Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ اصلا واسم مهم نیس که چه تاپیکی بزنهچه خبر کلا سلامتی!! یه کاری میکنی دیگه ازتون انتظار نداشتم آقا یاسراین چه سوالی بود آخه؟ شوخی بود بابا!!!!! اون لحظه سوال به ذهنم نمیرسید به خدا!!!!ولی دوس داشتم جواب بدم!!! معذرت میخوام:icon_gol: سوال: تا حالا شده پشت نت نتونی منظورتو بیان کنی و مث من گیر بیفتی؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ یعنی چی؟؟؟؟؟؟این چه وضع جواب دادنه........پس منم جواب سوال شما رو نمیدم!!!! شوخی بود بابا!!!!! اون لحظه سوال به ذهنم نمیرسید به خدا!!!!ولی دوس داشتم جواب بدم!!! معذرت میخوام:icon_gol: سوال: تا حالا شده پشت نت نتونی منظورتو بیان کنی و مث من گیر بیفتی؟؟؟؟؟ نهههه باااااابااااا.. سعید کیه؟:ws3: لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ نهههه باااااابااااا.. سعید کیه؟:ws3: سعید همین دوست ۱۲ سالم که تو انجمنم هس!!!(۱۲ سالش نیستا ۱۲ ساله که رفیقیم!!!) نام کاربریش soha1410..... سوال: الان میدونستید با این جواب و خنده هاتون دارید شرایط رو بر من سخت تر میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ سعید همین دوست ۱۲ سالم که تو انجمنم هس!!!(۱۲ سالش نیستا ۱۲ ساله که رفیقیم!!!)نام کاربریش soha1410..... سوال: الان میدونستید با این جواب و خنده هاتون دارید شرایط رو بر من سخت تر میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یااااااااااخدااااااااااا معذرت میخوااااااااااام ببخشیییییییییییید:sad0: مدل گوشیت؟ لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ یااااااااااخدااااااااااا معذرت میخوااااااااااام ببخشیییییییییییید:sad0: مدل گوشیت؟ سوال بهتر نبود؟؟؟ عیب نداره از هیچی بهتره فضا عوض میشه iPhone5s چه قدر رشتتو دوس داری؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ سوال بهتر نبود؟؟؟ عیب نداره از هیچی بهتره فضا عوض میشه iPhone5s چه قدر رشتتو دوس داری؟؟؟؟؟؟ زیااااااااااااااااااااد قابل وصف نیست عاشقشم... بهترین جمله که همیشه تو ذهنته؟ لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ زیااااااااااااااااااااد قابل وصف نیست عاشقشم... بهترین جمله که همیشه تو ذهنته؟ آیا انسان نمیداند که خدا میبیند؟؟؟؟؟؟؟ یخچال خونتونو بیشتر دوس داری یا تلویزیون خونتونو؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ آیا انسان نمیداند که خدا میبیند؟؟؟؟؟؟؟ یخچال خونتونو بیشتر دوس داری یا تلویزیون خونتونو؟؟؟؟ هیچکدوم... چندسالته؟ لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ هیچکدوم...چندسالته؟ متولد ۶۹............میشه ۲۴ سال فک کنم!! موافق هستید بریم فوتبال ببینیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟آخه داره شرو میشه!!!!! لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ متولد ۶۹............میشه ۲۴ سال فک کنم!! موافق هستید بریم فوتبال ببینیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟آخه داره شرو میشه!!!!! بععععععله حتما... 69عالین...فعلا دوستم. اسپم نشه. بزرگترین آرزوووووووووت؟ لینک به دیدگاه
نیکا- 472 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ بععععععله حتما... 69عالین...فعلا دوستم. اسپم نشه. بزرگترین آرزوووووووووت؟ اینکه به همه آرزوهام برسم :hapydancsmil: ، آدم خسیسی هستی یا مقتصد ؟ لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ اینکه به همه آرزوهام برسم :hapydancsmil: ، آدم خسیسی هستی یا مقتصد ؟ هیچ کدوم ماشین داری؟ لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ هیچ کدوم ماشین داری؟ ماشین؟؟؟؟؟؟؟نه ندارم!!!!! فعلا هم اعتقادی به داشتنش ندارم!!! دست خطت خوبه یا مث من دکتری مینویسی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ ماشین؟؟؟؟؟؟؟نه ندارم!!!!! فعلا هم اعتقادی به داشتنش ندارم!!! دست خطت خوبه یا مث من دکتری مینویسی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دست خطم عالیه 20 متول کدوم ماهی؟ لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ دست خطم عالیه 20متول کدوم ماهی؟ بهشت ماه های سال.....اردیبهشت!!!!!!!!(چه قد خودمو تحویل گرفتم!!!) ساعتت ضد آبه؟؟؟؟؟؟؟؟:icon_razz:(سوال به ذهنم نمیرسه......نخندید!!!!) لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ بهشت ماه های سال.....اردیبهشت!!!!!!!!(چه قد خودمو تحویل گرفتم!!!) ساعتت ضد آبه؟؟؟؟؟؟؟؟:icon_razz:(سوال به ذهنم نمیرسه......نخندید!!!!) آره آخین باری که از ته دل خندیدی؟ لینک به دیدگاه
نیکا- 472 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ بهشت ماه های سال.....اردیبهشت!!!!!!!!(چه قد خودمو تحویل گرفتم!!!) ساعتت ضد آبه؟؟؟؟؟؟؟؟:icon_razz:(سوال به ذهنم نمیرسه......نخندید!!!!) فعلا که خرابه کلا ، قشنگترین اتفاق زندگیت ؟ لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ فعلا که خرابه کلا ، قشنگترین اتفاق زندگیت ؟ آشنایی با شما دسته گلا آخرین نفرینت؟ لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ آرهآخین باری که از ته دل خندیدی؟ همین پریروز که با سعید تلفنی حرف زدم!!!!!!!!!!!!! فعلا که خرابه کلا ، قشنگترین اتفاق زندگیت ؟ آشنا شدن با سعید تو ۱۲ سال پیش!!!!!!! آشنایی با شما دسته گلاآخرین نفرینت؟ نفرین خوب نیس....نفرین نمیکنم.... یه رفیق مث این سعید ما داری؟؟؟؟؟(میدونم جوابتون منفیه میخوام از خودتون بشنوم!!) لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ همین پریروز که با سعید تلفی حرف زدم!!!!!!!!!!!!! آشنا شدن با سعید تو ۱۲ سال پیش!!!!!!! یه رفیق مث این سعید ما داری؟؟؟؟؟(میدونم جوابتون منفیه میخوام از خودتون بشنوم!!) نمیدونم این سعیدی که میگین چه جور آدمیه ولی دوست خوب دارم از 9 سالگی باهم دوستیم دل خوشیت تو زندگی چیه؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده