afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۳ دلمه برگ مو مدیترانه مواد لازم • 12 عدد برگ مو درشت • 2 قاشق سوپخوری روغن زیتون • یک عدد پیاز کوچک خرد شده • یک حبه سیر رنده شده • 115 گرم برنج آبکششده • 2 عدد گوجهفرنگی نگینی خرد شده • یک قاشق سوپخوری نعنای تازه خردشده • یک عدد لیموترش بزرگ حلقه حلقه شده • دوسوم پیمانه سرکه یا آب لیمو • یک پیمانه آب جوشیده • نصف قرص عصاره سبزیجات • نمک و فلفل سیاه طرز تهیه 1. برگهای خام را پس از شستوشو به مدت 20 دقیقه در آب سرد خیس و سپس آبکشی کنید. 2. پس از آن، قابلمهای را تا نیمه آب کنید و روی شعله اجاقگاز قرار دهید تا جوش آید. حالا برگهای خام را به مدت دو تا سه دقیقه در آب جوش بجوشانید. پس از این مدت، برگها را دوباره داخل سبدی آبکشی کنید. 3. روغن را داخل تابهای بریزید و روی شعله اجاقگاز قرار دهید تا داغ شود؛ سپس پیاز را به آن اضافه کرده و به مدت پنج تا شش دقیقه تفت دهید. در این فاصله، مرتب پیاز را هم بزنید. سیر رندهشده را نیز در همین مرحله اضافه کنید. 4. پس از اینکه سیر و پیاز تفت داده شد، برنج آبکششده را به همراه گوجهفرنگی، نعنا، نمک و فلفل به آنها اضافه کرده و مواد را خوب با هم مخلوط کنید. سپس هرکدام از برگها را روی سطحی پهن کنید و یک قاشق از مخلوط مواد را داخل برگ بریزید و برگ را بهصورت لولهای بپیچید. 5. برگهای پیچیدهشده را داخل ظرفی سرامیکی یا پیرکس (مخصوص فر) قرار دهید و برشهای لیموترش را لابهلای آنها بگذارید. پس از آن، آب سبزیجات (مخلوط آب و قرص عصاره سبزیجات) را به همراه سرکه یا آب لیمو روی برگهای پیچیدهشده بریزید. 6. در ظرف را بگذارید و آن را داخل فر قرار دهید. فر اجاقگاز را روی دمای 200 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) یا شماره شش روشن کنید و با این دما، دلمه را 30 دقیقه حرارت دهید. پس از این مدت، دمای فر را روی 160 درجه سانتیگراد یا 325 درجه فارنهایت تنظیم کرده، نیم ساعت دیگر حرارت داده و بعد میل کنید. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده