ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ من ملک بودم و فردوس برین جایم بود ، آدم آورد در این دیر خراب آبادم جنگل یا کویر ؟ نخوندی کویر چادر؟ لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ نخوندی کویرچادر؟ نچ مانتو کمک به مستمندان؟ لینک به دیدگاه
نیکا- 472 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ نخوندی کویرچادر؟ دوس دارم ولی نه چقد راز داری؟ لینک به دیدگاه
Shining Star 2108 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ نچ مانتوکمک به مستمندان؟ حق مسلم ماست دوس دارم ولی نه چقد راز داری؟ زیاد کشک یا دوغ واسه آش ؟ لینک به دیدگاه
نیکا- 472 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ حق مسلم ماست زیاد کشک یا دوغ واسه آش ؟ هر دوش خوشمزس چه غذایی بلدی بدرستی ؟ لینک به دیدگاه
Shining Star 2108 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ هر دوش خوشمزس چه غذایی بلدی بدرستی ؟ نیمرو، عملت، کته ، ماکارونی، سوپ ویندوز 7 یا xp ? لینک به دیدگاه
نیکا- 472 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ نیمرو، عملت، کته ، ماکارونی، سوپ ویندوز 7 یا xp ? xp ممممممم، آفتابی یا باورنی ؟ لینک به دیدگاه
Shining Star 2108 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ xp ممممممم، آفتابی یا باورنی ؟ ابری قله کوه یا لب ساحل ؟ لینک به دیدگاه
نیکا- 472 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ ابری قله کوه یا لب ساحل ؟ لب ساحل ورزش میکنی ؟ لینک به دیدگاه
Shining Star 2108 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ لب ساحل ورزش میکنی ؟ پیاده روی تو چی ؟ لینک به دیدگاه
نیکا- 472 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ پیاده روی تو چی ؟ والیبال یه زمانی ، الان دیگه هیچی یه خاطره خنده دار ؟ لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ والیبال یه زمانی ، الان دیگه هیچی یه خاطره خنده دار ؟ تاپیک خانواده من 15 سالگی ازدواج کردم دخترم 16 سال از من کوچیکتره عروسم همینطور پسرم 6 سالگی داماد شده و نوه ام از مامانش بزرگتره یعنی عروسم دوستی یا عشق؟ لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ نچ مانتوکمک به مستمندان؟ هر چه قدر بتونم وظیفمه فامیلم میشی؟ لینک به دیدگاه
نیکا- 472 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ تاپیک خانواده من 15 سالگی ازدواج کردم دخترم 16 سال از من کوچیکتره عروسم همینطور پسرم 6 سالگی داماد شده و نوه ام از مامانش بزرگتره یعنی عروسم دوستی یا عشق؟ دوستی دل به دل راه داره لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ دوستی دل به دل راه داره داره حافظ یا مولوی؟ لینک به دیدگاه
نیکا- 472 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ داره حافظ یا مولوی؟ هردو بیشتر حافظ قانون جذبو قبول داری؟ لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ هردو بیشتر حافظ قانون جذبو قبول داری؟ دارم قانون دافعه؟ لینک به دیدگاه
نیکا- 472 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ دارمقانون دافعه؟ بله ، بر سراسر نظام آفرینش حاکمه همیشه خواستن توانستنه ؟ لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ بله ، بر سراسر نظام آفرینش حاکمه همیشه خواستن توانستنه ؟ 40 درصد نه عوامل بیرونی مزاحمند رنگ مورد علاقه لینک به دیدگاه
نیکا- 472 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ 40 درصد نه عوامل بیرونی مزاحمند رنگ مورد علاقه صورتی آدم خسیس لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده