Tamana73 28835 ارسال شده در 5 شهریور، 2014 20بزرگترین دروغی که گفتی چی بود؟ دروغ بزرگ نگفتم ولی کوچیک زیاد گفتم...شماام که کوچیک نخواستید... دوس داری الان کی پیشت بود؟اسمش؟
Paroshat 6378 مالک ارسال شده در 5 شهریور، 2014 دروغ بزرگ نگفتم ولی کوچیک زیاد گفتم...شماام که کوچیک نخواستید... دوس داری الان کی پیشت بود؟اسمش؟ دوستم الهه شما چی؟
Paroshat 6378 مالک ارسال شده در 5 شهریور، 2014 داداشم.. بزرگترین خلافی که کردی؟ خلاف کار نیستم من معدل اخرین ترمت؟
Paroshat 6378 مالک ارسال شده در 5 شهریور، 2014 17.66 بزرگترین آرزوت؟ داشتن یه شغل پر درآمد تا حالا شده دلت خواد جای کس دیگه ای بودی؟کی؟
black banner 9103 ارسال شده در 6 شهریور، 2014 يكي ازچيزي هاي كه بدم مياد همينه كه پرسيدي من خودم هستم و دلم نميخواد هيچكس ديگه اي باشم ! به قطع ميگم و از كسايي كه يا خودشون رو جايي ديگيري ميزاره و نقش بازي ميكنه ! يا دوست داره جايي ديگيري باشه .... زياد خوشم نمياد سوال : تا حالا به اين فكر كردي كه ما الان با اين همه تكنولوژي چقدر ميتونيم خرافه علمي داشته باشيم ؟؟؟ يا فكر ميكني اين عصر ، عصر شكوفاي علمه ؟؟؟ با رسم شكل ، روي نمودار توضيح بده
Paroshat 6378 مالک ارسال شده در 8 شهریور، 2014 بیخیال نمودار وشکل شو بابا اگه یه روز رمز کارت بانک یکی که پول میلیاردی توش هست بدونی چی کار میکنی؟
Paroshat 6378 مالک ارسال شده در 8 شهریور، 2014 میرم بهش پس میدم اگه به شما بکن زور آخر زندکتونه چکار میکنی به تک تک دوستام یا هرکسی که میشناسم میرم سر میزنم تا باهاشون خداحافظی کنم دوست داشتی با اجنه رابطه داشتی ؟
sama-sh 6913 ارسال شده در 8 شهریور، 2014 دوست داشتی با اجنه رابطه داشتی ؟ نبابا...حتما خدا خودش صلاح ندونسته ماببینیمشون... الان دلت واسه کی خیلی خیلی تنگشده؟...اسمشو بگو...؟
Paroshat 6378 مالک ارسال شده در 8 شهریور، 2014 مرامیآخرین بار مسافرت رفتی کجا بود شمال/حویق تقلب کردی؟ چ شکلی؟
sama-sh 6913 ارسال شده در 8 شهریور، 2014 شمال/حویقتقلب کردی؟ چ شکلی؟ اوف تا دلت بخواد ما یه گروه بچه زرنگیم تو دانشگاه معروف به هگزان....اخرینبار ترم پیش بود... شیش تا صندلی بصورت ضربدری پیدا میکنیم میشینیم....ینی 2 ب2 بعد شماره سوالو رو برگه یا کف دست مینویسی به روبرویی نشون میدی بعدشم که خودتون میدونید...تستی باشه راحت تره.. چون همه استادا دوسمون دارن بهمون چیزی نمیگن بمون...تازه کمکم میکنن. قابل ذکره بگم....بینام و اذین هم عضو گروهمون هستن.... اخرینبار که بدجور ضایع شدی کی بود با توضیح ...؟
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 9 شهریور، 2014 اوف تا دلت بخواد ما یه گروه بچه زرنگیم تو دانشگاه معروف به هگزان....اخرینبار ترم پیش بود...شیش تا صندلی بصورت ضربدری پیدا میکنیم میشینیم....ینی 2 ب2 بعد شماره سوالو رو برگه یا کف دست مینویسی به روبرویی نشون میدی بعدشم که خودتون میدونید...تستی باشه راحت تره.. چون همه استادا دوسمون دارن بهمون چیزی نمیگن بمون...تازه کمکم میکنن. قابل ذکره بگم....بینام و اذین هم عضو گروهمون هستن.... اخرینبار که بدجور ضایع شدی کی بود با توضیح ...؟ یادم نمیاد بودن من تو سایت شمارو هم ناراحت میکنه؟توضیح
Tamana73 28835 ارسال شده در 9 شهریور، 2014 یادم نمیادبودن من تو سایت شمارو هم ناراحت میکنه؟توضیح نه...با شناخت کمی که دارم ازتون...خوبید ایشالا همیشه سالم و سلامت تو سایت باشید... آخرین باری که خوش بودی؟کی؟کجا؟چرا؟
Paroshat 6378 مالک ارسال شده در 9 شهریور، 2014 یادم نمیادبودن من تو سایت شمارو هم ناراحت میکنه؟توضیح نه بابا این چه حرفیه ؟؟ شما بزرگ مایین.حتما ما یه کاری کردیم ناراحت شدین:w554: دیگه نشنوم از این حرفا بزنینا :love070: چرا این فکرو کردین مستر؟
Paroshat 6378 مالک ارسال شده در 9 شهریور، 2014 نه...با شناخت کمی که دارم ازتون...خوبید ایشالا همیشه سالم و سلامت تو سایت باشید... آخرین باری که خوش بودی؟کی؟کجا؟چرا؟ آخرین بار دیروز بود یه پیامک بهم اومد کلی خوشحال شدم سوال نمیپرسم مستر بیاد جواب منو بده پوزش میخوام شرمنده
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 9 شهریور، 2014 نه بابا این چه حرفیه ؟؟شما بزرگ مایین.حتما ما یه کاری کردیم ناراحت شدین:w554: دیگه نشنوم از این حرفا بزنینا :love070: چرا این فکرو کردین مستر؟ اخه بعضی از بچه ها ناراحتن منم گفتم یکم کمتر بیام دوست داری بعد از تموم کردن درست ازدواج کنی یا دنبال کار میگردی؟
Paroshat 6378 مالک ارسال شده در 9 شهریور، 2014 اخه بعضی از بچه ها ناراحتن منم گفتم یکم کمتر بیامدوست داری بعد از تموم کردن درست ازدواج کنی یا دنبال کار میگردی؟ من که این ترم تمومم هرچی خدا بخواد ولی بیشتر دلم میخواد کار پیدا کنم بعدش ازدواج . از خراب کاری هات بگو؟
ارسال های توصیه شده