Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۳ 20بزرگترین دروغی که گفتی چی بود؟ دروغ بزرگ نگفتم ولی کوچیک زیاد گفتم...شماام که کوچیک نخواستید... دوس داری الان کی پیشت بود؟اسمش؟ لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۳ دروغ بزرگ نگفتم ولی کوچیک زیاد گفتم...شماام که کوچیک نخواستید... دوس داری الان کی پیشت بود؟اسمش؟ دوستم الهه شما چی؟ لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۳ دوستم الههشما چی؟ داداشم.. بزرگترین خلافی که کردی؟ لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۳ داداشم.. بزرگترین خلافی که کردی؟ خلاف کار نیستم من معدل اخرین ترمت؟ لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۳ خلاف کار نیستم منمعدل اخرین ترمت؟ 17.66 بزرگترین آرزوت؟ لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۳ 17.66 بزرگترین آرزوت؟ داشتن یه شغل پر درآمد تا حالا شده دلت خواد جای کس دیگه ای بودی؟کی؟ لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۳ يكي ازچيزي هاي كه بدم مياد همينه كه پرسيدي من خودم هستم و دلم نميخواد هيچكس ديگه اي باشم ! به قطع ميگم و از كسايي كه يا خودشون رو جايي ديگيري ميزاره و نقش بازي ميكنه ! يا دوست داره جايي ديگيري باشه .... زياد خوشم نمياد سوال : تا حالا به اين فكر كردي كه ما الان با اين همه تكنولوژي چقدر ميتونيم خرافه علمي داشته باشيم ؟؟؟ يا فكر ميكني اين عصر ، عصر شكوفاي علمه ؟؟؟ با رسم شكل ، روي نمودار توضيح بده لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۳ بیخیال نمودار وشکل شو بابا اگه یه روز رمز کارت بانک یکی که پول میلیاردی توش هست بدونی چی کار میکنی؟ لینک به دیدگاه
mherdad 3826 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۳ میرم بهش پس میدم اگه به شما بکن زور آخر زندکتونه چکار میکنی لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۳ میرم بهش پس میدم اگه به شما بکن زور آخر زندکتونه چکار میکنی به تک تک دوستام یا هرکسی که میشناسم میرم سر میزنم تا باهاشون خداحافظی کنم دوست داشتی با اجنه رابطه داشتی ؟ لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۳ دوست داشتی با اجنه رابطه داشتی ؟ نبابا...حتما خدا خودش صلاح ندونسته ماببینیمشون... الان دلت واسه کی خیلی خیلی تنگشده؟...اسمشو بگو...؟ لینک به دیدگاه
mherdad 3826 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۳ مرامی آخرین بار مسافرت رفتی کجا بود لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۳ مرامیآخرین بار مسافرت رفتی کجا بود شمال/حویق تقلب کردی؟ چ شکلی؟ لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۳ شمال/حویقتقلب کردی؟ چ شکلی؟ اوف تا دلت بخواد ما یه گروه بچه زرنگیم تو دانشگاه معروف به هگزان....اخرینبار ترم پیش بود... شیش تا صندلی بصورت ضربدری پیدا میکنیم میشینیم....ینی 2 ب2 بعد شماره سوالو رو برگه یا کف دست مینویسی به روبرویی نشون میدی بعدشم که خودتون میدونید...تستی باشه راحت تره.. چون همه استادا دوسمون دارن بهمون چیزی نمیگن بمون...تازه کمکم میکنن. قابل ذکره بگم....بینام و اذین هم عضو گروهمون هستن.... اخرینبار که بدجور ضایع شدی کی بود با توضیح ...؟ لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ اوف تا دلت بخواد ما یه گروه بچه زرنگیم تو دانشگاه معروف به هگزان....اخرینبار ترم پیش بود...شیش تا صندلی بصورت ضربدری پیدا میکنیم میشینیم....ینی 2 ب2 بعد شماره سوالو رو برگه یا کف دست مینویسی به روبرویی نشون میدی بعدشم که خودتون میدونید...تستی باشه راحت تره.. چون همه استادا دوسمون دارن بهمون چیزی نمیگن بمون...تازه کمکم میکنن. قابل ذکره بگم....بینام و اذین هم عضو گروهمون هستن.... اخرینبار که بدجور ضایع شدی کی بود با توضیح ...؟ یادم نمیاد بودن من تو سایت شمارو هم ناراحت میکنه؟توضیح لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ یادم نمیادبودن من تو سایت شمارو هم ناراحت میکنه؟توضیح نه...با شناخت کمی که دارم ازتون...خوبید ایشالا همیشه سالم و سلامت تو سایت باشید... آخرین باری که خوش بودی؟کی؟کجا؟چرا؟ لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ یادم نمیادبودن من تو سایت شمارو هم ناراحت میکنه؟توضیح نه بابا این چه حرفیه ؟؟ شما بزرگ مایین.حتما ما یه کاری کردیم ناراحت شدین:w554: دیگه نشنوم از این حرفا بزنینا :love070: چرا این فکرو کردین مستر؟ لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ نه...با شناخت کمی که دارم ازتون...خوبید ایشالا همیشه سالم و سلامت تو سایت باشید... آخرین باری که خوش بودی؟کی؟کجا؟چرا؟ آخرین بار دیروز بود یه پیامک بهم اومد کلی خوشحال شدم سوال نمیپرسم مستر بیاد جواب منو بده پوزش میخوام شرمنده لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ نه بابا این چه حرفیه ؟؟شما بزرگ مایین.حتما ما یه کاری کردیم ناراحت شدین:w554: دیگه نشنوم از این حرفا بزنینا :love070: چرا این فکرو کردین مستر؟ اخه بعضی از بچه ها ناراحتن منم گفتم یکم کمتر بیام دوست داری بعد از تموم کردن درست ازدواج کنی یا دنبال کار میگردی؟ لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ اخه بعضی از بچه ها ناراحتن منم گفتم یکم کمتر بیامدوست داری بعد از تموم کردن درست ازدواج کنی یا دنبال کار میگردی؟ من که این ترم تمومم هرچی خدا بخواد ولی بیشتر دلم میخواد کار پیدا کنم بعدش ازدواج . از خراب کاری هات بگو؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده