afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۳ مواد لازم : [TABLE=class: zebra, width: 277, align: center] [TR] [TD=class: center, align: center] شکر[/TD] [TD=class: center, align: center] ۱ پیمانه سرخالی[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center, align: center] آب تمشک یا raspberry[/TD] [TD=class: center, align: center] ۲ پیمانه[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center, align: center] ماست معمولی[/TD] [TD=class: center, align: center] ۱/۲ پیمانه[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center, align: center] آب[/TD] [TD=class: center, align: center] ۱/۲ پیمانه[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center, align: center] پودر ژلاتین[/TD] [TD=class: center, align: center]۱ قاشق سوپخوری[/TD] [/TR] [/TABLE] طرز تهیه: آب و پودر ژلاتین را در ظرفی مخلوط کنید و روی بخار آب قرار دهید، تا پودر ژلاتین در آب حل شود. آب تمشک و شکر را مخلوط نموده و روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا شکر در آب تمشک حل شود. سپس محلول ژلاتین را اضافه نموده، بمدت چهل و پنج دقیقه در یخچال قرار دهید، تا نیم بند شود. بعد ماست را به مواد فوق الذکر اضافه کنید. با همزن برقی هم بزنید، تا با ماست کاملاَ مخلوط شود. مواد را به چهار قسمت تقسیم کنید، و داخل چهار گیلاس پایه دار بریزید. سپس به مدت نه ساعت در یخچال قرار دهید تا ببندد . 1 نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .