آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ اتفاقا منم خیلی اعصاب دارم!!!!!! چند کیلو میخوای شما؟؟؟ سوال: آخرین بازی کامپیوتری که کردی چی بود؟؟؟؟گوشی قبول نیستا!!! تا حالا هیچوقت بازی نکردم و علاقه ای هم ندارم آدم حساسی هستین یا نه؟ لینک به دیدگاه
نیکا- 472 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ تا حالا هیچوقت بازی نکردم و علاقه ای هم ندارمآدم حساسی هستین یا نه؟ نه زیاد ، چقد اهل مطالعه ای ؟ لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ تا حالا هیچوقت بازی نکردم و علاقه ای هم ندارمآدم حساسی هستین یا نه؟ شدیدا بابا ها رو بیشتر دوست داری یا مامانارو؟ لینک به دیدگاه
نیکا- 472 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ شدیدا بابا ها رو بیشتر دوست داری یا مامانارو؟ مامانارو کجای ایرانو بیشتر دوس داری ؟ لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ مامانارو کجای ایرانو بیشتر دوس داری ؟ دشت کویر چرا اینقدر تبریز رو دوست دارین؟ لینک به دیدگاه
نیکا- 472 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ دشت کویر چرا اینقدر تبریز رو دوست دارین؟ نمیدونم ، من تا حالا تبریز نرفتم چی بلدی درست کنی ؟ لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ نمیدونم ، من تا حالا تبریز نرفتم چی بلدی درست کنی ؟ رابطه بین آدما دوست داشتی الان کجا بودی؟ لینک به دیدگاه
نیکا- 472 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ رابطه بین آدما دوست داشتی الان کجا بودی؟ پیش مامانم بهترین تفریحی که تا حالا داشتی چی بود ؟ لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ پیش مامانم بهترین تفریحی که تا حالا داشتی چی بود ؟ همین نت و کارم دوست داشتی با مامانت کجا بودی الان ؟ لینک به دیدگاه
نیکا- 472 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ همین نت و کارم دوست داشتی با مامانت کجا بودی الان ؟ توخونشون پیشش بودم چقد وظیفه شناسی؟ لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ توخونشون پیشش بودم چقد وظیفه شناسی؟ متاسفانه زیاد دوست داشتی پلیس میشدی؟ لینک به دیدگاه
نیکا- 472 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ چرا متاسفانه ، نه دوس نداشتم تا حالا از روی اجبار کاریو انجام دادی ؟ لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ چرا متاسفانه ، نه دوس نداشتم تا حالا از روی اجبار کاریو انجام دادی ؟ تا دلت خواد....توی "نه " گفتن یه کم ضعیفم حتی شده کاری که توش تخصص هم نداشتمو بهم انداختن.... مرده شور این یه دونه اخلاقمو ببره......خیلی از خودم سر این قضیه شاکیم.... خفن ترین خلاف کاری عمرتو بگو..... لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ تا دلت خواد....توی "نه " گفتن یه کم ضعیفم حتی شده کاری که توش تخصص هم نداشتمو بهم انداختن....مرده شور این یه دونه اخلاقمو ببره......خیلی از خودم سر این قضیه شاکیم.... خفن ترین خلاف کاری عمرتو بگو..... آدم کشی..یا بهتر بگم قلب کشی درس و زندگی نداری؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ آدم کشی..یا بهتر بگم قلب کشیدرس و زندگی نداری؟؟؟؟؟ میدونستم داری درس چرا دارم زندگی دارم الان آرزوت چیه ؟ لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ آدم کشی..یا بهتر بگم قلب کشیدرس و زندگی نداری؟؟؟؟؟ اووووووه انقد سرم شلوغه که نگو....اگه جا من بودی من هیچ موقع به خودم جرات نمیدادم همچین سوالی از شما بکنم!!!!!!! من هم دارم رو پایان نامم کار میکنم و هم دارم کار میکنم خرج زندگیم درآد...بیکار نیستم دوست عزیز... فرض کن ارشد خوندی و تموم شد...خوب بعدش؟؟؟؟؟؟؟؟(اینو بهش رسیدم و دارم میپرسما فک نکنی از خودم سوال درآوردم) لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ اووووووه انقد سرم شلوغه که نگو....اگه جا من بودی من هیچ موقع به خودم جرات نمیدادم همچین سوالی از شما بکنم!!!!!!!من هم دارم رو پایان نامم کار میکنم و هم دارم کار میکنم خرج زندگیم درآد...بیکار نیستم دوست عزیز... فرض کن ارشد خوندی و تموم شد...خوب بعدش؟؟؟؟؟؟؟؟(اینو بهش رسیدم و دارم میپرسما فک نکنی از خودم سوال درآوردم) بذار برسم اون وقت میام میگم فیلم تخیلی دوس داری یا اکشن؟ لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ بذار برسم اون وقت میام میگمفیلم تخیلی دوس داری یا اکشن؟ هیچکدوم....من ژانر ماجراجویی دوس دارم.... حالا شما بگو کلن هدفت از تحصیل چیه؟؟؟؟؟ میخوای چیکار کنی باهاش؟؟؟؟؟چون همه میخونن و جامعه اینطور شده شما هم خوندی؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ اووووووه انقد سرم شلوغه که نگو....اگه جا من بودی من هیچ موقع به خودم جرات نمیدادم همچین سوالی از شما بکنم!!!!!!!من هم دارم رو پایان نامم کار میکنم و هم دارم کار میکنم خرج زندگیم درآد...بیکار نیستم دوست عزیز... فرض کن ارشد خوندی و تموم شد...خوب بعدش؟؟؟؟؟؟؟؟(اینو بهش رسیدم و دارم میپرسما فک نکنی از خودم سوال درآوردم) وووو عالی میشه - یه آرزوی بزرگمه دوست داشتی چه رشته ای میخوندی؟ لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ هیچکدوم....من ژانر ماجراجویی دوس دارم.... حالا شما بگو کلن هدفت از تحصیل چیه؟؟؟؟؟ میخوای چیکار کنی باهاش؟؟؟؟؟چون همه میخونن و جامعه اینطور شده شما هم خوندی؟؟؟؟؟ نه من عاشق رشتمم از اول هم دوست داشتم برم سر ساخنمون انشالله که درسم تموم شد میخوام یه مهندس توپ شم بهترین جمله ای که شنیدی؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده