رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

طرز تهیه دلمه بادمجان بقچه ای

 

مواد لازم

 

• 6 عدد بادنجان

 

• 250 گرم گوشت چرخ‌کرده

 

• یک عدد پیاز متوسط

 

• جعفری خرد شده،

 

• نمک، فلفل‌سیاه

 

• رب گوجه‌فرنگی

 

• ماست و سیر برای تزئین

296197_994.jpg

طرز تهیه

 

1. بادنجان ها را پوست بگیرید و ورقه ورقه کنید. سپس نمک بزنید و بگذارید آب تلخ خود را پس بدهد. پیاز را چهار گوش ریز خرد کنید و در روغن داغ به مدت 5 دقیقه تفت دهید.

 

2. آن را از روی حرارت بردارید. گوشت، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید. در آخر رب گوجه فرنگی و جعفری خرد شده را اضافه کنید.

 

3. بادنجان ها را با حرارت ملایم سرخ کنید. بادنجان های آماده را به صورت ضربدری روی هم قرار دهید و از مواد گوشتی، وسط آن قرار دهید و به صورت بقچه بپیچید. این دلمه را با ماست تزئین و سرو کنید.

لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...