Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۳ صورت سوال برا من مفهوم نیس!!!!یکم راهنمایی میکنین؟؟؟؟؟؟؟ مثلا اگه دلتنگ عشقت باشی چیکار میکنی؟اما حتی نتونی بهش زنگ بزنیا...خیلی ازت دوره... عشق مثال زدما...مادر...و....هرکی... لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۳ مثلا اگه دلتنگ عشقت باشی چیکار میکنی؟اما حتی نتونی بهش زنگ بزنیا...خیلی ازت دوره... عشق مثال زدما...مادر...و....هرکی... اگه دلتنگ بشم..... میرم میشینم رو پشت بوم....تو شب...قشنگ به آسمون زل میزنم.... بعضی موقع ها هم میرم قدم میزنم...اونم شب....حدود دو سه ساعت.... فوتبال بلدی؟؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۳ اگه دلتنگ بشم.....میرم میشینم رو پشت بوم....تو شب...قشنگ به آسمون زل میزنم.... بعضی موقع ها هم میرم قدم میزنم...اونم شب....حدود دو سه ساعت.... فوتبال بلدی؟؟؟؟؟؟؟ آغا مام اومدیم اینجا فوتبال؟؟ آره در حد سوارز( الان دارم میبینم بازیشو) اما جدی بخوام بگم نه زیاد مثلا اگه من بازیکن میشدم از اون بازیکنای بودم که گل به خودی میزدم همش از دست کسی عصبی شدی در حدی که بخوای سرشو از تنش جدا کنی؟؟ لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۳ آغا مام اومدیم اینجافوتبال؟؟ آره در حد سوارز( الان دارم میبینم بازیشو) اما جدی بخوام بگم نه زیاد مثلا اگه من بازیکن میشدم از اون بازیکنای بودم که گل به خودی میزدم همش از دست کسی عصبی شدی در حدی که بخوای سرشو از تنش جدا کنی؟؟ آره!ترم 2یکی از استادامون واقعا "دیوونه"بود! یه بار واقعا حرصم دراومده بود ازش برا اینکه آروم شم با خودم خیال میکردم حسابی میزنمش و اینا آخرین بار کی عذاب وجدان وجدان گرفتی؟ لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۳ آره!ترم 2یکی از استادامون واقعا "دیوونه"بود!یه بار واقعا حرصم دراومده بود ازش برا اینکه آروم شم با خودم خیال میکردم حسابی میزنمش و اینا آخرین بار کی عذاب وجدان وجدان گرفتی؟ تقریبا شیش ماه پیش خیلی بد بود اون روزا آخرین بار کی گریه کردی؟ لینک به دیدگاه
استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۳ چند روز پیش :دی کجایی هستی؟ لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۳ چند روز پیش :دیکجایی هستی؟ تهرانی... .. ساکن کجایی؟ لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۳ تهرانی..... ساکن کجایی؟ تبریز تاریخ تولدت کامل لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۳ تبریز تاریخ تولدت کامل 10\10\1371 تاریخ تولد خودت کامل؟؟؟ لینک به دیدگاه
استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۳ 10\10\1371 تاریخ تولد خودت کامل؟؟؟ به میلادی یا شمسی؟:دی تا حالا عاشق شدی یا کسی الان تو زندگیت هست که عاشقش باشی؟ لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۳ به میلادی یا شمسی؟:دی تا حالا عاشق شدی یا کسی الان تو زندگیت هست که عاشقش باشی؟ اره عاشق شدم... تاریخ تولدت به شمسی...؟؟ لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۳ اره عاشق شدم...تاریخ تولدت به شمسی...؟؟ خوش به حالش 1365/9/3 تو يه جمله عشق و معني كن ؟ لینک به دیدگاه
Shining Star 2108 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۳ خوش به حالش 1365/9/3 تو يه جمله عشق و معني كن ؟ بدبختی ... فلاکت ... بیچارگی ... زندگی ایران امشب ببره یا ببازه ؟ لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۳ بدبختی ... فلاکت ... بیچارگی ... زندگی ایران امشب ببره یا ببازه ؟ اگه منظورتون آرزو هست امیدوارم که ببره اما خوشبینانه انتظار مساوی صفر-صفر دارم زیاد تو انجمن میای یا کم؟؟؟؟؟؟چرا؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۳ اگه منظورتون آرزو هست امیدوارم که ببره اما خوشبینانه انتظار مساوی صفر-صفر دارم زیاد تو انجمن میای یا کم؟؟؟؟؟؟چرا؟؟؟؟؟ راستش یه مدت که تقریبا داشتم معتاد میشدم ...دوست خیلی عزیزم به دادم رسید.. الان یه مقدار کمتر بخاطر امتحانا.... بیشتر واسه تفریح میام و شنیدن خبرهاو چیزای جدید یادگرفتن... از همه مهمتر خبر گرفتن از حال بچه ها یه کار خلاف که خیلی دوسداری انجام بدی ولی اینکارو نمیکنی یا نمیشه...؟ لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۳ راستش یه مدت که تقریبا داشتم معتاد میشدم ...دوست خیلی عزیزم به دادم رسید..الان یه مقدار کمتر بخاطر امتحانا.... بیشتر واسه تفریح میام و شنیدن خبرهاو چیزای جدید یادگرفتن... از همه مهمتر خبر گرفتن از حال بچه ها یه کار خلاف که خیلی دوسداری انجام بدی ولی اینکارو نمیکنی یا نمیشه...؟ آخ آخ آخ گفتید کار خلاف تک تک سلول هام دارن صحبت میکنن الان دوست دارم یه بانک و هک کنم پولشو بزنم به جیب!!!:gnugghender: ولی متاسفانه نه اخلاقی هست که بخوام انجام بدم هم اینکه اصن هک بلد نیستم... دوست داری چی کاره بشی؟؟؟؟؟؟؟منظورم اینه که میخوای کجا کار کنی؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۳ آخ آخ آخ گفتید کار خلاف تک تک سلول هام دارن صحبت میکنن الاندوست دارم یه بانک و هک کنم پولشو بزنم به جیب!!!:gnugghender: ولی متاسفانه نه اخلاقی هست که بخوام انجام بدم هم اینکه اصن هک بلد نیستم... دوست داری چی کاره بشی؟؟؟؟؟؟؟منظورم اینه که میخوای کجا کار کنی؟؟؟؟ در یه موسسه تحقیقاتی مثل انستیو پاستور نظرتون در باره این عکس چیه؟ لینک به دیدگاه
Shining Star 2108 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۳ در یه موسسه تحقیقاتی مثل انستیو پاستور نظرتون در باره این عکس چیه؟ عکس جالبیه فقط زمانشو بیشتر کنید روزه میگیری امسال ؟ :gnugghender: لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۳ عکس جالبیه فقط زمانشو بیشتر کنید روزه میگیری امسال ؟ :gnugghender: ایشا... بد بختی به نظرت چی میتونه باشه؟ لینک به دیدگاه
Shining Star 2108 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۳ ایشا...بد بختی به نظرت چی میتونه باشه؟ بدبختی اینه که چیزی که انتظار داشتی اتفاق نیفته بازیو دیدی ؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده