Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ وووو عالی میشه - یه آرزوی بزرگمهدوست داشتی چه رشته ای میخوندی؟ مهندسی برق-گرایش کنترل فقط همین..... نه من عاشق رشتمم از اول هم دوست داشتم برم سر ساخنمونانشالله که درسم تموم شد میخوام یه مهندس توپ شم بهترین جمله ای که شنیدی؟ حاجی من عاشقتم........ حاضری درس بخونی اما منبع درآمد نداشته باشی؟؟؟؟؟به نظرت میشه؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ مهندسی برق-گرایش کنترل فقط همین..... حاجی من عاشقتم........ حاضری درس بخونی اما منبع درآمد نداشته باشی؟؟؟؟؟به نظرت میشه؟؟؟؟ خب مهندس که شدم نمیشینم خونه که میرم کار میکنم بجز سعید دوست دیگه ای نداری؟ لینک به دیدگاه
Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ مهندسی برق-گرایش کنترل فقط همین..... حاضری درس بخونی اما منبع درآمد نداشته باشی؟؟؟؟؟به نظرت میشه؟؟؟؟ نوچ-خودت که کنترل خوندی میدونی-کارشناسیش کامل نیست البته یونی شما رو نمیدونم غذا نونی یا برنجی؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ خب مهندس که شدم نمیشینم خونه که میرم کار میکنم بجز سعید دوست دیگه ای نداری؟ آره خیلی زیاد....شاید نزدیک ۲۰ تا دوست فوق العاده صمیمی...کلن دوست زیاد دارم... ولی سعید یه چی دیگس...یه عده دوست هستن فقط.....اما سعید اولش دوست بود الان شده خود من.... بارون یا برف؟؟؟؟؟کدوم بیاد بهتره؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ مهندسی برق-گرایش کنترل فقط همین..... حاضری درس بخونی اما منبع درآمد نداشته باشی؟؟؟؟؟به نظرت میشه؟؟؟؟ نوچ-خودت که کنترل خوندی میدونی-کارشناسیش کامل نیست البته یونی شما رو نمیدونم غذا نونی یا برنجی؟؟؟؟؟؟ نونی هوای گرم یا سرد؟ لینک به دیدگاه
Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ خب مهندس که شدم نمیشینم خونه که میرم کار میکنم بجز سعید دوست دیگه ای نداری؟ خخخخ نه یه فامیل داریم اسمش سعید ه دوستی به این اسم ندارم موقع دعوا مو میکشی ؟ ناخون میکشی ؟ یا کتک میخوری گریه میکنی؟؟؟ لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ آره خیلی زیاد....شاید نزدیک ۲۰ تا دوست فوق العاده صمیمی...کلن دوست زیاد دارم...ولی سعید یه چی دیگس...یه عده دوست هستن فقط.....اما سعید اولش دوست بود الان شده خود من.... بارون یا برف؟؟؟؟؟کدوم بیاد بهتره؟؟؟؟؟؟ برف فالوده یا بستنی؟ لینک به دیدگاه
Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ نوچ-خودت که کنترل خوندی میدونی-کارشناسیش کامل نیست البته یونی شما رو نمیدونمغذا نونی یا برنجی؟؟؟؟؟؟ نونی هوای گرم یا سرد؟ پستا قاطی پاطی شد اینجا سررررررررررررررررررررررررررررررد شوهر کچل پولدار یا خوشتیپ و گدا؟؟؟ لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ نونیهوای گرم یا سرد؟ پستا قاطی پاطی شد اینجا سررررررررررررررررررررررررررررررد شوهر کچل پولدار یا خوشتیپ و گدا؟؟؟ هیچ کدوم یاعلی مورچه بهتره یا شیر؟ لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ آره خیلی زیاد....شاید نزدیک ۲۰ تا دوست فوق العاده صمیمی...کلن دوست زیاد دارم...ولی سعید یه چی دیگس...یه عده دوست هستن فقط.....اما سعید اولش دوست بود الان شده خود من.... بارون یا برف؟؟؟؟؟کدوم بیاد بهتره؟؟؟؟؟؟ بارون پستا قاطی پاطی شد اینجا سررررررررررررررررررررررررررررررد شوهر کچل پولدار یا خوشتیپ و گدا؟؟؟ هیچ کدوم یاعلی مورچه بهتره یا شیر؟ شییییر سوال: دوست داشتی الان چند ساله بودی؟ لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ شییییر سوال: دوست داشتی الان چند ساله بودی؟ راضیم از الان......همه چی خوبه!!!!!:ws3:" تو دانشگاه جزوه مینویسی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟آره؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ شییییر سوال: دوست داشتی الان چند ساله بودی؟ 22 ساله paroshat چند سالشه؟ لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ تو دانشگاه جزوه مینویسی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟آره؟؟؟؟؟؟ به غیر درسای حلی برا بقیه جزوه نمینویسم دوس داشتین معماری میخوندین؟ لینک به دیدگاه
Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ راضیم از الان......همه چی خوبه!!!!!:ws3:" تو دانشگاه جزوه مینویسی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟آره؟؟؟؟؟؟ الان که دانشجو نیستم قبلن مینوشتم یبارم پاک نویس میکردم چند تا خال تو صورتت داری؟ لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ راضیم از الان......همه چی خوبه!!!!!:ws3:" تو دانشگاه جزوه مینویسی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟آره؟؟؟؟؟؟ اره شییییرسوال: دوست داشتی الان چند ساله بودی؟ 22 ساله paroshat چند سالشه؟ 20 سال 31 مرداد میشم 21 دقیق بود؟ دوس داری چقدر عمر کنی؟ لینک به دیدگاه
Shining Star 2108 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ الان که دانشجو نیستم قبلن مینوشتم یبارم پاک نویس میکردم چند تا خال تو صورتت داری؟ دو تا جورابت سوراخه ؟؟ لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ الان که دانشجو نیستم قبلن مینوشتم یبارم پاک نویس میکردم چند تا خال تو صورتت داری؟ 1 دوس داری چقدر عمر کنی؟ لینک به دیدگاه
Shining Star 2108 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ اره 22 ساله paroshat چند سالشه؟ 20 سال 31 مرداد میشم 21 دقیق بود؟ دوس داری چقدر عمر کنی؟ تاریخ تولدامون خیلی نزدیک همه خوشم نمیاد عصا دس بگیرم. همون 50 60 کافیه خواب عصر حال میده یا شب زنده داری ؟ لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ 20 سال 31 مرداد میشم 21 دقیق بود؟دوس داری چقدر عمر کنی؟ تاریخ تولدامون خیلی نزدیک همه خوشم نمیاد عصا دس بگیرم. همون 50 60 کافیه خواب عصر حال میده یا شب زنده داری ؟ خواب عصر کچلی؟ لینک به دیدگاه
Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ دیگه تو اون پست جواب ندید درست بشه!!! ای جونم کوچولوی:babygirl: دوست دارم سی و چهار سال عمر کنم مرغ مینا یا طوطی ملنگو(سبز)؟؟؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده