Paroshat 6378 مالک ارسال شده در 15 شهریور، 2014 آره...:icon_pf (34):3روز پیش دفعه اولم بود..فقط معذرت خواستم و گفتم قبولم کنه...دعا کنید قبول بشم یه شیرینی به همتون میدم... اگه پسری تاحالا شده با دختری تو دانشگاه دعوا کنی؟ اگه دختری تا حالا شده با پسری تو دانشگاه دعوا کنی؟ واما چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آره دعوای اونجوری هم نه ها یکی از پسرا فقط میخواست منو زجر بده هرکاری میگفتم برخلافشو انجام میداد یه روز هوا سرد بود به دوستم گفتم به اون که جلو پنجره نشسته بگه پنجررو ببند اونم فهمید من گفتم بعدش دعوا کردیم اماااا حالا دیگه صلح کردیم اگه بخوای به قدیما برگردی دوست داشتی کی بودی؟
Tamana73 28835 ارسال شده در 15 شهریور، 2014 آره دعوای اونجوری هم نه هایکی از پسرا فقط میخواست منو زجر بده هرکاری میگفتم برخلافشو انجام میداد یه روز هوا سرد بود به دوستم گفتم به اون که جلو پنجره نشسته بگه پنجررو ببند اونم فهمید من گفتم بعدش دعوا کردیم اماااا حالا دیگه صلح کردیم اگه بخوای به قدیما برگردی دوست داشتی کی بودی؟ پارسال تقریبا اولای سال... چند تا درس تو دوران دانشجویی افتادی؟
Yaser.C 5059 ارسال شده در 15 شهریور، 2014 پارسال تقریبا اولای سال... چند تا درس تو دوران دانشجویی افتادی؟ نیفتادم....قسمت نشد...یه بار نزدیک بود بررسی سیستم های قدرت و بیفتم شدم ۱۱.۲۵ تا حالا این قد خوشحال شدی که از خودت بی خود بشی و ندونی چی کار کنی؟؟؟؟؟؟؟؟
Tamana73 28835 ارسال شده در 15 شهریور، 2014 چییییییییی شد اینجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سوال کیو جواب بدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Tamana73 28835 ارسال شده در 15 شهریور، 2014 یکی اونم تحلیل مدار بودتاحال از چیزی ترسیدی بعله از آوارتار شما. بهترین سنت؟سالی که خوش و بی غم بودی؟
Tamana73 28835 ارسال شده در 15 شهریور، 2014 نیفتادم....قسمت نشد...یه بار نزدیک بود بررسی سیستم های قدرت و بیفتم شدم ۱۱.۲۵ تا حالا این قد خوشحال شدی که از خودت بی خود بشی و ندونی چی کار کنی؟؟؟؟؟؟؟؟ آره وقتایی که میبینمش...وقتایی که حتی جرات سلام دادن بهش رو ندارم...انقدر خوشحاااااااال میشم که بغض سد راهه گلوم میشه.. وقتایی که خانوادم رو شاد میبینم...از خوشحالی از خود بی خود میشم... دورترین سفرت کجا بوده؟
Yaser.C 5059 ارسال شده در 15 شهریور، 2014 آره وقتایی که میبینمش...وقتایی که حتی جرات سلام دادن بهش رو ندارم...انقدر خوشحاااااااال میشم که بغض سد راهه گلوم میشه..وقتایی که خانوادم رو شاد میبینم...از خوشحالی از خود بی خود میشم... دورترین سفرت کجا بوده؟ دورترینش فک کنم مشهد بوده....و بهترینش هم همین مشهدی بود که امسال با سعید رفتم... تا حالا شده از حرف نزدنت پشیمون بشی؟؟؟؟؟؟
Tamana73 28835 ارسال شده در 15 شهریور، 2014 دورترینش فک کنم مشهد بوده....و بهترینش هم همین مشهدی بود که امسال با سعید رفتم... تا حالا شده از حرف نزدنت پشیمون بشی؟؟؟؟؟؟ نه...کم حرفم اونم بخاطره اینه... البته شاید تو دعوای جایی ولی زوووود معذرت میخوام از طرفم مهمم نیس کی باشه... اولین دعات سره سجاده؟
Paroshat 6378 مالک ارسال شده در 16 شهریور، 2014 نه...کم حرفم اونم بخاطره اینه...البته شاید تو دعوای جایی ولی زوووود معذرت میخوام از طرفم مهمم نیس کی باشه... اولین دعات سره سجاده؟ رسیدن به آرزوهام از چه کسی تو انجمن بدت میاد؟ ازچه کسی خوشت میاد؟ اسم کاربریش؟
Tamana73 28835 ارسال شده در 16 شهریور، 2014 رسیدن به آرزوهاماز چه کسی تو انجمن بدت میاد؟ ازچه کسی خوشت میاد؟ اسم کاربریش؟ هیچکس... از همه... چندتا امتحان گند زدی؟
Paroshat 6378 مالک ارسال شده در 16 شهریور، 2014 هیچکس...از همه... چندتا امتحان گند زدی؟ وای وای نگو 2تا فعلاً فرد خوش شانسی هستی؟چرا؟
Yaser.C 5059 ارسال شده در 16 شهریور، 2014 وای وای نگو 2تا فعلاً فرد خوش شانسی هستی؟چرا؟ خوش شانس نیستم ...اما نمیگم که بد شانسم...!!!!! کلن زندگی یه چیزی بینا بین بوده برام....تو بدشانسی هام هم یه درسی گرفتم که تهش برام سود داشته ورزش مورد علاقت چیه؟؟؟؟؟؟؟
Paroshat 6378 مالک ارسال شده در 16 شهریور، 2014 خوش شانس نیستم ...اما نمیگم که بد شانسم...!!!!! کلن زندگی یه چیزی بینا بین بوده برام....تو بدشانسی هام هم یه درسی گرفتم که تهش برام سود داشته ورزش مورد علاقت چیه؟؟؟؟؟؟؟ تیر اندازی امشب فوتبال چی میشه؟
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 16 شهریور، 2014 خوش شانس نیستم ...اما نمیگم که بد شانسم...!!!!! کلن زندگی یه چیزی بینا بین بوده برام....تو بدشانسی هام هم یه درسی گرفتم که تهش برام سود داشته ورزش مورد علاقت چیه؟؟؟؟؟؟؟ منچ دوستت رو بیشتر میبینی یا مانیتورو؟
Tamana73 28835 ارسال شده در 16 شهریور، 2014 منچدوستت رو بیشتر میبینی یا مانیتورو؟ مانیتوووووووووووور اسم اولین عشقت؟
Yaser.C 5059 ارسال شده در 16 شهریور، 2014 تیر اندازیامشب فوتبال چی میشه؟ بی شوخی ان شاء الله ایران بزنه..... منچدوستت رو بیشتر میبینی یا مانیتورو؟ راستش مانیتورو ولی سعید رو با دنیا عوض نمیکنم!!!!! مانیتوووووووووووور اسم اولین عشقت؟ این چه سوالیه آخه!!!!!!!!!!!یکی دیگه جواب بده!!!!!!!!!!من الان بگم سعید دیگه همه به عقل من شک میکنن یا......... به نظرت اگه سوالامون تموم شه استارتر اینجا میره چه تاپیکی میزنه؟؟؟؟؟؟
Paroshat 6378 مالک ارسال شده در 16 شهریور، 2014 بی شوخی ان شاء الله ایران بزنه..... راستش مانیتورو ولی سعید رو با دنیا عوض نمیکنم!!!!! به نظرت اگه سوالامون تموم شه استارتر اینجا میره چه تاپیکی میزنه؟؟؟؟؟؟ یه کاری میکنی دیگه ازتون انتظار نداشتم آقا یاسر این چه سوالی بود آخه؟
ارسال های توصیه شده