ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ من که این ترم تمومم هرچی خدا بخواد ولی بیشتر دلم میخواد کار پیدا کنم بعدشازدواج . از خراب کاری هات بگو؟ تازه ازدواج کرده بودم یکی مزاحم میشد حرفهای عشقولانه می فرستاد .... بعدش لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ تازه ازدواج کرده بودم یکی مزاحم میشد حرفهای عشقولانه می فرستاد .... بعدش خب؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۳ :w420: سوااااااااااااااال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۳ :w420: سوااااااااااااااال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سوال خودت بپرس عزیزم لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۳ :girl_in_dreams:اینجا چه خبره ایا لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۳ عشق واقعی داری؟اسمش چیه؟چند ثانیه؟ و ساعت؟ و روز؟ و ماه؟ و ساله ؟عشقته؟ لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۳ عشق واقعی داری؟اسمش چیه؟چند ثانیه؟ و ساعت؟ و روز؟ و ماه؟ و ساله ؟عشقته؟ اگه منظورتون از "عشق واقعی" کسی هست که روزی بیشتر از صد بار به یادش میفتم ، براش دلتنگ میشم و گریه میکنم و هر چند روز یه بار میرم میبینمش آره دارم... اون رفیقم که یک سال و یک ماه و بیست و هشت روز و هفت هشت ساعت پیش موتور از طرف خلاف جاده اومد زد بهشو پخشش کرد رو زمین و فرستادش زیر دومتر خاک...یادگاری هم ازش موند یه دختر هفت ماهه یتیم...اسمش منوچهر بود... به نظرت میتونی وقتی که خیلی عصبانی هستی و بدونی که مقصرم هستی به اشتباهت بلند بلند اعتراف کنی؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۳ اگه منظورتون از "عشق واقعی" کسی هست که روزی بیشتر از صد بار به یادش میفتم ، براش دلتنگ میشم و گریه میکنم و هر چند روز یه بار میرم میبینمش آره دارم...اون رفیقم که یک سال و یک ماه و بیست و هشت روز و هفت هشت ساعت پیش موتور از طرف خلاف جاده اومد زد بهشو پخشش کرد رو زمین و فرستادش زیر دومتر خاک...یادگاری هم ازش موند یه دختر هفت ماهه یتیم...اسمش منوچهر بود... به نظرت میتونی وقتی که خیلی عصبانی هستی و بدونی که مقصرم هستی به اشتباهت بلند بلند اعتراف کنی؟؟؟؟ من معمولا حق به جانبم. یادم نمیاد تا حالا اعتراف کرده باشم. آخرین سوتی که دادی؟؟؟ لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۳ من معمولا حق به جانبم. یادم نمیاد تا حالا اعتراف کرده باشم. آخرین سوتی که دادی؟؟؟ با یکی از همکلاسی هام که چند دقیقه پیش رو بروم بود کارش داشتم بعد چند دقیقه سرمو بلند کردم دیدم نیس با صدای بلندی داشتم صداش میکردم:ناااااااااااااهید؟نااااااااااااااهید دیدم نه صدایی نیومد برگشتم به بچه ها گفتم ناهید چه زود رفت که همگی یکی زدن به سرم که اونی که پیشت نشسته پس کیه؟ یه همچین بشری ام من دیگه.......... سخت ترین کاری که انجام دادی و خوب پیش رفت چی بود؟ لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۳ با یکی از همکلاسی هام که چند دقیقه پیش رو بروم بود کارش داشتمبعد چند دقیقه سرمو بلند کردم دیدم نیس با صدای بلندی داشتم صداش میکردم:ناااااااااااااهید؟نااااااااااااااهید دیدم نه صدایی نیومد برگشتم به بچه ها گفتم ناهید چه زود رفت که همگی یکی زدن به سرم که اونی که پیشت نشسته پس کیه؟ یه همچین بشری ام من دیگه.......... سخت ترین کاری که انجام دادی و خوب پیش رفت چی بود؟ برگزاري يك همايش تو دانشگاه بود ! پوستم كنده شد ! اما خوب شد ! خلاف ترين كاري كه انجام دادي ؟؟ لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۳ اگه منظورتون از "عشق واقعی" کسی هست که روزی بیشتر از صد بار به یادش میفتم ، براش دلتنگ میشم و گریه میکنم و هر چند روز یه بار میرم میبینمش آره دارم...اون رفیقم که یک سال و یک ماه و بیست و هشت روز و هفت هشت ساعت پیش موتور از طرف خلاف جاده اومد زد بهشو پخشش کرد رو زمین و فرستادش زیر دومتر خاک...یادگاری هم ازش موند یه دختر هفت ماهه یتیم...اسمش منوچهر بود... به نظرت میتونی وقتی که خیلی عصبانی هستی و بدونی که مقصرم هستی به اشتباهت بلند بلند اعتراف کنی؟؟؟؟ واقعا متاسف شدم یعنی شما مقصر بودید؟البته اگه دوست ندارید جواب ندید. لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۳ برگزاري يك همايش تو دانشگاه بود ! پوستم كنده شد ! اما خوب شد ! خلاف ترين كاري كه انجام دادي ؟؟ به جای خمیر دندان کرم زدم رو مسواک ..... بدترین خصوصیت اخلاقیت؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۳ به جای خمیر دندان کرم زدم رو مسواک ..... بدترین خصوصیت اخلاقیت؟؟؟؟ يك دنده ... غير قابل نفوذ ! يك از زشت ترين كارايي كه كردي ؟؟ لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۳ يك دنده ... غير قابل نفوذ ! يك از زشت ترين كارايي كه كردي ؟؟ یادم نمیاد قشنگ ترین جمله ای که خوندی و ملکه ذهنت شده ؟ لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۳ واقعا متاسف شدم یعنی شما مقصر بودید؟البته اگه دوست ندارید جواب ندید. نه من مقصر نبودم..یه روز تو خونه بودم که خبرشو آوردن.........بدترین خبری که تو عمرم شنیدم لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۳ نه من مقصر نبودم..یه روز تو خونه بودم که خبرشو آوردن.........بدترین خبری که تو عمرم شنیدم بزرگترین هدف زندگیتون ؟ زندگی علمی بهتره یا زندگی ساده و معمولی روزمره؟ لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۳ بزرگترین هدف زندگیتون ؟ زندگی علمی بهتره یا زندگی ساده و معمولی روزمره؟ الان از من پرسیدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بززرگترین هدفم تربیت فرزند صالح.....فقط همین زندگی با عشق بهتره از همه حتی اگه ساده باشه و بدون علم.... سخت ترین روز زندگیتون چه روزی بوده؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۳ روزی که خبر آوردن کل خانوادم تصادف کردن بد ساعت های بو. خنده دارترین خاطره زندگیت؟ لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۳ روزی که خبر آوردن کل خانوادم تصادف کردن بد ساعت های بو. خنده دارترین خاطره زندگیت؟ پریشب خونه خودمون...مهمونی بود...از خنده زیاد دلم درد کرد گریه کردم...جنبه خنده ام ندارم که...بهترین شب عمرم بوووود بخدا... اسم بچه هات در آینده؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده