ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 13 شهریور، 2014 110 الو دونفر اومدن خونمون بدون اجازه یادداشت کنین ادرسو............................. 2
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 13 شهریور، 2014 نترس بابااین امین دوماد ماست از طرف دخترم مینویسیم واسه امین متن نامه رو بنویس من خطم بده: سلام عزیزممممممممممممممممممم فدای تو چوشمان رنگیت بعد ظهر به یه بهونه تو نونوایی میبینمت وینا زیرش رژ بزنه کاغدو ببوسه جای بوس بیفته ما پشت دریم کجا تو خونه ایم:icon_razz:بعدشم اومدیم دومادمو ببینیم سلامی اینا کنیمهمیشه اسم مادر زن بد رفته والا بوخودا بله دیگه دختره میره به مامانش 3
آریودخت 43941 ارسال شده در 13 شهریور، 2014 نترس بابااین امین دوماد ماست از طرف دخترم مینویسیم واسه امین متن نامه رو بنویس من خطم بده: سلام عزیزممممممممممممممممممم فدای تو چوشمان رنگیت بعد ظهر به یه بهونه تو نونوایی میبینمت وینا زیرش رژ بزنه کاغدو ببوسه جای بوس بیفته خوشبحال دخترت 3
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 13 شهریور، 2014 من گفته باشم خانومش اومد من دیگه نمی دونم ها گندممممممممممممممممممممممم 2
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 13 شهریور، 2014 ببین عزیزم الان باید شوهرو سفت بچسبی همه در کمین هستن منم به دخترم گفتم ذلیل مرده دنبال شوهر خوشگل نباش خطر دو برابره حالیش نشد که..الان باید سفت بچسبه 20-25 سال باید بچسبه دیگه اونوقت کی میتونه جداشون کنه یا .................. 3
masi eng 47044 ارسال شده در 13 شهریور، 2014 اینجا چه خبره؟ مامان ژووووووونییییییییییی بابابزرگ ژونممممممممممممم 2
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 14 شهریور، 2014 اینجا چه خبره؟مامان ژووووووونییییییییییی بابابزرگ ژونممممممممممممم 2
Gandom.E 17805 ارسال شده در 14 شهریور، 2014 وقت ندارم نقل قول بگیرم اما من میدانم و دوستانی که واسه شوهر من نقشه میکشن یه بار دیگه کسی واسه امین من دختر نشون کنه یا نامه عاشقانه بفرسته که مدرکشم ینی نامه موجودهبه نام قانون خونشونو تو شیشه میکنماااااااا من عروس خونواده زن امین مادر مصی زنداداش آرتاش و از همه مهمتر عروس بابا سهندم 1- گندم عروسم:w14: اینم مدرکش بابایی بیا خونه مونو عوض کنیم اینجا مثل اینکه همسرم امنیت نداره بره بیرون 3
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 14 شهریور، 2014 وقت ندارم نقل قول بگیرم اما من میدانم و دوستانی که واسه شوهر من نقشه میکشن یه بار دیگه کسی واسه امین من دختر نشون کنه یا نامه عاشقانه بفرسته که مدرکشم ینی نامه موجودهبه نام قانون خونشونو تو شیشه میکنماااااااا من عروس خونواده زن امین مادر مصی زنداداش آرتاش و از همه مهمتر عروس بابا سهندم اینم مدرکش بابایی بیا خونه مونو عوض کنیم اینجا مثل اینکه همسرم امنیت نداره بره بیرون گندم حرص نخور......پوستت چروک میشه هااااااااااااا 3
Gandom.E 17805 ارسال شده در 14 شهریور، 2014 گندم حرص نخور......پوستت چروک میشه نمیذارن که...شوهر خوش تیپم از این حرص خوردنا داره دیگه خواهر 3
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 14 شهریور، 2014 نمیذارن که...شوهر خوش تیپم از این حرص خوردنا داره دیگه خواهر زیاااااااااااد از شوهرت تعریف نکن خوووووو. همین کارا رو میکنی که دخترای مردمو وسوسه میکنی. 3
Gandom.E 17805 ارسال شده در 14 شهریور، 2014 زیاااااااااااد از شوهرت تعریف نکن خوووووو. همین کارا رو میکنی که دخترای مردمو وسوسه میکنی. خب برن ازدواج کنن..چرا میخوان زندگی منو بپاشن:vahidrk: رو خرابه های زندگی یکی دیگه خونه شونو بسازن..چرا؟؟ها ها ها ها؟ 3
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 14 شهریور، 2014 خب برن ازدواج کنن..چرا میخوان زندگی منو بپاشن:vahidrk:رو خرابه های زندگی یکی دیگه خونه شونو بسازن..چرا؟؟ها ها ها ها؟ ماشالله به عروس با غیرتم آفرین:hapydancsmil: 2
Gandom.E 17805 ارسال شده در 14 شهریور، 2014 ماشالله به عروس با غیرتم آفرین:hapydancsmil: آره بابایی من درسته امتحان دارم ولی چهار چشمی حواسم به زندگیم هست 2
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 14 شهریور، 2014 آره بابایی من درسته امتحان دارم ولی چهار چشمی حواسم به زندگیم هست می دونم الکی عروسم رو پیدا نکردم که 2
Gandom.E 17805 ارسال شده در 14 شهریور، 2014 می دونم الکی عروسم رو پیدا نکردم که قابل توجه دوستان:hapydancsmil::w42: خانواده من:w36::wubpink: 2
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 14 شهریور، 2014 قابل توجه دوستان:hapydancsmil::w42:خانواده من:w36::wubpink: ای جان خانواده مننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن:obm: 2
Gandom.E 17805 ارسال شده در 14 شهریور، 2014 ای جان خانواده مننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن:obm: الله اِلَمَسیننننننننننننننننننننن:hapydancsmil: 2
memmar 6829 ارسال شده در 14 شهریور، 2014 عاقا من هی این تاپیکو دیدم هی گفتم لابد بحث مفصلی توشه سر فرصت بیام بخونم الان که دیدمخیلی باحال بود گندم حرص نخور انقدر پیر میشیا 3
ارسال های توصیه شده