fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۳ همه مون میدونیم که کل جمعیت حاضر بشدت منافع گرا شده. اند و جز این به هیچ چیز فکر نمیکنند . اگه این اخلاق تداوم پیدا کنه اوضامون بعد چن وقت دیگه به کجا خواهد کشید؟؟؟ راه حل این بحران فزاینده چی میتونه باشه؟ 6 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۳ اینو از من نشنیده بگیر تا کسانی نباشن که از منافع ملی و ملت دفاع کنن خوب مردم باید به فکر منافع فردی خودشون باشن همین ساده است 4 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۳ اینو از من نشنیده بگیر تا کسانی نباشن که از منافع ملی و ملت دفاع کنن خوب مردم باید به فکر منافع فردی خودشون باشن همین ساده است بايد ؟؟؟ بايد هر كس به فكر خودش باشه ؟؟؟ پس دقيقا چه زماني ايثار از خود گذشتگي - كمك به ديگري - منافع جمعي و .... متبلور ميشن ؟؟؟ اون كساني كه بايد از حق ملي و ملت دفاع كنند از اروپا يا چين بايد وراد بشن يا از آسمون نازل بشن ؟؟ خب اونا همين مردم هستند ! تا مردم به فكر منافع فردي بدون در نظر گرفتن حقوق جمعي باشند ! ما بيشتر فرو ميريم ! 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۳ فقط بگم تو جامعه ما برای حفظ منافع فردی هیچ حدو مرزی نیست و همین باعث از هم پاشیدن جامعه ما میشه انشالا 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۳ در حال حاضر جامعه ما دقیقا مثل جنگله با این شعار که :بخور تا خورده نشی ساده ترینش همین کارارای اداریه دیگه الان حدود یک ماه شایدم بیشتره که من قراره یه گواهی تحت بررسی برای یکی از بچه ها بگیرم هرروز یه مشکل درست میکنند بعد از مدتها که دیگه هر بهونه ای آوردن انجام دادم،امروز که رفتم،نشسته بودن که دور همی هندونه بخورن بعدم گفتن اون که باید امضاش کنه،رفته مرخصی حتی حاضر نمیشن از استراحت خودشون بزنن حالم از این آدما به هم میخوره 5 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۳ حفظ منافع فردی برای همه ی مردم دنیا جزو اولویت ها به حساب میاد و فک نمی کنم کسی باشه که بگه منافع من برام اهمیتی ندارن. اما موضوع اینه که به چه قیمتی افراد منافع خودشون رو ارجح تر از سایر مسائل ومنافع سایر مردم میدونن؟ تو ایران اکثریت جامعه به قیمت نابودی سایر افراد به فکر حفظ منافع فردیشون هستن و اینه که قانون جنگل رو حکم فرما کرده... 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۳ بايد ؟؟؟ بايد هر كس به فكر خودش باشه ؟؟؟ پس دقيقا چه زماني ايثار از خود گذشتگي - كمك به ديگري - منافع جمعي و .... متبلور ميشن ؟؟؟ اون كساني كه بايد از حق ملي و ملت دفاع كنند از اروپا يا چين بايد وراد بشن يا از آسمون نازل بشن ؟؟ خب اونا همين مردم هستند ! تا مردم به فكر منافع فردي بدون در نظر گرفتن حقوق جمعي باشند ! ما بيشتر فرو ميريم ! گفتم منافع فردی که حق یه شهروند عادیه ما تو اینش هم موندیم نه اینکیه به هر قیمتی و کاری که که خدای نکرده حقی از دیگری ضایع بشه که میشه بقول دوستمون قانون جنگل 3 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۳ آیا خلق یه جامعه پیشرو هم یه جورایی منافع شخصی بحساب میاد؟ لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۳ بايد ؟؟؟ بايد هر كس به فكر خودش باشه ؟؟؟ پس دقيقا چه زماني ايثار از خود گذشتگي - كمك به ديگري - منافع جمعي و .... متبلور ميشن ؟؟؟ اون كساني كه بايد از حق ملي و ملت دفاع كنند از اروپا يا چين بايد وراد بشن يا از آسمون نازل بشن ؟؟ خب اونا همين مردم هستند ! تا مردم به فكر منافع فردي بدون در نظر گرفتن حقوق جمعي باشند ! ما بيشتر فرو ميريم ! نقش ایثار در جامعه ای که همه به فکر جیبشونن کم رنگ و کمر نگ میشه تا جایی که حتی دیگه کلمه ای بنام ایثار در واژگان همچین جامعه ای وجود نخواهد داشت 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده