Shining Star 2108 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ خالی بند نیستمبدترین خاطره بدترین ....... مریضی داداشم بهترین خاطره ؟ لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ بدترین ....... مریضی داداشم بهترین خاطره ؟ خاطره زیاده یکیش اشنایی با دوستای گل انجمن خطرناکترین کاری که کردی؟ لینک به دیدگاه
Shining Star 2108 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ خاطره زیادهیکیش اشنایی با دوستای گل انجمن خطرناکترین کاری که کردی؟ معمولا کارای خطرناک نمیکنم قدت ؟ لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ معمولا کارای خطرناک نمیکنم قدت ؟ بابا لنگ دراز نیستم اسم مورد علاقه لینک به دیدگاه
Shining Star 2108 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ بابا لنگ دراز نیستماسم مورد علاقه اسم که زیاده ... نمیتونم انتخاب کنم الان رنگ مورد علاقه ؟ لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ 175وزنت? 46 اسم که زیاده ... نمیتونم انتخاب کنم الان رنگ مورد علاقه ؟ رنگ خاصی دوس ندارم شیطنتی که میکنی؟ لینک به دیدگاه
Shining Star 2108 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ 46 رنگ خاصی دوس ندارم شیطنتی که میکنی؟ زبون میریزم تیکه کلامت ؟ لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ زبون میریزم تیکه کلامت ؟ ندارم اخرین بار کی دلت شکسته؟ لینک به دیدگاه
Shining Star 2108 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ ندارم اخرین بار کی دلت شکسته؟ معمولا با بقیه طوری رفتار میکنم که کسی نشکنه دلمو تا حالا دل شکوندی؟ لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ معمولا با بقیه طوری رفتار میکنم که کسی نشکنه دلمو تا حالا دل شکوندی؟ نمیدونم شاید ولی سعی میکنم نشکنم شیشه شکستی؟ لینک به دیدگاه
Shining Star 2108 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ نمیدونم شاید ولی سعی میکنم نشکنمشیشه شکستی؟ نه. یه بار فقط یه لامپ مهتابی رو بردم بیرون شکوندم ببینم توش چیه غذا چی دوس داری؟ لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ نه. یه بار فقط یه لامپ مهتابی رو بردم بیرون شکوندم ببینم توش چیه غذا چی دوس داری؟ کوفته سوالم تموم شد آخه لینک به دیدگاه
Shining Star 2108 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ کوفتهسوالم تموم شد آخه کوفته ؟؟؟ لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ کوفته ؟؟؟ اره به به چه غذایی اسم فیلمی که خاطرت میاد؟ لینک به دیدگاه
Shining Star 2108 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ اره به به چه غذایی اسم فیلمی که خاطرت میاد؟ کارتون legend of guardians ... خیلی قشنگه دیگه سوال خاصی به ذهنم نمیرسه :shame: لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۳ نوازنده چیزی هستی؟ سوت خوب میزنم!!!! دو انگشتی و ۴ انگشتی!!! لذت بخش ترین کار دنیا؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۳ سوت خوب میزنم!!!! دو انگشتی و ۴ انگشتی!!! لذت بخش ترین کار دنیا؟؟؟؟؟؟ دردل با خدای خودم... تو اوج دلتنگی واس"...."چیکار میکنی؟ جاخالی گذاشتم هرکس خواستی بذاری.... لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۳ دردل با خدای خودم... تو اوج دلتنگی واس"...."چیکار میکنی؟ جاخالی گذاشتم هرکس خواستی بذاری.... صورت سوال برا من مفهوم نیس!!!!یکم راهنمایی میکنین؟؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده