victoria_r 7682 ارسال شده در 1 شهریور، 2014 سلااااااااااااااااااااااام من اولین باره از این تاپیکا میزنم خیلی خوب بلد نیستم خوووووووووو 12 خرداد تولد یکی از مدیرهای سابق انجمنه یه پسر بامعرفت مهربون و البته بسیار بسیار مودب Mr.101 میدونم خیلیا از دستش شاکی هستن که بی معرفته و نمیاد انجمن واقعا خیلی دلش میخواد بازم کنار دوستای خوبش باشه اما وقتشو نداره برای موفقیتهای بیشترش دعا کنید و اینک شروع جشن تولددددددددددددددد اینم کیکای کوچولوی خوشمزهههههه برای مهمونای محترمممممممم اینم کیک تولد خوشگل و خوشمزش مثل خودش که همیشه خندانه اینم سه تا کیک دیگه برای اینکه کم نیاد یه موقع.خب تعداد مهمونا زیاده :5c6ipag2mnshmsf5ju3 اول از همه هم خودم بهش تبریک میگم روز تولد تو یه روز خاصه یه روز زیبای بهاری یه روز پر از شور و هیجان و شادی درست مثل خودت و برات آرزوی بهترین ها رو دارم آرزوی چیزهایی که لایقشونی تولدت مبارک 30
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 1 شهریور، 2014 جانم اسمش هم امین هستش چقدر عاشق این اسمم و mr هم هستش به به تولدت مبارک مستر امین جان 1000 سال زنده وخرم باشی در کنار دوستدارانت
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 1 شهریور، 2014 ووووووووووووووی خدوووووووووووووووووووو ملهبان لویا............بوووووووووووسه امین کوشولو پسلممممممممممممم تپلدت مبالک ایشالا به همه آرزوهات بلسی و کنال عشقت به حق علی خندون باشی همیشه 3> 3> منم علوسی دعوتم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 هولا هولا هولا هولاااااااااااااااااااااا:hapydancsmil:
Tamana73 28835 ارسال شده در 1 شهریور، 2014 ما که نمیشناسیم... تـــــــــــــولدتون مبــــــــارک به آرزوهاتون برسید...خوشبخت بشین...
Jafar Alishah 6341 ارسال شده در 1 شهریور، 2014 تبریک میگم امین جان :icon_gol: ایشالله به همه آرزوهات برسی و همیشه شاد و سلامت باشی
hasti1988 22046 ارسال شده در 1 شهریور، 2014 تبریک میگم ،هر چند نیستین اینجا اما امیدوارم به بهترینها در زندگی برسی...
.Apameh 25173 ارسال شده در 1 شهریور، 2014 تولدت مبارک امیـــــــــــــن خان :icon_gol:کلی شاد باشی همیشـــــــــــــــــه:icon_gol:
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 2 شهریور، 2014 :happybday: تولدت مبارک امین جان :happybday: :happy:
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 2 شهریور، 2014 امین بی مهلفت تولدت مبارک. امیدوارم هر جا که هستی شاد و پرانرژی باشی.
victoria_r 7682 مالک ارسال شده در 2 شهریور، 2014 من از طرف مستر از همه ی دوستای خوب و مهربونش تشکر میکنم انشاالله خودش بیاد از همه ی دوستاش دونه دونه تشکر کنه :hapydancsmil:
Lean 56968 ارسال شده در 2 شهریور، 2014 تولدت مبارک امین جان:hapydancsmil: گرچه این روزا نیستی و شدیدا گرفتاری نتیجه عدم توجه به نصایح من میشه گرفتاری
ارسال های توصیه شده