Yaser.C 5059 ارسال شده در 16 شهریور، 2014 اصلا واسم مهم نیس که چه تاپیکی بزنهچه خبر کلا سلامتی!! یه کاری میکنی دیگه ازتون انتظار نداشتم آقا یاسراین چه سوالی بود آخه؟ شوخی بود بابا!!!!! اون لحظه سوال به ذهنم نمیرسید به خدا!!!!ولی دوس داشتم جواب بدم!!! معذرت میخوام:icon_gol: سوال: تا حالا شده پشت نت نتونی منظورتو بیان کنی و مث من گیر بیفتی؟؟؟؟؟
Tamana73 28835 ارسال شده در 16 شهریور، 2014 یعنی چی؟؟؟؟؟؟این چه وضع جواب دادنه........پس منم جواب سوال شما رو نمیدم!!!! شوخی بود بابا!!!!! اون لحظه سوال به ذهنم نمیرسید به خدا!!!!ولی دوس داشتم جواب بدم!!! معذرت میخوام:icon_gol: سوال: تا حالا شده پشت نت نتونی منظورتو بیان کنی و مث من گیر بیفتی؟؟؟؟؟ نهههه باااااابااااا.. سعید کیه؟:ws3:
Yaser.C 5059 ارسال شده در 16 شهریور، 2014 نهههه باااااابااااا.. سعید کیه؟:ws3: سعید همین دوست ۱۲ سالم که تو انجمنم هس!!!(۱۲ سالش نیستا ۱۲ ساله که رفیقیم!!!) نام کاربریش soha1410..... سوال: الان میدونستید با این جواب و خنده هاتون دارید شرایط رو بر من سخت تر میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Tamana73 28835 ارسال شده در 16 شهریور، 2014 سعید همین دوست ۱۲ سالم که تو انجمنم هس!!!(۱۲ سالش نیستا ۱۲ ساله که رفیقیم!!!)نام کاربریش soha1410..... سوال: الان میدونستید با این جواب و خنده هاتون دارید شرایط رو بر من سخت تر میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یااااااااااخدااااااااااا معذرت میخوااااااااااام ببخشیییییییییییید:sad0: مدل گوشیت؟
Yaser.C 5059 ارسال شده در 16 شهریور، 2014 یااااااااااخدااااااااااا معذرت میخوااااااااااام ببخشیییییییییییید:sad0: مدل گوشیت؟ سوال بهتر نبود؟؟؟ عیب نداره از هیچی بهتره فضا عوض میشه iPhone5s چه قدر رشتتو دوس داری؟؟؟؟؟؟
Tamana73 28835 ارسال شده در 16 شهریور، 2014 سوال بهتر نبود؟؟؟ عیب نداره از هیچی بهتره فضا عوض میشه iPhone5s چه قدر رشتتو دوس داری؟؟؟؟؟؟ زیااااااااااااااااااااد قابل وصف نیست عاشقشم... بهترین جمله که همیشه تو ذهنته؟
Yaser.C 5059 ارسال شده در 16 شهریور، 2014 زیااااااااااااااااااااد قابل وصف نیست عاشقشم... بهترین جمله که همیشه تو ذهنته؟ آیا انسان نمیداند که خدا میبیند؟؟؟؟؟؟؟ یخچال خونتونو بیشتر دوس داری یا تلویزیون خونتونو؟؟؟؟
Tamana73 28835 ارسال شده در 16 شهریور، 2014 آیا انسان نمیداند که خدا میبیند؟؟؟؟؟؟؟ یخچال خونتونو بیشتر دوس داری یا تلویزیون خونتونو؟؟؟؟ هیچکدوم... چندسالته؟
Yaser.C 5059 ارسال شده در 16 شهریور، 2014 هیچکدوم...چندسالته؟ متولد ۶۹............میشه ۲۴ سال فک کنم!! موافق هستید بریم فوتبال ببینیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟آخه داره شرو میشه!!!!!
Tamana73 28835 ارسال شده در 16 شهریور، 2014 متولد ۶۹............میشه ۲۴ سال فک کنم!! موافق هستید بریم فوتبال ببینیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟آخه داره شرو میشه!!!!! بععععععله حتما... 69عالین...فعلا دوستم. اسپم نشه. بزرگترین آرزوووووووووت؟
نیکا- 472 ارسال شده در 17 شهریور، 2014 بععععععله حتما... 69عالین...فعلا دوستم. اسپم نشه. بزرگترین آرزوووووووووت؟ اینکه به همه آرزوهام برسم :hapydancsmil: ، آدم خسیسی هستی یا مقتصد ؟
Paroshat 6378 مالک ارسال شده در 17 شهریور، 2014 اینکه به همه آرزوهام برسم :hapydancsmil: ، آدم خسیسی هستی یا مقتصد ؟ هیچ کدوم ماشین داری؟
Yaser.C 5059 ارسال شده در 17 شهریور، 2014 هیچ کدوم ماشین داری؟ ماشین؟؟؟؟؟؟؟نه ندارم!!!!! فعلا هم اعتقادی به داشتنش ندارم!!! دست خطت خوبه یا مث من دکتری مینویسی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Paroshat 6378 مالک ارسال شده در 17 شهریور، 2014 ماشین؟؟؟؟؟؟؟نه ندارم!!!!! فعلا هم اعتقادی به داشتنش ندارم!!! دست خطت خوبه یا مث من دکتری مینویسی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دست خطم عالیه 20 متول کدوم ماهی؟
Yaser.C 5059 ارسال شده در 17 شهریور، 2014 دست خطم عالیه 20متول کدوم ماهی؟ بهشت ماه های سال.....اردیبهشت!!!!!!!!(چه قد خودمو تحویل گرفتم!!!) ساعتت ضد آبه؟؟؟؟؟؟؟؟:icon_razz:(سوال به ذهنم نمیرسه......نخندید!!!!)
Paroshat 6378 مالک ارسال شده در 17 شهریور، 2014 بهشت ماه های سال.....اردیبهشت!!!!!!!!(چه قد خودمو تحویل گرفتم!!!) ساعتت ضد آبه؟؟؟؟؟؟؟؟:icon_razz:(سوال به ذهنم نمیرسه......نخندید!!!!) آره آخین باری که از ته دل خندیدی؟
نیکا- 472 ارسال شده در 17 شهریور، 2014 بهشت ماه های سال.....اردیبهشت!!!!!!!!(چه قد خودمو تحویل گرفتم!!!) ساعتت ضد آبه؟؟؟؟؟؟؟؟:icon_razz:(سوال به ذهنم نمیرسه......نخندید!!!!) فعلا که خرابه کلا ، قشنگترین اتفاق زندگیت ؟
Paroshat 6378 مالک ارسال شده در 17 شهریور، 2014 فعلا که خرابه کلا ، قشنگترین اتفاق زندگیت ؟ آشنایی با شما دسته گلا آخرین نفرینت؟
Yaser.C 5059 ارسال شده در 17 شهریور، 2014 آرهآخین باری که از ته دل خندیدی؟ همین پریروز که با سعید تلفنی حرف زدم!!!!!!!!!!!!! فعلا که خرابه کلا ، قشنگترین اتفاق زندگیت ؟ آشنا شدن با سعید تو ۱۲ سال پیش!!!!!!! آشنایی با شما دسته گلاآخرین نفرینت؟ نفرین خوب نیس....نفرین نمیکنم.... یه رفیق مث این سعید ما داری؟؟؟؟؟(میدونم جوابتون منفیه میخوام از خودتون بشنوم!!)
Paroshat 6378 مالک ارسال شده در 17 شهریور، 2014 همین پریروز که با سعید تلفی حرف زدم!!!!!!!!!!!!! آشنا شدن با سعید تو ۱۲ سال پیش!!!!!!! یه رفیق مث این سعید ما داری؟؟؟؟؟(میدونم جوابتون منفیه میخوام از خودتون بشنوم!!) نمیدونم این سعیدی که میگین چه جور آدمیه ولی دوست خوب دارم از 9 سالگی باهم دوستیم دل خوشیت تو زندگی چیه؟
ارسال های توصیه شده