Paroshat 6378 ارسال شده در 30 مرداد، 2014 سلام برهمگی راستشو بگو........... یه سوال بپرسین بعد هرکسی به این تاپیک میاد باید جواب بده البته باید راستشو بگه 27
Paroshat 6378 مالک ارسال شده در 30 مرداد، 2014 خب اول خودم شروع میکنم همین الان اگه بگن یه دونه از آرزوهات برآورده میشه چه آرزویی میکنی؟؟؟ 6
black banner 9103 ارسال شده در 30 مرداد، 2014 خب اول خودم شروع میکنم همین الان اگه بگن یه دونه از آرزوهات برآورده میشه چه آرزویی میکنی؟؟؟ آرزو ميكنم بميرم و به آخرش برسم ! به همون چيزي كه خدا بخاطرش ما رو خلق كرد ! الان به شدت تمايل به استعفا و رفع مسئوليت دارم ! چندبار عاشق شدي ؟؟؟ عاشق حالا نه در حد ليلي و مجنون ! از چند نفر خوشت اومده ، قشنگ بشمر اعلام كن 5
Tamana73 28835 ارسال شده در 30 مرداد، 2014 1بار عاشق شدم...از2نفر خوشم میاد...ولی باز همون عشق خودم میخوام...خیانت نمیکنم که... سوال:دوس داشتی الان کجا بودی؟ 5
دل مانده 7714 ارسال شده در 30 مرداد، 2014 الان تو کیفت چقد پول داری؟ توو کیف دانشگام دقیق نمیدونم حدود 20 تومن احتمالا فک میکنی این ترم چه درسی رو احتمالا بیفتی؟ 6
دختر شاه پریون 1483 ارسال شده در 30 مرداد، 2014 توو کیف دانشگام دقیق نمیدونم حدود 20 تومن احتمالا فک میکنی این ترم چه درسی رو احتمالا بیفتی؟ هیچ درسی چون فقد پایان نامه و سمینار دارم:دییییی غذا چی خوردی؟ 6
Paroshat 6378 مالک ارسال شده در 30 مرداد، 2014 هیچ درسیچون فقد پایان نامه و سمینار دارم:دییییی غذا چی خوردی؟ ماکارونی اسم کسی که دوسش داری؟ 5
masi eng 47044 ارسال شده در 30 مرداد، 2014 الان تو کیفت چقد پول داری؟ صدو دوهزارتومان دوست داشتی الان کجا بودی؟ 4
Tamana73 28835 ارسال شده در 30 مرداد، 2014 صدو دوهزارتومان دوست داشتی الان کجا بودی؟ عزیز سوال دیر ج دادی... سوالتم تکراریه.... ببخشید..اسپم نشه.. دوس داشتم شمال باشم تنها...اسم اونم علیرضا...""""""2تا سوال ج دادم"""""""نزنید... دنیات چه رنگیه؟؟؟؟؟؟ 6
masi eng 47044 ارسال شده در 30 مرداد، 2014 عزیز سوال دیر ج دادی...سوالتم تکراریه.... ببخشید..اسپم نشه.. دوس داشتم شمال باشم تنها...اسم اونم علیرضا...""""""2تا سوال ج دادم"""""""نزنید... دنیات چه رنگیه؟؟؟؟؟؟ دنیام سبزه خوب.. سوال چون سخت بود. یه سوال دیگه.. جورابت تاحالا سوراخ بوده؟ 5
Paroshat 6378 مالک ارسال شده در 30 مرداد، 2014 دنیام سبزه خوب.. سوال چون سخت بود. یه سوال دیگه.. جورابت تاحالا سوراخ بوده؟ آره تا حالا از کلاس انداختنت بیرون؟چرا؟ 7
sun-shine 7672 ارسال شده در 30 مرداد، 2014 آره تا حالا از کلاس انداختنت بیرون؟چرا؟ من بگم بله معلم زبان سوم راهنمایی، برای مکالمه، همیشه دوتا از بچه ها رو میاورد پای تخته و از روی اونا مکالمه را درس میداد. به من و یکی از بچه ها گفت بریم پای تابلو من داشتم کتابامو جمع می کردم که یکم طول کشید. بعد معلمم با لحنی بد گفت بیا دیگه . منم یه غرورم برخورد، گفتم نمیام :icon_pf (34): گفت پس پاشو برو بیرون. منم با خونسردی تمام، بلند شدم و رفتم بیرون بهترین شهری که واسه زندگی دوست دارید کجاست؟ 4
Paroshat 6378 مالک ارسال شده در 30 مرداد، 2014 انزلی... تاریخ بهترین اتفاق خوب از زندگیت؟با دلیل... دوشنبه هفته پیش بادوستم کلی آتیش سوزوندم اگه روزی خبر خوشی بهت برسه دوست داری چی باشه؟ 3
Tamana73 28835 ارسال شده در 30 مرداد، 2014 میاد خونمون واسه"...........":ws3: آخرین باری که گریه کردی کی بود؟چرااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 3
ارسال های توصیه شده