a_ghadimi 4539 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۳ شهرام محمودی مثل همیشه عالی بوددددددددددددددددد سرویس های تشکری هم خیلییییییییییییی خوب همشون خوب بودن....:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۳ :hapydancsmil::hapydancsmil: خدایی دیروز هم حقشون برد بود 3 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۳ اینا بیا ایران میخوان باهاشون چیکار کنن.... دیگه بهتر از سه هیچ چی میتونه باشه... 3 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۳ مبارک باشه به همه والیبالیست ها و والیبال دوست ها....یک بازی بی نقص بود.... مربی برزیل بیچاره چه قد پیرهنشو خورد!! ولی روحیه اش خوب بود تا آخرین امتیازم داشت آهنگ گوش میداد.... واقعا چه جنس خوبی داشته لباسشون....از دیروز هرچی میکشید و باهاش جنگ داشت پاره نشد... اهنگ رو خوب گفتید... 1 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۳ اینم عکسی از این بازی عالی.... منبع: FIVB 2 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۳ واقعا چه جنس خوبی داشته لباسشون....از دیروز هرچی میکشید و باهاش جنگ داشت پاره نشد... اهنگ رو خوب گفتید... آره شمام دقت کردید؟؟؟؟؟؟واقعا جنس لباساشون خوب بود.... بعد کفاشیان میگه پیرهن تیم ملی فوتبال کلن یه دسته اونم حق ندارید با آب گرم و سرد بشورید فقط آب ولرم اونم تو تشت!!! حقیقی هم که بیچاره بدون پیرهن رفت... مملکته داریم؟!!! 4 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۳ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۳ آقا دمشون گرمچقدررررر چسبید حالا شیوا خانوم دیگه اسم بازیکنارو درست میگید ... دیروز بهتون گفتم که فردا میبریم حتما...:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۳ حالا شیوا خانوم دیگه اسم بازیکنارو درست میگید ... دیروز بهتون گفتم که فردا میبریم حتما...:hapydancsmil: حالا یه اسمو ما اشتباه گفتیمااااا آره خیلی منسجم و مسلط بازی کردن اعتماد به نفسشون خیلی رفت بالاتر 4 لینک به دیدگاه
mohitzist iran 2176 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۳ گلم، به قیافه من میاد جدی باشم؟ منظورم این باشه؟ منظورم این بود که کلا ازشون انتظاری نیس، در صورتی که وظیفشونه توپ بگیرن فدات عزیزم اما همه ازشون انتظار دارنااااا 3 لینک به دیدگاه
mohitzist iran 2176 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۳ تبریک به همه دوستان عزیز والیبال دوست:icon_gol: واقعا بازی عالی و بی نقصی بود؛ انشالا که این روند ادامه داشته باشه تا آخر لیگ:hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۳ حالا یه اسمو ما اشتباه گفتیمااااا آره خیلی منسجم و مسلط بازی کردن اعتماد به نفسشون خیلی رفت بالاتر ببخشید شیوا جان...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 شوخی بود... آره خیلی ...انگیزه هم داشتن در حد تیم ملی والیبال ایران...(دیگه از این به بعد، به جای لالیگا باید بگیم تیم والیبال ایران..) 3 لینک به دیدگاه
sanasolo 259 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۳ تبریک میگم پیروزی ایران مقابل برزیل رو. واقعا عاااااااااااااااااالی بازی کردن 6 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۳ من حیف نتونستم بازی امروزو ببینم فقط از رادیو گوش کردم. خیلی خوووووووب بود 6 لینک به دیدگاه
sanasolo 259 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۳ من حیف نتونستم بازی امروزو ببینم فقط از رادیو گوش کردم.خیلی خوووووووب بود آخی حیف شد از دست دادی 4 لینک به دیدگاه
mohitzist iran 2176 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۳ من حیف نتونستم بازی امروزو ببینم فقط از رادیو گوش کردم.خیلی خوووووووب بود ایشالا روز جمعه تو ایزان از نزدیک برد تیممون رو مشاهده کنید 5 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۳ [h=1]آمار تحليلي عملکرد مليپوشان واليبال ايران[/h] در بخش حمله شهرام محمودي از مجموع 25 حمله، توانست 16 امتياز براي ايران به ارمغان بياورد. پس از محمودي، مجتبي ميرزاجانپور از 18 حمله خود موفق شد 6 امتياز کسب کند. فرهاد قائمي هم در اين بازي 11 حمله انجام داد و موفق به کسب 5 امتياز براي ايران در بخش هجومي شد. در دفاع محمد موسوي عراقي در تيم ايران از مجموع 10 دفاع خود توانست 5 امتياز کسب کند و پس از وي مجتبي ميرزاجانپور 4 دفاع انجام داد که موفق به کسب 2 امتياز شد. شهرام محمودي هم 7 دفاع انجام داد و توانست 2 امتياز براي ايران به ارمغان بياورد. در بخش سرويس هم آرمين تشکري 18 بار پشت خط سرويس قرار گرفت و 3 امتياز از سرويس مستقيم خود به دست آورد؛ ميرسعيد معروف هم از 14 باري که پشت خط سرويس قرار گرفت توانست 2 امتياز مستقيم کسب کند. برزيليها در اين مسابقه امتيازي از سرويس کسب نکردند و تمام ضربات آنها توسط دريافت کنندههاي ايران مهار شد. 5 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۳ [h=1]معروف: فکر نميکردم 3 بر صفر پيروز شويم[/h] سعيد معروف پس از پيروزي 3 بر صفر تيم ملي واليبال ايران مقابل برزيل اظهار داشت: اميدوارم بودم که بازي خوبي ارائه کنيم، اما کسي انتظار نداشت با اين نتيجه به پيروزي برسيم. برزيليها در ست پاياني با تمام توان خود بازي کردند اما بازهم تمرکز خود را حفظ کرديم و به پيروزي رسيديم. وي ادامه داد: در اين مسابقه سرويسهاي خيلي خوبي زديم و در دفاع روي تور هم بهتر از حريف کار کرديم. در بيشتر مهارتهاي بازي عملکرد بهتري نسبت به برزيل داشتيم و به پيروزي رسيديم. کاپيتان تيم ملي واليبال ايران گفت: بسيار سخت بود که پس از دو شکست مقابل ايتاليا به شرايط روحي مناسبي بازگرديم، اما بازيکنان نشان دادند که حرفهاي فکر ميکنند. وي افزود: نتايجي که در چهار مسابقه مقابل ايتاليا و برزيل به دست آورديم هنوز نميتواند صعود يا عدم صعود ما به مرحله نهايي را مشخص کند. هشت مسابقه ديگر در پيش داريم که بايد براي کسب بهترين نتيجه در آنها تلاش کنيم. معروف گفت: خيال واهي است اگر تصور کنيم ميتوانيم هر شش مسابقه خود در تهران را به راحتي با پيروزي پشت سر بگذاريم، زيرا تيمهاي برزيل، ايتاليا و لهستان تيمهاي با تجربهاي هستند و سابقه بازي کردن مقابل تماشاگران زياد را دارند. وي ادامه داد: اگرچه نوع تشويق کردن هواداران ايراني با ديگر نقاط دنيا تفاوت دارد، اما بايد از اين تفاوت در جهت مثبت بهره ببريم نه اينکه توقع قطعي براي پيروزي داشته باشيم. کاپيتان تيم ملي واليبال ايران گفت: در صورتي ميتوانيم از حمايت تماشاگران خود بهره ببريم که از نظر فني هم از تيمهاي حريف بهتر باشيم. منبع: ورزش 3 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده