Tamana73 28835 ارسال شده در 19 شهریور، 2014 صورت سوال برا من مفهوم نیس!!!!یکم راهنمایی میکنین؟؟؟؟؟؟؟ مثلا اگه دلتنگ عشقت باشی چیکار میکنی؟اما حتی نتونی بهش زنگ بزنیا...خیلی ازت دوره... عشق مثال زدما...مادر...و....هرکی...
Yaser.C 5059 ارسال شده در 19 شهریور، 2014 مثلا اگه دلتنگ عشقت باشی چیکار میکنی؟اما حتی نتونی بهش زنگ بزنیا...خیلی ازت دوره... عشق مثال زدما...مادر...و....هرکی... اگه دلتنگ بشم..... میرم میشینم رو پشت بوم....تو شب...قشنگ به آسمون زل میزنم.... بعضی موقع ها هم میرم قدم میزنم...اونم شب....حدود دو سه ساعت.... فوتبال بلدی؟؟؟؟؟؟؟
.Apameh 25173 ارسال شده در 19 شهریور، 2014 اگه دلتنگ بشم.....میرم میشینم رو پشت بوم....تو شب...قشنگ به آسمون زل میزنم.... بعضی موقع ها هم میرم قدم میزنم...اونم شب....حدود دو سه ساعت.... فوتبال بلدی؟؟؟؟؟؟؟ آغا مام اومدیم اینجا فوتبال؟؟ آره در حد سوارز( الان دارم میبینم بازیشو) اما جدی بخوام بگم نه زیاد مثلا اگه من بازیکن میشدم از اون بازیکنای بودم که گل به خودی میزدم همش از دست کسی عصبی شدی در حدی که بخوای سرشو از تنش جدا کنی؟؟
دل مانده 7714 ارسال شده در 19 شهریور، 2014 آغا مام اومدیم اینجافوتبال؟؟ آره در حد سوارز( الان دارم میبینم بازیشو) اما جدی بخوام بگم نه زیاد مثلا اگه من بازیکن میشدم از اون بازیکنای بودم که گل به خودی میزدم همش از دست کسی عصبی شدی در حدی که بخوای سرشو از تنش جدا کنی؟؟ آره!ترم 2یکی از استادامون واقعا "دیوونه"بود! یه بار واقعا حرصم دراومده بود ازش برا اینکه آروم شم با خودم خیال میکردم حسابی میزنمش و اینا آخرین بار کی عذاب وجدان وجدان گرفتی؟
*Mars* 5292 ارسال شده در 20 شهریور، 2014 آره!ترم 2یکی از استادامون واقعا "دیوونه"بود!یه بار واقعا حرصم دراومده بود ازش برا اینکه آروم شم با خودم خیال میکردم حسابی میزنمش و اینا آخرین بار کی عذاب وجدان وجدان گرفتی؟ تقریبا شیش ماه پیش خیلی بد بود اون روزا آخرین بار کی گریه کردی؟
استرالیا 2015 1460 ارسال شده در 21 شهریور، 2014 10\10\1371 تاریخ تولد خودت کامل؟؟؟ به میلادی یا شمسی؟:دی تا حالا عاشق شدی یا کسی الان تو زندگیت هست که عاشقش باشی؟
sama-sh 6913 ارسال شده در 21 شهریور، 2014 به میلادی یا شمسی؟:دی تا حالا عاشق شدی یا کسی الان تو زندگیت هست که عاشقش باشی؟ اره عاشق شدم... تاریخ تولدت به شمسی...؟؟
Mohammad1675 4635 ارسال شده در 21 شهریور، 2014 اره عاشق شدم...تاریخ تولدت به شمسی...؟؟ خوش به حالش 1365/9/3 تو يه جمله عشق و معني كن ؟
Shining Star 2108 ارسال شده در 21 شهریور، 2014 خوش به حالش 1365/9/3 تو يه جمله عشق و معني كن ؟ بدبختی ... فلاکت ... بیچارگی ... زندگی ایران امشب ببره یا ببازه ؟
Yaser.C 5059 ارسال شده در 21 شهریور، 2014 بدبختی ... فلاکت ... بیچارگی ... زندگی ایران امشب ببره یا ببازه ؟ اگه منظورتون آرزو هست امیدوارم که ببره اما خوشبینانه انتظار مساوی صفر-صفر دارم زیاد تو انجمن میای یا کم؟؟؟؟؟؟چرا؟؟؟؟؟
sama-sh 6913 ارسال شده در 21 شهریور، 2014 اگه منظورتون آرزو هست امیدوارم که ببره اما خوشبینانه انتظار مساوی صفر-صفر دارم زیاد تو انجمن میای یا کم؟؟؟؟؟؟چرا؟؟؟؟؟ راستش یه مدت که تقریبا داشتم معتاد میشدم ...دوست خیلی عزیزم به دادم رسید.. الان یه مقدار کمتر بخاطر امتحانا.... بیشتر واسه تفریح میام و شنیدن خبرهاو چیزای جدید یادگرفتن... از همه مهمتر خبر گرفتن از حال بچه ها یه کار خلاف که خیلی دوسداری انجام بدی ولی اینکارو نمیکنی یا نمیشه...؟
Yaser.C 5059 ارسال شده در 21 شهریور، 2014 راستش یه مدت که تقریبا داشتم معتاد میشدم ...دوست خیلی عزیزم به دادم رسید..الان یه مقدار کمتر بخاطر امتحانا.... بیشتر واسه تفریح میام و شنیدن خبرهاو چیزای جدید یادگرفتن... از همه مهمتر خبر گرفتن از حال بچه ها یه کار خلاف که خیلی دوسداری انجام بدی ولی اینکارو نمیکنی یا نمیشه...؟ آخ آخ آخ گفتید کار خلاف تک تک سلول هام دارن صحبت میکنن الان دوست دارم یه بانک و هک کنم پولشو بزنم به جیب!!!:gnugghender: ولی متاسفانه نه اخلاقی هست که بخوام انجام بدم هم اینکه اصن هک بلد نیستم... دوست داری چی کاره بشی؟؟؟؟؟؟؟منظورم اینه که میخوای کجا کار کنی؟؟؟؟
pary naz 2414 ارسال شده در 21 شهریور، 2014 آخ آخ آخ گفتید کار خلاف تک تک سلول هام دارن صحبت میکنن الاندوست دارم یه بانک و هک کنم پولشو بزنم به جیب!!!:gnugghender: ولی متاسفانه نه اخلاقی هست که بخوام انجام بدم هم اینکه اصن هک بلد نیستم... دوست داری چی کاره بشی؟؟؟؟؟؟؟منظورم اینه که میخوای کجا کار کنی؟؟؟؟ در یه موسسه تحقیقاتی مثل انستیو پاستور نظرتون در باره این عکس چیه؟
Shining Star 2108 ارسال شده در 21 شهریور، 2014 در یه موسسه تحقیقاتی مثل انستیو پاستور نظرتون در باره این عکس چیه؟ عکس جالبیه فقط زمانشو بیشتر کنید روزه میگیری امسال ؟ :gnugghender:
Paroshat 6378 مالک ارسال شده در 21 شهریور، 2014 عکس جالبیه فقط زمانشو بیشتر کنید روزه میگیری امسال ؟ :gnugghender: ایشا... بد بختی به نظرت چی میتونه باشه؟
Shining Star 2108 ارسال شده در 21 شهریور، 2014 ایشا...بد بختی به نظرت چی میتونه باشه؟ بدبختی اینه که چیزی که انتظار داشتی اتفاق نیفته بازیو دیدی ؟
ارسال های توصیه شده