*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ قورمه سبزی مسافرت دوس داری کجا بری ؟ شیراز آخرین پیام گوشیتو بخون بی سانسور! :gnugghender: لینک به دیدگاه
نیکا- 472 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ شیراز آخرین پیام گوشیتو بخون بی سانسور! :gnugghender: بدونه سانسور نمیشه دیگه این یکیو ، ................. بیدار شدی ....... چه رنگیو دوس داری ؟ لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ بدونه سانسور نمیشه دیگه این یکیو ، ................. بیدار شدی ....... چه رنگیو دوس داری ؟ همه رنگا قشنگن بستگی داره کجااستفاده شه چندسالته؟ لینک به دیدگاه
نیکا- 472 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ همه رنگا قشنگن بستگی داره کجااستفاده شه چندسالته؟ 23 مدل ماشینت ؟ لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ 23 مدل ماشینت ؟ نمیدونم چون ندارم هنوز بچه کجایی؟ لینک به دیدگاه
نیکا- 472 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ نمیدونم چون ندارم هنوز بچه کجایی؟ تهران سوااااااااااااال چه هنرایی داری ؟ لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ نمیدونم چون ندارم هنوز بچه کجایی؟ تبریز کدوم سرگرمی رو دوست داری؟ لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ تبریزکدوم سرگرمی رو دوست داری؟ جورچین...اونم فقط واسه بچه ها...لذت میبرم از اینکه میخندن... ماه عسل کجا میخوای بری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ جورچین...اونم فقط واسه بچه ها...لذت میبرم از اینکه میخندن... ماه عسل کجا میخوای بری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تصمیمش با من نیس ! سرگردونی ؟! لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ تصمیمش با من نیس ! سرگردونی ؟! چیزه مزخرفیه...نمیزارم ودوستم ندارم هیچوقت اونجور باشم... دوست داشتی الان کجابودی .چیکار میکردی؟ لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ چیزه مزخرفیه...نمیزارم ودوستم ندارم هیچوقت اونجور باشم... دوست داشتی الان کجابودی .چیکار میکردی؟ پیش یک نفر می بودم. همین فقط داری به چی فکر میکنی؟ لینک به دیدگاه
Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ پیش یک نفر می بودم. همین فقط داری به چی فکر میکنی؟ به اینکه اون یه نفر کیه که دوس داری پیشش باشی موهات فره یا صاف؟ لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ به اینکه اون یه نفر کیه که دوس داری پیشش باشی موهات فره یا صاف؟ صاف ولخت... الان کجایی؟ لینک به دیدگاه
Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ صاف ولخت... الان کجایی؟ خونههه عمل جراحی داشتی؟ لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ خونههه عمل جراحی داشتی؟ نه... به کی اس دادی الان؟ لینک به دیدگاه
Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ نه... به کی اس دادی الان؟ نه صدای ببعـــی؟:4chsmu1: لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ نه... به کی اس دادی الان؟ آره همین دو دقیقه پیش به سعید دادم!!!!! الانه که اینجا همه بزنن منو له کنن!!!!!!!! موافقی آقا ناصر بره رو صندلی داغ؟؟؟(اگه موافقی بیا اینجا هم نظرتو بگو!!!!اگرم مخالفی نمیخواد بیای!!!) لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ آره همین دو دقیقه پیش به سعید دادم!!!!! الانه که اینجا همه بزنن منو له کنن!!!!!!!! موافقی آقا ناصر بره رو صندلی داغ؟؟؟(اگه موافقی بیا اینجا هم نظرتو بگو!!!!اگرم مخالفی نمیخواد بیای!!!) ینی همش اینجایی ها اونوقت میگین من سرم شلوغه ناصرم بخواد میاد نخواد نه اعصاب داری الان؟؟؟ لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ ینی همش اینجایی ها اونوقت میگین من سرم شلوغهناصرم بخواد میاد نخواد نه اعصاب داری الان؟؟؟ آره دااااااارم تا دلت بخوااااااد... چرا اعصاب نداری؟ لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ ینی همش اینجایی ها اونوقت میگین من سرم شلوغهناصرم بخواد میاد نخواد نه اعصاب داری الان؟؟؟ من سرم شلوغه به خدا دروغ نمیگم.... عیب نداره حالا شما پشت ناصر میخوای باشی باش....من حرفی ندارم!!!! آره دااااااارم تا دلت بخوااااااد... چرا اعصاب نداری؟ اتفاقا منم خیلی اعصاب دارم!!!!!! چند کیلو میخوای شما؟؟؟ سوال: آخرین بازی کامپیوتری که کردی چی بود؟؟؟؟گوشی قبول نیستا!!! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده