ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۳ behnam71 بهنام جان تولدت مبارکککککککککککککککککککککک 17 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۳ اینم کیک برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام شمایی ک لطف میکنی میای این وب و با اومدنت منو ذوق مرگ میکنی .. پس لطفا رو این پست نظر بذار .. خیلی ممنون میشم سلاااااااااام اول از همه مرسی از این ک اومدی این وبو برا داداش خل .. اوا ببخشید ب جای "گ" زدم "خ" .. واسه داداش گلم درست کردم .. ک امید وارم .. خب دیگه بقیش و بیخیال خب بگم ک داداشم متولد 1370 هستش و اگه خدا بخواد و شما دوستای گلم یاری کنید و چند تا cm بذارید میخوام واسه روز تولدش 1370 تا cm تبریک داشته باشه ( روز تولدشم میشه 93/10/22 ) " جان مادرت چندتا cm بذار .. بخاطر دل ی خواهر " فقط اینم بدون ک من از داداشم کوچیک ترم ی چیزم بگم ک اسم داداشم " مسعود " بازم الان میگی ک مسعود و غزل اصلا به هم نمیان .. و بازم کاری نمیشه کرد درضمن نگران نباشید کیکم داریم اما روز تولد " آخه اگه از الان بذارم کیک بدبخت خراب میشه اینجا ک قطب شمال نیس ک کیک منجمد بشه خراب نشه .. والا " خب روز تولد ک اومدی من با کیک در خدمتم خب فعلا حرفی ندارم اما من ول کن ماجرا نیستم تا روز تولد در خدمتتون هستم .. بـــــــــــله داداشی جلو جلو تولدت مبااااااااااااااااااااارک این قیاقه منه وقتی دارم ب داداشم تبریک میگم نکته: من بازم میخوام اینجا پست بذارم اما شما لطف کنید اگه cm میذارید رو همین پست بذارید رو اون یکی پست ها نذارید بعدم وقتی این وب و دادم ب داداشم عکس العمل و به صورت یه پست براتون میذارم راستی پروفایلمم فععععععععععععععاله بازم مرسییییییییی از همه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تاريخ سه شنبه بیست و دوم دی 1394ساعت 0:35 نويسنده آجی غزل ღ | 162 coMMents برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام توجه! توجه! دوستای گلم این ک من از الان تو این وب دست و جیغ و هورااااااا راه ننداختم اینه ک خیلی مونده تا تولده داداشم اوووووووووو اگه حساب کنی چند ماه مونده اما روز تولد همچین بترکونم اما این جوریم نمیشه پس: همه با هم تولد تولد تولدت مبارک ، مبارک ، مبارک تولدت مبااااااااااااااااااااااارکککککککککک خانوما و آقایون چرا بیکار نشستین بیاین وسط ... آهاااااااااااا اینم منم .... خخخخخخخخخخخ داداش جونم توام بیا وسط اینم منو داداشم آهاااااااااااا ..... قررررررش بده " نگاه کنید از این کهن سال ها یاد بگیرد چرا نشستس آخه پاشوووو " خببببببب نوبتی هم باشه نوبت زوج های مجلسه خب حالا یکی از دوستامون میخواد براتون رقص مایکل جکسونی بیاد حالا دیگه فرقی نمیکنه هر کی قرش میاد بیاد وسط حالا بریم سراغ کیک " البته کیک اصلی برا روز تولد " اوا داداش! چرا افتادی تو کیک!!!! آی آی آی صبر کنید ببینم کادو هاتون کو!!!!!؟ واااااااااای چقدر کادو اما الان بازشون نمی کنم میذارم واسه روز اصلی حالا هم نوبت خوردن خوراکی هاس پـــــــــس حملهههههههه خب داداشی بازم تولدت مباااااااااااااااااارک " ببخشید اگه خیلی جو دادم ... خخخ .. آخه حسابی جو گرفته بودتم خخخخخخ " و در آخرم دست جییییییغ هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تاريخ دوشنبه بیست و یکم دی 1394ساعت 22:49 نويسنده آجی غزل ღ | one coMMents برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلااااااااااام خوبید!؟ .. خوشید!؟ .. من ک خوبم .. شمام باید خوب باشید .. والا یادش بخیر وقتی کوچیک تر بودم "البته هنوزم کوچیکم" وقتی بابام از سر کار میومد جلو در مینشست و زانو هاش و میذاشت زمین و دستاش و باز میکرد بعد منم بدو بدو میرفتم طرفش و می پریدم بغلش .. بابامم منو محکم بغل میکرد و میبوسید .. آخــــــی قربونت برم بابایی دستت و میبوسم و میگم خیلی خیلی ... دوست دارم دخـتــَــر کـه بــاشی میـدونـی اَوّلــــیـن عِشــق زنـدگیـتــ پـــِدرتـه دخـتــَــر کـه بــآشی میـدونـی مُحکــَم تــَریـن پَنــآهگــاه دنیــآ آغــوش گــَرم پـــِدرتـه دخـتــَــر کـه بــآشی میـدونـی مــَردانــه تـَریـن دستــی کـه مـیتونی تو دستـِـت بگیـــری و دیگـه اَز هـــیچی نَتــَرسی دســــتای گَرم وَ مِهـــــرَبون پـــِدرتـه هَر کـجای دنیـا هم بـــاشی چه بـاشه چـه نبــاشه قَویتــریـن فِرشتــه ی نِگهبـــان پـــِدرته بابایی روزت مبارک " امروز و ب همه بابا ها و آقایون و پسر ها (امروز و روز پسر هم حساب میکنیم آخه روز پسر نداریم) تبریک میگم " برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تاريخ سه شنبه بیست و سوم اردیبهشت 1393ساعت 15:58 نويسنده آجی غزل ღ | coMMents برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام چیه چیزی شده؟چراساکتی؟ دوست داری بنزین بزنی باکارت کی؟ شنیدم بنزین شده 1000تومان به تازگی بنزینهاتو تقسیم میکنی بایکی شنیدم روکارت بنزینت حساسی روش داری عقاید خواص،وسواسی اونقده بنزینت کمه که اگه منو کنار خیابون چهارلیتری بدست دیدی نشناسی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تاريخ شنبه بیستم اردیبهشت 1393ساعت 15:57 نويسنده آجی غزل ღ | coMMents برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام میخوام چند تا عکس کیک براتون بذارم ک دهنتون آب بیوفته وقتی به این عکس نگا میکنم صدای قار و قور جیبم بلند میشه این کیکم واسه مامانم خوبه ک خیاطی رو دوس داره اینم میدم ب داداشم ک عاشخ این بازیه اینم میدم ب بابام بقیشم میدم ب شما من نمیدونم کجای این شبیه باب اسفنجی اینم منو داداشم لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۳ بسی مبارک باشه :) امیدوارم از خدا بهترینا رو هدیه بگیری :)):w66::happybday: لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۳ سر این بدبختا گیج رفت خوب :))))))) لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۳ تولدتون مبارک.... به آرزوهاتون برسید... خوشبخت بشین... :w14::4uboxsmiley::heartshape2::happy::2eaoapgxehimkak1y7e:w14: لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۳ منم به نوبه ی خودم تبریک عرض میکنم تولدتون رو لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۳ سلااااااااام تولدتون مبارک .:flowerysmile:.:flowerysmile:..:flowerysmile: انشا...همیشه شاد باشیدو عاقبت بخیر بشین...:icon_gol: :happy::w330::w14::w14::w14::w14: لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۳ تبریک میگم مهندس ایشالله همیشه شاد باشی لینک به دیدگاه
sanasolo 259 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۳ تولدتون مبارک.ایشالا همیشه موفق باشید و به آرزوهای خوبتون برسید لینک به دیدگاه
An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۳ تولد تولد تولدت مباااااااااااااااااااااااااااااااااااااااارک:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۳ تولدت مبارک دوست عزیز ایشالله 120 ساله شی لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۳ :happybday: تولدت مبارک بهنام جان :happybday: :happy: لینک به دیدگاه
behnam71 77 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۳ از همتون ممنونم, واقعا سوپرایز شدم, امیدوارم که در تمام مراحل زندگی موفق و سر بلند باشید و همیشه خداوند یارو یاورتون باشه :w70::w72: لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۳ تولدتون مبارک امیدوارم به بهترینها برسین لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۳ براتون آرزوی رضایت از زندگی و آرامشو دارم :happy: لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۳ از همتون ممنونم, واقعا سوپرایز شدم, امیدوارم که در تمام مراحل زندگی موفق و سر بلند باشید و همیشه خداوند یارو یاورتون باشه :w70::w72: جونمی داداش گلم همیشه شاد و سربلند و خوش و خرم کنارخانواده گلت عزیزم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده