Paroshat 6378 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۳ بدبختی اینه که چیزی که انتظار داشتی اتفاق نیفته بازیو دیدی ؟ اره خوب بود ولی آخرش اه اه چند تا دوست صمیمی داری؟ لینک به دیدگاه
Shining Star 2108 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۳ اره خوب بود ولی آخرش اه اهچند تا دوست صمیمی داری؟ دوستام در کل کم هستن. دوست صمیمی هم یه دونه فقط. همکلاسیم تو دانشگاه ورزش میکنی ؟ لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۳ دوستام در کل کم هستن. دوست صمیمی هم یه دونه فقط. همکلاسیم تو دانشگاه ورزش میکنی ؟ گاهی وقتا یک جمله هرچی دوس داری بگو لینک به دیدگاه
Shining Star 2108 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۳ گاهی وقتایک جمله هرچی دوس داری بگو یاد آهنگ تتلو افتادم بیخیال موبایل ... سایلنته همش تو هم یه جمله بگو لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۳ یاد آهنگ تتلو افتادمبیخیال موبایل ... سایلنته همش تو هم یه جمله بگو به سرنوشت بگویید: اسباب بازی هایت بی جان نیستند،آدمند،میشکنند... آرامتر... بد ترین نمره درسی که گرفتی؟ لینک به دیدگاه
Shining Star 2108 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۳ به سرنوشت بگویید:اسباب بازی هایت بی جان نیستند،آدمند،میشکنند... آرامتر... بد ترین نمره درسی که گرفتی؟ جمله سنگینی بود بدترین ؟ امممم .... فک کنم 8 بود. ترم هفتم کارشناسی گرفتم اسم اون بچه تو پروفایلت چیه ؟ لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۳ جمله سنگینی بود بدترین ؟ امممم .... فک کنم 8 بود. ترم هفتم کارشناسی گرفتم اسم اون بچه تو پروفایلت چیه ؟ یه دختر خانم گل چه دروغی گفتی امروز؟ لینک به دیدگاه
Shining Star 2108 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۳ یه دختر خانم گلچه دروغی گفتی امروز؟ هیچی سوالام تموم شد. لینک به دیدگاه
استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۳ یه دختر خانم گلچه دروغی گفتی امروز؟ تو این ده دقیقه ای که از امروز گذشته هنوز دروغ نگفتم چرا اواتارت ادمو یاد فیلمهای جنی میندازه؟؟ مثل فیلم جن گیر لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ اصلا هم اینطور نیس تاحالا حراست دانشگاه گرفتت؟ لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ اصلا هم اینطور نیستاحالا حراست دانشگاه گرفتت؟ نه بچه خوبیم....کاری به کارم ندارن اصن!!! زیاد جوگیر میشی یا نه؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ زیاد جوگیر میشی یا نه؟؟؟؟؟؟ نه زیاد . بزرگترین آرزوی زندگیت؟ لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۳ زیاد جوگیر میشی یا نه؟؟؟؟؟؟ نه زیاد . بزرگترین آرزوی زندگیت؟ رسیدن به آرزوهاش تا حالا پلیس گرفتت؟ لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۳ رسیدن به آرزوهاش تا حالا پلیس گرفتت؟ پلیس؟؟؟؟؟؟؟؟نه یه بار مامور مترو گرفت منو!!!!!!!! سخت ترین درس رشتت چیه؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۳ پلیس؟؟؟؟؟؟؟؟نه یه بار مامور مترو گرفت منو!!!!!!!! سخت ترین درس رشتت چیه؟؟؟؟؟ انتقال حرارت بود حمومت چقدر طول میکشه؟ لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۳ انتقال حرارت بود حمومت چقدر طول میکشه؟ 40 دقیقه تا یک ساعت خودت چقد طول میکشه؟ لینک به دیدگاه
استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۳ 40 دقیقه تا یک ساعت خودت چقد طول میکشه؟ همون مقدار فوق من دخترم یا پسرم ؟ لینک به دیدگاه
نیکا- 472 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۳ همون مقدار فوق من دخترم یا پسرم ؟ واااااااا ، تا جایی که من میدونم سارا اسم دختره ، چه گلی رو دوس داری ؟ لینک به دیدگاه
نیکا- 472 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۳ لالهبهترین درس طول زندگی گرفتی اینکه توهر حالتی که هستم قانع باشم و خدارو شکر کنم بهترین خاطره دانشگات ؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده