آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۳ اینکه توهر حالتی که هستم قانع باشم و خدارو شکر کنم بهترین خاطره دانشگات ؟ خاطره که زیاده،ولی بازدید دانشگاه یه چیز دیگس. اگه یکی بهت یه ظلم بزرگ کرده باشه بیاد بگه منو ببخش میبخشی؟ لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۳ خاطره که زیاده،ولی بازدید دانشگاه یه چیز دیگس.اگه یکی بهت یه ظلم بزرگ کرده باشه بیاد بگه منو ببخش میبخشی؟ نه هیچ وقت نمیتونم خودمو قانع کنم که ببخشمش چرا همیشه جواب خوبی بدیه؟ لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۳ همون مقدار فوق من دخترم یا پسرم ؟ پسر یوزر دوم چه کسی هستی؟ لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۳ نه هیچ وقت نمیتونم خودمو قانع کنم که ببخشمشچرا همیشه جواب خوبی بدیه؟ چون خوبی معنی شو ز دست داده ولی همیشه خوبی کن بزار همیشه باشه انتقام؟ لینک به دیدگاه
Shining Star 2108 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۳ چون خوبی معنی شو ز دست داده ولی همیشه خوبی کن بزار همیشه باشه انتقام؟ هیچوقت .... انقد زیادن کسایی که اذیت میکنن ... اگه بخوای به انتقام فکر کنی عمرت به هدر میره صدای بارون قشنگ تره یا صدای باد ؟؟ لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۳ هیچوقت .... انقد زیادن کسایی که اذیت میکنن ... اگه بخوای به انتقام فکر کنی عمرت به هدر میره صدای بارون قشنگ تره یا صدای باد ؟؟ صدای بارون مخصوصا بزنه روی یه چیزی. علم بهتره یا ثروت؟ لینک به دیدگاه
Shining Star 2108 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۳ صدای بارون مخصوصا بزنه روی یه چیزی.علم بهتره یا ثروت؟ علم بهتره .... ثروت واجب تره بودن یا نبودن ؟ لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۳ علم بهتره .... ثروت واجب تره بودن یا نبودن ؟ بودن. شغل اداری یا آزاد بهتره؟ لینک به دیدگاه
Shining Star 2108 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۳ بودن.شغل اداری یا آزاد بهتره؟ آزاد .... دختری یا پسر ؟ لینک به دیدگاه
mherdad 3826 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۳ پسر بابا یا مامان کدومشون دوست داری لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۳ پسر بابا یا مامان کدومشون دوست داری هردو دوستات چی صدات می کنن؟ لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۳ هردو دوستات چی صدات می کنن؟ سمانه.....سما....سامان ....البته چیزای دیگه هم صدا میکنن..عزیزم جونم عمرم... و غیره .. الان دقیقا تو چه فکری بودی؟ لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۳ سمانه.....سما....سامان ....البته چیزای دیگه هم صدا میکنن..عزیزم جونم عمرم... و غیره.. الان دقیقا تو چه فکری بودی؟ گذاشتن دست دوتا جوون در دست هم شمادر فکر کی؟ لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۳ گذاشتن دست دوتا جوون در دست همشمادر فکر کی؟ تو فکر پیدا کردن یه شوهر خوب توسط بابا سهند...خخخخخ ... الان هوس چی کردی؟ لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۳ تو فکر پیدا کردن یه شوهر خوب توسط بابا سهند...خخخخخ... الان هوس چی کردی؟ بستنییییییییییییی با هویچ مشهد؟ لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۳ بستنییییییییییییی با هویچمشهد؟ خیلی دوسش دارم ....به صاحبش خیلییییی ارادت دارم...اصلیتم از طرف پدری مشهدیه... . دوس داشتی الان کجاو پیش کی بودی؟ لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۳ خیلی دوسش دارم ....به صاحبش خیلییییی ارادت دارم...اصلیتم از طرف پدری مشهدیه.... دوس داشتی الان کجاو پیش کی بودی؟ امام رضا:sad0::sad0: لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۳ امام رضا:sad0::sad0: اشکال نداره بابایی ....انشا.. قسمتت بشه... خب سوالش کو؟؟ لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۳ من می پرسم اگه قرار باشه یکی رو انتخاب کنی کی رو انتخاب میکنی؟ رفیق هم جنست یا عشقت؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده