Yaser.C 5059 ارسال شده در 18 شهریور، 2014 وووو عالی میشه - یه آرزوی بزرگمهدوست داشتی چه رشته ای میخوندی؟ مهندسی برق-گرایش کنترل فقط همین..... نه من عاشق رشتمم از اول هم دوست داشتم برم سر ساخنمونانشالله که درسم تموم شد میخوام یه مهندس توپ شم بهترین جمله ای که شنیدی؟ حاجی من عاشقتم........ حاضری درس بخونی اما منبع درآمد نداشته باشی؟؟؟؟؟به نظرت میشه؟؟؟؟
Paroshat 6378 مالک ارسال شده در 18 شهریور، 2014 مهندسی برق-گرایش کنترل فقط همین..... حاجی من عاشقتم........ حاضری درس بخونی اما منبع درآمد نداشته باشی؟؟؟؟؟به نظرت میشه؟؟؟؟ خب مهندس که شدم نمیشینم خونه که میرم کار میکنم بجز سعید دوست دیگه ای نداری؟
Farzaaneh 3058 ارسال شده در 18 شهریور، 2014 مهندسی برق-گرایش کنترل فقط همین..... حاضری درس بخونی اما منبع درآمد نداشته باشی؟؟؟؟؟به نظرت میشه؟؟؟؟ نوچ-خودت که کنترل خوندی میدونی-کارشناسیش کامل نیست البته یونی شما رو نمیدونم غذا نونی یا برنجی؟؟؟؟؟؟
Yaser.C 5059 ارسال شده در 18 شهریور، 2014 خب مهندس که شدم نمیشینم خونه که میرم کار میکنم بجز سعید دوست دیگه ای نداری؟ آره خیلی زیاد....شاید نزدیک ۲۰ تا دوست فوق العاده صمیمی...کلن دوست زیاد دارم... ولی سعید یه چی دیگس...یه عده دوست هستن فقط.....اما سعید اولش دوست بود الان شده خود من.... بارون یا برف؟؟؟؟؟کدوم بیاد بهتره؟؟؟؟؟؟
Paroshat 6378 مالک ارسال شده در 18 شهریور، 2014 مهندسی برق-گرایش کنترل فقط همین..... حاضری درس بخونی اما منبع درآمد نداشته باشی؟؟؟؟؟به نظرت میشه؟؟؟؟ نوچ-خودت که کنترل خوندی میدونی-کارشناسیش کامل نیست البته یونی شما رو نمیدونم غذا نونی یا برنجی؟؟؟؟؟؟ نونی هوای گرم یا سرد؟
Farzaaneh 3058 ارسال شده در 18 شهریور، 2014 خب مهندس که شدم نمیشینم خونه که میرم کار میکنم بجز سعید دوست دیگه ای نداری؟ خخخخ نه یه فامیل داریم اسمش سعید ه دوستی به این اسم ندارم موقع دعوا مو میکشی ؟ ناخون میکشی ؟ یا کتک میخوری گریه میکنی؟؟؟
Paroshat 6378 مالک ارسال شده در 18 شهریور، 2014 آره خیلی زیاد....شاید نزدیک ۲۰ تا دوست فوق العاده صمیمی...کلن دوست زیاد دارم...ولی سعید یه چی دیگس...یه عده دوست هستن فقط.....اما سعید اولش دوست بود الان شده خود من.... بارون یا برف؟؟؟؟؟کدوم بیاد بهتره؟؟؟؟؟؟ برف فالوده یا بستنی؟
Farzaaneh 3058 ارسال شده در 18 شهریور، 2014 نوچ-خودت که کنترل خوندی میدونی-کارشناسیش کامل نیست البته یونی شما رو نمیدونمغذا نونی یا برنجی؟؟؟؟؟؟ نونی هوای گرم یا سرد؟ پستا قاطی پاطی شد اینجا سررررررررررررررررررررررررررررررد شوهر کچل پولدار یا خوشتیپ و گدا؟؟؟
آرتاش 33340 ارسال شده در 18 شهریور، 2014 نونیهوای گرم یا سرد؟ پستا قاطی پاطی شد اینجا سررررررررررررررررررررررررررررررد شوهر کچل پولدار یا خوشتیپ و گدا؟؟؟ هیچ کدوم یاعلی مورچه بهتره یا شیر؟
Paroshat 6378 مالک ارسال شده در 18 شهریور، 2014 آره خیلی زیاد....شاید نزدیک ۲۰ تا دوست فوق العاده صمیمی...کلن دوست زیاد دارم...ولی سعید یه چی دیگس...یه عده دوست هستن فقط.....اما سعید اولش دوست بود الان شده خود من.... بارون یا برف؟؟؟؟؟کدوم بیاد بهتره؟؟؟؟؟؟ بارون پستا قاطی پاطی شد اینجا سررررررررررررررررررررررررررررررد شوهر کچل پولدار یا خوشتیپ و گدا؟؟؟ هیچ کدوم یاعلی مورچه بهتره یا شیر؟ شییییر سوال: دوست داشتی الان چند ساله بودی؟
Yaser.C 5059 ارسال شده در 18 شهریور، 2014 شییییر سوال: دوست داشتی الان چند ساله بودی؟ راضیم از الان......همه چی خوبه!!!!!:ws3:" تو دانشگاه جزوه مینویسی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟آره؟؟؟؟؟؟
Farzaaneh 3058 ارسال شده در 18 شهریور، 2014 شییییر سوال: دوست داشتی الان چند ساله بودی؟ 22 ساله paroshat چند سالشه؟
آرتاش 33340 ارسال شده در 18 شهریور، 2014 تو دانشگاه جزوه مینویسی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟آره؟؟؟؟؟؟ به غیر درسای حلی برا بقیه جزوه نمینویسم دوس داشتین معماری میخوندین؟
Farzaaneh 3058 ارسال شده در 18 شهریور، 2014 راضیم از الان......همه چی خوبه!!!!!:ws3:" تو دانشگاه جزوه مینویسی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟آره؟؟؟؟؟؟ الان که دانشجو نیستم قبلن مینوشتم یبارم پاک نویس میکردم چند تا خال تو صورتت داری؟
Paroshat 6378 مالک ارسال شده در 18 شهریور، 2014 راضیم از الان......همه چی خوبه!!!!!:ws3:" تو دانشگاه جزوه مینویسی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟آره؟؟؟؟؟؟ اره شییییرسوال: دوست داشتی الان چند ساله بودی؟ 22 ساله paroshat چند سالشه؟ 20 سال 31 مرداد میشم 21 دقیق بود؟ دوس داری چقدر عمر کنی؟
Shining Star 2108 ارسال شده در 18 شهریور، 2014 الان که دانشجو نیستم قبلن مینوشتم یبارم پاک نویس میکردم چند تا خال تو صورتت داری؟ دو تا جورابت سوراخه ؟؟
Paroshat 6378 مالک ارسال شده در 18 شهریور، 2014 الان که دانشجو نیستم قبلن مینوشتم یبارم پاک نویس میکردم چند تا خال تو صورتت داری؟ 1 دوس داری چقدر عمر کنی؟
Shining Star 2108 ارسال شده در 18 شهریور، 2014 اره 22 ساله paroshat چند سالشه؟ 20 سال 31 مرداد میشم 21 دقیق بود؟ دوس داری چقدر عمر کنی؟ تاریخ تولدامون خیلی نزدیک همه خوشم نمیاد عصا دس بگیرم. همون 50 60 کافیه خواب عصر حال میده یا شب زنده داری ؟
Paroshat 6378 مالک ارسال شده در 18 شهریور، 2014 20 سال 31 مرداد میشم 21 دقیق بود؟دوس داری چقدر عمر کنی؟ تاریخ تولدامون خیلی نزدیک همه خوشم نمیاد عصا دس بگیرم. همون 50 60 کافیه خواب عصر حال میده یا شب زنده داری ؟ خواب عصر کچلی؟
Farzaaneh 3058 ارسال شده در 18 شهریور، 2014 دیگه تو اون پست جواب ندید درست بشه!!! ای جونم کوچولوی:babygirl: دوست دارم سی و چهار سال عمر کنم مرغ مینا یا طوطی ملنگو(سبز)؟؟؟
ارسال های توصیه شده