رفتن به مطلب

راستشو بگو

ارسال های توصیه شده

من که این ترم تمومم هرچی خدا بخواد ولی بیشتر دلم میخواد کار پیدا کنم بعدش

ازدواج .

از خراب کاری هات بگو؟

:ws38: تازه ازدواج کرده بودم یکی مزاحم میشد حرفهای عشقولانه می فرستاد .... بعدش

لینک به دیدگاه
  • پاسخ 378
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

عشق واقعی داری؟اسمش چیه؟چند ثانیه؟ و ساعت؟ و روز؟ و ماه؟ و ساله ؟عشقته؟

اگه منظورتون از "عشق واقعی" کسی هست که روزی بیشتر از صد بار به یادش میفتم ، براش دلتنگ میشم و گریه میکنم و هر چند روز یه بار میرم میبینمش آره دارم...

اون رفیقم که یک سال و یک ماه و بیست و هشت روز و هفت هشت ساعت پیش موتور از طرف خلاف جاده اومد زد بهشو پخشش‌ کرد رو زمین و فرستادش زیر دومتر خاک...یادگاری هم ازش موند یه دختر هفت ماهه یتیم...اسمش منوچهر بود...

به نظرت میتونی وقتی که خیلی عصبانی هستی و بدونی که مقصرم هستی به اشتباهت بلند بلند اعتراف کنی؟؟؟؟

لینک به دیدگاه
اگه منظورتون از "عشق واقعی" کسی هست که روزی بیشتر از صد بار به یادش میفتم ، براش دلتنگ میشم و گریه میکنم و هر چند روز یه بار میرم میبینمش آره دارم...

اون رفیقم که یک سال و یک ماه و بیست و هشت روز و هفت هشت ساعت پیش موتور از طرف خلاف جاده اومد زد بهشو پخشش‌ کرد رو زمین و فرستادش زیر دومتر خاک...یادگاری هم ازش موند یه دختر هفت ماهه یتیم...اسمش منوچهر بود...

به نظرت میتونی وقتی که خیلی عصبانی هستی و بدونی که مقصرم هستی به اشتباهت بلند بلند اعتراف کنی؟؟؟؟

من معمولا حق به جانبم. یادم نمیاد تا حالا اعتراف کرده باشم. :ws3:

آخرین سوتی که دادی؟؟؟

لینک به دیدگاه
من معمولا حق به جانبم. یادم نمیاد تا حالا اعتراف کرده باشم. :ws3:

آخرین سوتی که دادی؟؟؟

با یکی از همکلاسی هام که چند دقیقه پیش رو بروم بود کارش داشتم

بعد چند دقیقه سرمو بلند کردم دیدم نیس با صدای بلندی داشتم صداش میکردم:ناااااااااااااهید؟نااااااااااااااهید

دیدم نه صدایی نیومد برگشتم به بچه ها گفتم ناهید چه زود رفت که همگی یکی زدن به سرم که اونی که پیشت نشسته پس کیه؟ یه همچین بشری ام من دیگه..........

سخت ترین کاری که انجام دادی و خوب پیش رفت چی بود؟

لینک به دیدگاه
با یکی از همکلاسی هام که چند دقیقه پیش رو بروم بود کارش داشتم

بعد چند دقیقه سرمو بلند کردم دیدم نیس با صدای بلندی داشتم صداش میکردم:ناااااااااااااهید؟نااااااااااااااهید

دیدم نه صدایی نیومد برگشتم به بچه ها گفتم ناهید چه زود رفت که همگی یکی زدن به سرم که اونی که پیشت نشسته پس کیه؟ یه همچین بشری ام من دیگه..........

سخت ترین کاری که انجام دادی و خوب پیش رفت چی بود؟

برگزاري يك همايش تو دانشگاه بود !

پوستم كنده شد ! اما خوب شد !

خلاف ترين كاري كه انجام دادي ؟؟

لینک به دیدگاه

واقعا متاسف شدم :sigh:یعنی شما مقصر بودید؟البته اگه دوست ندارید جواب ندید.

لینک به دیدگاه
برگزاري يك همايش تو دانشگاه بود !

پوستم كنده شد ! اما خوب شد !

خلاف ترين كاري كه انجام دادي ؟؟

به جای خمیر دندان کرم زدم رو مسواک .....

بدترین خصوصیت اخلاقیت؟؟؟؟

لینک به دیدگاه
يك دنده ... غير قابل نفوذ !

يك از زشت ترين كارايي كه كردي ؟؟

یادم نمیاد

قشنگ ترین جمله ای که خوندی و ملکه ذهنت شده ؟

لینک به دیدگاه
واقعا متاسف شدم :sigh:یعنی شما مقصر بودید؟البته اگه دوست ندارید جواب ندید.

نه من مقصر نبودم..یه روز تو خونه بودم که خبرشو آوردن....:sigh:.....بدترین خبری که تو عمرم شنیدم

لینک به دیدگاه
نه من مقصر نبودم..یه روز تو خونه بودم که خبرشو آوردن....:sigh:.....بدترین خبری که تو عمرم شنیدم

بزرگترین هدف زندگیتون ؟ زندگی علمی بهتره یا زندگی ساده و معمولی روزمره؟

لینک به دیدگاه
بزرگترین هدف زندگیتون ؟ زندگی علمی بهتره یا زندگی ساده و معمولی روزمره؟

الان از من پرسیدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بززرگترین هدفم تربیت فرزند صالح.....فقط همین

زندگی با عشق بهتره از همه حتی اگه ساده باشه و بدون علم....

سخت ترین روز زندگیتون چه روزی بوده؟؟؟؟؟

لینک به دیدگاه
روزی که خبر آوردن کل خانوادم تصادف کردن بد ساعت های بو.

خنده دارترین خاطره زندگیت؟

پریشب خونه خودمون...مهمونی بود...از خنده زیاد دلم درد کرد گریه کردم...جنبه خنده ام ندارم که...بهترین شب عمرم بوووود بخدا...

اسم بچه هات در آینده؟

لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...