*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۳ این خبر واسه 6 خرداد بوده. (دو روز پیش) زیست بوم: رییس فدراسیون فوتبال امروز مهمان برنامه هر روز ورزش بود. به گزارش زیست بوم، علی کفاشیان رییس فدراسیون فوتبال که امروز مهمان برنامه هرروز ورزش بود در بخشی از صحبت هایش درباره استفاده کردن بازیکنان از اسم کوچک در پشت پیراهن هایشان گفت:«این کار کاملا قانونی است و فیفا هم هیچ مشکلی ندارد.فقط اگر دو بازیکن هم نام بودند باید یکی از آنها از نام دیگری استفاده کند.»مجری برنامه از کفاشیان درباره پیراهن های حاشیه ساز تیم ملی سوال کرد که کفاشیان گفت:«پیراهن های ما از ابتدا هم اصل بود.ما تا امروز هر کاری کردیم با انتقاد روبرو شده است.قرارداد پیراهن بستیم یک چیز گفتند،سرود ساختیم یک چیز دیگر و ...سلیقه ها متفاوت است.متاسفانه حرف های من بد منعکس می شود.»یوزپلنگ ایرانی و حاشیه ای دیگر مجری این برنامه از رییس فدراسیون فوتبال درباره دانلود عکس یوزپلنگ سوال کرد و اینکه آیا اصلا این یوزپلنگ ایرانی است یا خیر؟که کفاشیان گفت:«ما که از اول یوزپلنگ را نمی شناختیم.این بحث را خانم دکتر ابتکار با مسئولان فیفا مطرح کردند.از همان اول هم کارشناسان آمدند و عکس های مختلف را به ما دادند و گفتند این یوزپلنگ است.دوستان یک یوزپلنگ بگیرند و به ما نشان بدهند ببینیم چه شکلی است!»کفاشیان در پایان درباره سرود تیم ملی هم حرف زد و گفت:«ما این سرود را جلوی وزیر ارشاد رونمایی کردیم و مشکلی از بابت مجوز ندارد.درباره احسان خواجه امیری هم باید بگویم که او صدایش خوب بود البته من صدای بقیه را نشنیده ام.در ضمن فکر می کنم باید کلیپ سرود تیم ملی کمی حماسی تر باشد.» 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۳ منم هستم دیوار بتونی یا سیمانی کدوم لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۳ این خبرارو نزار.. به خدا یه چیزی میگم بهشونا.. بدون هیچ توجه کردن به مسایل سیاسی ... شورشو دراوردن.. بگمآآآ..استغفرالله:icon_razz: لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۳ ديوار چيه ..... صورت همين آقاي خندان مناسب تره از ديواره ! سرت رو بكوب اونجا لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده