An@hita 8666 ارسال شده در 31 مرداد، 2014 سلااااااااااااااااااااااااااااااام :wavesmile: سلااااااااااااااااااااااااااااااااام :w14:15 خرداد روز جهانی محیط زیست برهمه ی دوستداران محیط زیست پیشاپیش مبااااااااااارک :w14: تالار محیط زیست به مناسبت این روز عزیز برگذاری می کند: :camera2:مسابقه بزرگ عکس ویژه روز جهانی محیط زیست :camera2: با موضوع : :wht: محیط زیست از نگاه شما :wht: مهلت ارسال آثار تا 15 خرداد عکس های زیباتون رو در ابعاد 800*600 در آپلودسنتر انجمن آپلود کرده و به صورت خصوصی برام بفرستید. جوایز : نفر اول : مدال ویژه عکاسی + 200 امتیاز نفر دوم : 150 امتیاز نفر سوم : 100 امتیاز :hapydancsmil:منتظر حضور پرشورتون هستیم:hapydancsmil: 43
An@hita 8666 مالک ارسال شده در 2 شهریور، 2014 فقط همین دو نفر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بابا موضوع به این آسونی!!!!!!!!!!!! 8
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 2 شهریور، 2014 ممنون از دعوتتون میتونین یکی از عکسای من و دوربینم تاپیک مکیدی دره سی یا فندوقلو رو به انتخاب خودتون در مسابق شرکت بدین اگه بشه ممنون میشم 5
An@hita 8666 مالک ارسال شده در 2 شهریور، 2014 عکس فرستادم دست گلت درد نکنه. بقیه بچه ها هم بفرستن دیگهههههههه 4
An@hita 8666 مالک ارسال شده در 2 شهریور، 2014 ممنون از دعوتتون میتونین یکی از عکسای من و دوربینم تاپیک مکیدی دره سی یا فندوقلو رو به انتخاب خودتون در مسابق شرکت بدین اگه بشه ممنون میشم آقای مهندس من برای دوستان دیگه هم توضیح دادم که هدف از این مسابقه دیدن تصورات و نگاه عزیزانمون به محیط زیسته. نگاه ها متفاوته. بعضیا قشنگ میبینن، بعضی ها زشت و بعضی ها هم عادی و معمولی. شما هم نگاهت رو برام به صورت خصوصی بفرست. موفق باشی 5
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 2 شهریور، 2014 hit[/MENTION]a;1406542]آقای مهندس من برای دوستان دیگه هم توضیح دادم که هدف از این مسابقه دیدن تصورات و نگاه عزیزانمون به محیط زیسته. نگاه ها متفاوته. بعضیا قشنگ میبینن، بعضی ها زشت و بعضی ها هم عادی و معمولی. شما هم نگاهت رو برام به صورت خصوصی بفرست. موفق باشی چشم میفرستم ولی ......... باشه 6
An@hita 8666 مالک ارسال شده در 2 شهریور، 2014 تا الان 4 نفر از عزیزان عکس فرستادن. دستشون درد نکنه. بدوییییییییییییییید که وقت تنگه 4
tak elham 469 ارسال شده در 2 شهریور، 2014 سلام عسیسم دوسداشتم شرکت کنم اما آجی امتحانام برام وقت نزاشته ایشالا دفه بعد برا موضوعا دیگه 4
An@hita 8666 مالک ارسال شده در 3 شهریور، 2014 چشم چشمت بی بلا سلام عسیسم دوسداشتم شرکت کنم اما آجی امتحانام برام وقت نزاشته ایشالا دفه بعد برا موضوعا دیگه آخییی. انشالله تو امتحاناتت موفق باشی عزیزم. 2
An@hita 8666 مالک ارسال شده در 4 شهریور، 2014 بچه ها بدویید عکسارو بفرستید دیگه. فردا آخرین مهلته ها:vahidrk: 2
An@hita 8666 مالک ارسال شده در 6 شهریور، 2014 ممنون از دوستای عزیزم. به لطف خدا تاپیک نظرسنجی رو بزودی میزنم. 1
ارسال های توصیه شده