این پاورپوینت چه چیزی قرار بدم ؟ و باید تمام پایان نامه رو کپی کنم در صفحاتش :دی؟؟ من در نظرم ایناس معرفی دانشجو عنوان پایان نامه چکیده فهرست معرفی فصل ها منابع اینا کافیه ؟؟ مشورت بدید براشون لطفا . سلام توی پاورپوینت نیاز نیس کل پایان نامه باشه و تا می تونید بصورت خیلی خلاصه مطالبتونو قرار بدید و سعی کنید بیشتر کار خودتونو تعریف کنید. این لیستی که گذاشتید درسته فقط چند نکته که شاید تو همه دانشگاه ها یکسان نباشه ولی رعایت کنید بهتره صفحه اول: بسم اله صفحه دوم: آرم دانشگاه ، عنوان پایان نامه و معرفی دانشجو و استاد راهنما و ماه و سال ارائه صفحه سوم: فهرست مطالبی که قراره ارائه بشه شامل مقدمه(یه توضیح کلی میدید)، فصول پایان نامه صفحات بعدی: فصول کار را بترتیب بیان کنید. صفحه بعد: منابع و در آخر: تشکر سعی کنید آرم دانشگاه را در گوشه همه صفحات بصورت کوچیک بذارید و عنوان پایان نامه هم پاورقی صفحاتتون باشه و صفحات شماره داشته باشه 5
ارسال های توصیه شده