آرتاش 33340 ارسال شده در 18 شهریور، 2014 اتفاقا منم خیلی اعصاب دارم!!!!!! چند کیلو میخوای شما؟؟؟ سوال: آخرین بازی کامپیوتری که کردی چی بود؟؟؟؟گوشی قبول نیستا!!! تا حالا هیچوقت بازی نکردم و علاقه ای هم ندارم آدم حساسی هستین یا نه؟
نیکا- 472 ارسال شده در 18 شهریور، 2014 تا حالا هیچوقت بازی نکردم و علاقه ای هم ندارمآدم حساسی هستین یا نه؟ نه زیاد ، چقد اهل مطالعه ای ؟
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 18 شهریور، 2014 تا حالا هیچوقت بازی نکردم و علاقه ای هم ندارمآدم حساسی هستین یا نه؟ شدیدا بابا ها رو بیشتر دوست داری یا مامانارو؟
نیکا- 472 ارسال شده در 18 شهریور، 2014 شدیدا بابا ها رو بیشتر دوست داری یا مامانارو؟ مامانارو کجای ایرانو بیشتر دوس داری ؟
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 18 شهریور، 2014 مامانارو کجای ایرانو بیشتر دوس داری ؟ دشت کویر چرا اینقدر تبریز رو دوست دارین؟
نیکا- 472 ارسال شده در 18 شهریور، 2014 دشت کویر چرا اینقدر تبریز رو دوست دارین؟ نمیدونم ، من تا حالا تبریز نرفتم چی بلدی درست کنی ؟
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 18 شهریور، 2014 نمیدونم ، من تا حالا تبریز نرفتم چی بلدی درست کنی ؟ رابطه بین آدما دوست داشتی الان کجا بودی؟
نیکا- 472 ارسال شده در 18 شهریور، 2014 رابطه بین آدما دوست داشتی الان کجا بودی؟ پیش مامانم بهترین تفریحی که تا حالا داشتی چی بود ؟
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 18 شهریور، 2014 پیش مامانم بهترین تفریحی که تا حالا داشتی چی بود ؟ همین نت و کارم دوست داشتی با مامانت کجا بودی الان ؟
نیکا- 472 ارسال شده در 18 شهریور، 2014 همین نت و کارم دوست داشتی با مامانت کجا بودی الان ؟ توخونشون پیشش بودم چقد وظیفه شناسی؟
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 18 شهریور، 2014 توخونشون پیشش بودم چقد وظیفه شناسی؟ متاسفانه زیاد دوست داشتی پلیس میشدی؟
نیکا- 472 ارسال شده در 18 شهریور، 2014 چرا متاسفانه ، نه دوس نداشتم تا حالا از روی اجبار کاریو انجام دادی ؟
Yaser.C 5059 ارسال شده در 18 شهریور، 2014 چرا متاسفانه ، نه دوس نداشتم تا حالا از روی اجبار کاریو انجام دادی ؟ تا دلت خواد....توی "نه " گفتن یه کم ضعیفم حتی شده کاری که توش تخصص هم نداشتمو بهم انداختن.... مرده شور این یه دونه اخلاقمو ببره......خیلی از خودم سر این قضیه شاکیم.... خفن ترین خلاف کاری عمرتو بگو.....
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 18 شهریور، 2014 تا دلت خواد....توی "نه " گفتن یه کم ضعیفم حتی شده کاری که توش تخصص هم نداشتمو بهم انداختن....مرده شور این یه دونه اخلاقمو ببره......خیلی از خودم سر این قضیه شاکیم.... خفن ترین خلاف کاری عمرتو بگو..... آدم کشی..یا بهتر بگم قلب کشی درس و زندگی نداری؟؟؟؟؟
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 18 شهریور، 2014 آدم کشی..یا بهتر بگم قلب کشیدرس و زندگی نداری؟؟؟؟؟ میدونستم داری درس چرا دارم زندگی دارم الان آرزوت چیه ؟
Yaser.C 5059 ارسال شده در 18 شهریور، 2014 آدم کشی..یا بهتر بگم قلب کشیدرس و زندگی نداری؟؟؟؟؟ اووووووه انقد سرم شلوغه که نگو....اگه جا من بودی من هیچ موقع به خودم جرات نمیدادم همچین سوالی از شما بکنم!!!!!!! من هم دارم رو پایان نامم کار میکنم و هم دارم کار میکنم خرج زندگیم درآد...بیکار نیستم دوست عزیز... فرض کن ارشد خوندی و تموم شد...خوب بعدش؟؟؟؟؟؟؟؟(اینو بهش رسیدم و دارم میپرسما فک نکنی از خودم سوال درآوردم)
Paroshat 6378 مالک ارسال شده در 18 شهریور، 2014 اووووووه انقد سرم شلوغه که نگو....اگه جا من بودی من هیچ موقع به خودم جرات نمیدادم همچین سوالی از شما بکنم!!!!!!!من هم دارم رو پایان نامم کار میکنم و هم دارم کار میکنم خرج زندگیم درآد...بیکار نیستم دوست عزیز... فرض کن ارشد خوندی و تموم شد...خوب بعدش؟؟؟؟؟؟؟؟(اینو بهش رسیدم و دارم میپرسما فک نکنی از خودم سوال درآوردم) بذار برسم اون وقت میام میگم فیلم تخیلی دوس داری یا اکشن؟
Yaser.C 5059 ارسال شده در 18 شهریور، 2014 بذار برسم اون وقت میام میگمفیلم تخیلی دوس داری یا اکشن؟ هیچکدوم....من ژانر ماجراجویی دوس دارم.... حالا شما بگو کلن هدفت از تحصیل چیه؟؟؟؟؟ میخوای چیکار کنی باهاش؟؟؟؟؟چون همه میخونن و جامعه اینطور شده شما هم خوندی؟؟؟؟؟
Farzaaneh 3058 ارسال شده در 18 شهریور، 2014 اووووووه انقد سرم شلوغه که نگو....اگه جا من بودی من هیچ موقع به خودم جرات نمیدادم همچین سوالی از شما بکنم!!!!!!!من هم دارم رو پایان نامم کار میکنم و هم دارم کار میکنم خرج زندگیم درآد...بیکار نیستم دوست عزیز... فرض کن ارشد خوندی و تموم شد...خوب بعدش؟؟؟؟؟؟؟؟(اینو بهش رسیدم و دارم میپرسما فک نکنی از خودم سوال درآوردم) وووو عالی میشه - یه آرزوی بزرگمه دوست داشتی چه رشته ای میخوندی؟
Paroshat 6378 مالک ارسال شده در 18 شهریور، 2014 هیچکدوم....من ژانر ماجراجویی دوس دارم.... حالا شما بگو کلن هدفت از تحصیل چیه؟؟؟؟؟ میخوای چیکار کنی باهاش؟؟؟؟؟چون همه میخونن و جامعه اینطور شده شما هم خوندی؟؟؟؟؟ نه من عاشق رشتمم از اول هم دوست داشتم برم سر ساخنمون انشالله که درسم تموم شد میخوام یه مهندس توپ شم بهترین جمله ای که شنیدی؟
ارسال های توصیه شده