afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۳ دلمه ماهی با سس پنیر مواد لازم • ۱۰۰ گرم برگ اسفناج درشت (۱۰ تا ۱۲ عدد) • ۱ عدد لیمو ترش • ۱ قاشق چایخوری پودر سیر یا سیر له شده • نصف پیمانه آب ماهی • ۲ قاشق سوپخوری پیازچه خرد شده • ۴ عدد فیله ماهی ( هر کدام ۱۵۰ گرم) • نمک و فلفل • ۱۰۰ گرم پنیرخامه ای طرز تهیه 1. در یک کاسه متوسط، آب لیمو ترش، سیر له شده، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. قطعات ماهی را مدت ۲ تا ۳ ساعت در آن بگذارید تا طعم بگیرد. 2. برگ های اسفناج را ۳۰ ثانیه در آب گرم بگذارید تا نرم شوند سپس زیر آب سرد بشویید تا تازه شوند. برگ های اسفناج را در سینی پهن کنید و فیله های ماهی را روی اسفناج ها بچینید و آنها را لوله کنید. 3. ماهی های آماده را مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه داخل بخار پز بپزید. آب ماهی را با پنیر خامه ایی و پیازچه خرد شده روی حرارت ملایم بگذارید تا فقط گرم شود. دلمه ماهی را داخل ظرف مناسبی بچینید و سس پنیر و پیازچه را روی آن بریزید. مدت زمان پخت نیم ساعت است. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده