Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۳ سلام برهمگی راستشو بگو........... یه سوال بپرسین بعد هرکسی به این تاپیک میاد باید جواب بده البته باید راستشو بگه 27 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۳ خب اول خودم شروع میکنم همین الان اگه بگن یه دونه از آرزوهات برآورده میشه چه آرزویی میکنی؟؟؟ 6 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۳ خب اول خودم شروع میکنم همین الان اگه بگن یه دونه از آرزوهات برآورده میشه چه آرزویی میکنی؟؟؟ آرزو ميكنم بميرم و به آخرش برسم ! به همون چيزي كه خدا بخاطرش ما رو خلق كرد ! الان به شدت تمايل به استعفا و رفع مسئوليت دارم ! چندبار عاشق شدي ؟؟؟ عاشق حالا نه در حد ليلي و مجنون ! از چند نفر خوشت اومده ، قشنگ بشمر اعلام كن 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۳ 1بار عاشق شدم...از2نفر خوشم میاد...ولی باز همون عشق خودم میخوام...خیانت نمیکنم که... سوال:دوس داشتی الان کجا بودی؟ 5 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۳ سوال لدفن خب به سوال jijo جواب بدین 5 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۳ خواب!... پس چرا سوال نیست...؟ الان راست چیو بگم؟... 5 لینک به دیدگاه
دختر شاه پریون 1483 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۳ سوال لدفن الان تو کیفت چقد پول داری؟ 6 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۳ الان تو کیفت چقد پول داری؟ توو کیف دانشگام دقیق نمیدونم حدود 20 تومن احتمالا فک میکنی این ترم چه درسی رو احتمالا بیفتی؟ 6 لینک به دیدگاه
دختر شاه پریون 1483 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۳ توو کیف دانشگام دقیق نمیدونم حدود 20 تومن احتمالا فک میکنی این ترم چه درسی رو احتمالا بیفتی؟ هیچ درسی چون فقد پایان نامه و سمینار دارم:دییییی غذا چی خوردی؟ 6 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۳ هیچ درسیچون فقد پایان نامه و سمینار دارم:دییییی غذا چی خوردی؟ ماکارونی اسم کسی که دوسش داری؟ 5 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۳ الان تو کیفت چقد پول داری؟ صدو دوهزارتومان دوست داشتی الان کجا بودی؟ 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۳ صدو دوهزارتومان دوست داشتی الان کجا بودی؟ عزیز سوال دیر ج دادی... سوالتم تکراریه.... ببخشید..اسپم نشه.. دوس داشتم شمال باشم تنها...اسم اونم علیرضا...""""""2تا سوال ج دادم"""""""نزنید... دنیات چه رنگیه؟؟؟؟؟؟ 6 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۳ عزیز سوال دیر ج دادی...سوالتم تکراریه.... ببخشید..اسپم نشه.. دوس داشتم شمال باشم تنها...اسم اونم علیرضا...""""""2تا سوال ج دادم"""""""نزنید... دنیات چه رنگیه؟؟؟؟؟؟ دنیام سبزه خوب.. سوال چون سخت بود. یه سوال دیگه.. جورابت تاحالا سوراخ بوده؟ 5 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۳ دنیام سبزه خوب.. سوال چون سخت بود. یه سوال دیگه.. جورابت تاحالا سوراخ بوده؟ آره تا حالا از کلاس انداختنت بیرون؟چرا؟ 7 لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۳ آره تا حالا از کلاس انداختنت بیرون؟چرا؟ من بگم بله معلم زبان سوم راهنمایی، برای مکالمه، همیشه دوتا از بچه ها رو میاورد پای تخته و از روی اونا مکالمه را درس میداد. به من و یکی از بچه ها گفت بریم پای تابلو من داشتم کتابامو جمع می کردم که یکم طول کشید. بعد معلمم با لحنی بد گفت بیا دیگه . منم یه غرورم برخورد، گفتم نمیام :icon_pf (34): گفت پس پاشو برو بیرون. منم با خونسردی تمام، بلند شدم و رفتم بیرون بهترین شهری که واسه زندگی دوست دارید کجاست؟ 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۳ انزلی... تاریخ بهترین اتفاق خوب از زندگیت؟با دلیل... 3 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۳ انزلی... تاریخ بهترین اتفاق خوب از زندگیت؟با دلیل... دوشنبه هفته پیش بادوستم کلی آتیش سوزوندم اگه روزی خبر خوشی بهت برسه دوست داری چی باشه؟ 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۳ میاد خونمون واسه"...........":ws3: آخرین باری که گریه کردی کی بود؟چرااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده