mherdad 3826 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۳ آخرین بار 14سال پیش فوت مادربزرگم بود آخرین کادوی که گرفتی چی بود? 2 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۳ آخرین بار 14سال پیش فوت مادربزرگم بود آخرین کادوی که گرفتی چی بود? آخرین کاروم یه جفت گوشواره نقره بود تا به حال شده به کسی بگی ازت متنفرم؟به کی؟ 2 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۳ آخرین کاروم یه جفت گوشواره نقره بودتا به حال شده به کسی بگی ازت متنفرم؟به کی؟ نه نشده بگم ! چقدر نسبت به دنياي اطرافتون كنجكاو هستيد ؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28833 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۳ چقدر نسبت به دنياي اطرافتون كنجكاو هستيد ؟؟ خیلی کم... آخرین دروغی که گفتی چی بود؟کی؟ لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۳ چند روز پیش از کسانی که واقعا دلگیر بودم گفتم ناراحت نیستم ولی ناراحتم،راضی نیستم به ناراحتی کسی. اگه بگن همین الان میتونی یه ملاقات با خدا داشته باشی میخوای بهش چی بگی کوتاه مختصر؟ لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۳ چند روز پیش از کسانی که واقعا دلگیر بودم گفتم ناراحت نیستم ولی ناراحتم،راضی نیستم به ناراحتی کسی. اگه بگن همین الان میتونی یه ملاقات با خدا داشته باشی میخوای بهش چی بگی کوتاه مختصر؟ خدا خیلی چاکریم (ناراحت میشه فک کنم) الان یکی گیرتون بیاد فقیر باشه ولی بچه باحالی باشه بهش بعله میگین للهی ها؟ لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۳ خدا خیلی چاکریم (ناراحت میشه فک کنم)الان یکی گیرتون بیاد فقیر باشه ولی بچه باحالی باشه بهش بعله میگین للهی ها؟ مستر جون ما شوور داریم از چه کسی بشدت تنفر داری؟ لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۳ مستر جون ما شوور داریماز چه کسی بشدت تنفر داری؟ تنفر؟لولو خودت از کی متنفری؟ لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۳ تنفر؟لولوخودت از کی متنفری؟ خواهر شوور زمان تلف شده زندگیت؟ لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۳ خواهر شوور زمان تلف شده زندگیت؟ بیست وچهار دقیقه شما؟ لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۳ بیست وچهار دقیقهشما؟ ﻣﻴﺪﻭﻧﻴﺪ ﻣﻦ ﮐﻴﻢ؟؟؟ . . . . . . . . ﻣﻦ ﻫﻤﻮﻧﻢ ﮐﻪ تو انجمن ﺷﺒﺎ ﺑﺎ ﺍﮐﺎﻧﺖ ﻧﺎﺷﻨﺎﺱ ﺑﻪ ﻓﻘﺮﺍ ﺳﺮ ﻣﻴﺰﻧﻢ... ﻭﺍﺳﺸﻮﻥ سپاس ﻣﻲ ﺯﻧﻢ ﻭ ﮐﺎﻣﻨﺖ ﻣﯿﺰﺍﺭﻡ. ﯾﮑﯽ ﺍﻭﻥ ﺗﺴﺒﯿﺢ ﻣﻨﻮ ﺑﯿﺎﺭﻩ بدترین حس تو زندگیت؟ لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۳ بعدا میگم بدترین حس تو زندگیت؟ حس لاغریالبته نه من من 85 کیلوام با 190 معمولیم پول بهتره یا مال و منال؟ لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۳ حس لاغریالبته نه من من 85 کیلوام با 190 معمولیم پول بهتره یا مال و منال؟ پول بهتره با مال و منال یه دون کف دستت نمیزارن از شاهکارهای بچگیت بگو لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۳ شکوندن تلویزیون داییم با کی تو انجمن واقعا دوستی؟ لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۳ شکوندن تلویزیون داییمبا کی تو انجمن واقعا دوستی؟ هیشکی اما همه رو دوست دارم کیو تو انجمن بیشتر از همه دوست داری؟خخخخخخخخخخخخخخ لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۳ هیشکی اما همه رو دوست دارمکیو تو انجمن بیشتر از همه دوست داری؟خخخخخخخخخخخخخخ همه رو در یک حد از کی بدت میاد تو انجمن؟:gnugghender: لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۳ همه رو در یک حد از کی بدت میاد تو انجمن؟:gnugghender: همه رو در یک حد اسمت چیه؟:gnugghender: لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۳ همه رو در یک حداسمت چیه؟:gnugghender: اسما چند سالته؟:4chsmu1: لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۳ اسماچند سالته؟:4chsmu1: 38 شما؟ لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۳ 38 شما؟ 20 بزرگترین دروغی که گفتی چی بود؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده