afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۳ طرز تهیه دلمه بادمجان بقچه ای مواد لازم • 6 عدد بادنجان • 250 گرم گوشت چرخکرده • یک عدد پیاز متوسط • جعفری خرد شده، • نمک، فلفلسیاه • رب گوجهفرنگی • ماست و سیر برای تزئین طرز تهیه 1. بادنجان ها را پوست بگیرید و ورقه ورقه کنید. سپس نمک بزنید و بگذارید آب تلخ خود را پس بدهد. پیاز را چهار گوش ریز خرد کنید و در روغن داغ به مدت 5 دقیقه تفت دهید. 2. آن را از روی حرارت بردارید. گوشت، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید. در آخر رب گوجه فرنگی و جعفری خرد شده را اضافه کنید. 3. بادنجان ها را با حرارت ملایم سرخ کنید. بادنجان های آماده را به صورت ضربدری روی هم قرار دهید و از مواد گوشتی، وسط آن قرار دهید و به صورت بقچه بپیچید. این دلمه را با ماست تزئین و سرو کنید. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده