afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۳ در بهار و تابستان که میوه های خوشمزه ای مانند توت فرنگی می رسد، باید از فرصت استفاده کرد و دسرها و کیک های متنوع و خوشمزه ای با این میوه های بهاری درست کرد. درست کردن کیک زیر بسیار ساده است و در عین حال مغز توت فرنگی آن برای مهمانان یک سورپرایز لذتبخش می تواند باشد. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مواد لازم: • 2 بسته پودر کیک • کره، تخم مرغ، آب (یا شیر) به اندازه لازم برای پودر کیک (روی بسته پودر کیک را بخوانید) • 2 بسته خامه پرچرب • 1 بسته خامه برای تزئین کیک (220 گرم) • 700 گرم توت فرنگی • یک کیلوگرم فوندان قرمز • 100 گرم فوندان سبز • مارکر رنگ غذا (مشکی) روش تهیه: 1. اجاق را در دمای 350 درجه فارنهایت داغ کنید. 2. دو قالب قلبی شکل را چرب کنید و داخل آنها کاغذ روغنی بگذارید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3. طبق دستورالعمل روی بسته پودر کیک، خمیر را آماده کنید. سپس این خمیر را برای دو قالب، به دو تکه تقسیم کنید. هر قالب به شما دو لایه از کیک را می دهد. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4. حدود 20 تا 25 دقیقه کیک ها را بپزید تا وقتی که در مرکز کیک ها خلال دندان می زنید تمیز بیرون بیاید. 5. بگذارید کیک ها کاملاً سرد شوند و سپس آنها را از قالب دربیاورید و با چاقو قسمت های ناصاف را صاف ببرید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6. حالا دو لایه از کیک ها را بردارید و با قالب قلبی شکل وسط آنها را درآورید. 7. خامه پرچرب و خامه تزئینی را با هم بزنید. 8. حالا با کیسه مخصوص خامه، آن را دور لبه یک لایه کیک بریزید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 9. لایه دیگری از کیک روی آن بگذارید و سپس خامه بیشتری روی آن بزنید و سپس لایه بعدی را بگذارید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 10. حالا داخل این حفره قلبی شکل را پر از توت فرنگی های تازه کنید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 11. دوباره روی لبه لایه سوم کیک خامه بمالید و چهارمین لایه کیک را روی آن بگذارید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 12. اگر خواستید می توانید لبه های کیک را بزنید تا لبه های گردتری داشته باشد. 13. روی کل کیک خامه بمالید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 14. سپس با فوندان قرمز آن را بپوشانید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 15. با قالب برگی شکل، از فوندان سبز برگ دربیاورید و با کمی آب زیر آنها را خیس کرده و به کیک بچسبانید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 16. با مارکر مشکی مخصوص غذا دانه های مشکی روی توت فرنگی بگذارید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برترین ها 6 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۳ خوشگله....یه عالمه فوندانت درست کرده بودم ازبس مونده تو یخچال خشک شده (از تولد پارسال انجمن مونده )،درست کردنش هم خیلی زمانبره و خیلی هم سخته. اگر راهی برای نرم شدن فوندانت پیدا کنم حتما این کیک رو درست میکنم .ممنون آفا جان... 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده