ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۳ خداروشکر من اسم که ندارم :| مگه من فرشته مرگم؟ :| شوخیییییییییییی بود خوب خواستم به حرفت بیارم حرف که نمی زنی خوب 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۳ منو ببینید.. دختر خوب شدم.... خوشکلم بابا بزرگ ژونی ... عمه ببین..... 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۳ سلام مغز بادوم خوبی .......... 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۳ سلام مغز بادوم خوبی .......... بله بابایی خوب خوبم.. ولی شما حس و حال نداریااا چرااااا.. خسته ای اره... 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۳ بله بابایی خوب خوبم.. ولی شما حس و حال نداریااا چرااااا.. خسته ای اره... اره عزیز بابایی 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۳ اره عزیز بابایی آخی نازی...:there:چیکار کنم.. سرحال شی.... خوف برو استراحت کن. یه فنجون قهوه تلخ بخور.. چایی نخوری خستگیت تو تنت میشینه باعث اضطراب میشه.. بیا اش رشته بخوریم.. شما با قاشق من بادست.. تا مامان نیست بیا شلخته بخوریم. اینقدر حال میده.... 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۳ دوتا دندون دراوردم... نیگاااا 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۳ بابا بزرگ ژونی خسته نباشی.. بیا خودم برات یه قهوه درست کردم.. :hapydancsmil: دلم خواست برم برای خودم درست کنم بخورم.. برامم خوب نیست. ولی میخورم. 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۳ شوخیییییییییییی بود خوب خواستم به حرفت بیارم حرف که نمی زنی خوب میدونم بابااا.. چیزی نبید که بگم.. 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۳ بابا بزرگ ژونی مهمونای ما چرا نمیرن خونه هاشون.. من میخوام بخوابمااااااا....... من برم لالا شب بخیر خانواده من.. یه عالمه بوس....... فرای همتون بشم من.... شب بخیر... 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۳ گرد و خاک رفته چشتون الان فوت میکنم درست میشه دست شما درد نکنه :دی 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۳ دست شما درد نکنه :دی خلاصه تعارف نکنید دیجه:(87): 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ وای چقدر سرو صداست.. من خوابم نمیبره.بببینید به چه روزی افتادمااااتورو خدا ببیناااااا. (اومدم فضولی) 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ مامانم کجاست میخوام تو بغلش بخوابممممممم 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ مامانم کجاست میخوام تو بغلش بخوابممممممم دخملم بیا بخلـــــــم...مامان ایتجاس:aghosh: 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ دخملم بیا بخلـــــــم...مامان ایتجاس:aghosh: سهلام مامان جونننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننممممممممممم:aghosh::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ سهلام مامان جونننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننممممممممممم:aghosh::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v سهلااااااااام دخملمممممممممممممم:aghosh::hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ سهلااااااااام دخملمممممممممممممم:aghosh::hapydancsmil: سلام عزیزم خوبی.. مامانی امتحاناتت خوب پیش میره دیگه.. تموم نشد؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده