ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۳ 110 الو دونفر اومدن خونمون بدون اجازه یادداشت کنین ادرسو............................. 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۳ نترس بابااین امین دوماد ماست از طرف دخترم مینویسیم واسه امین متن نامه رو بنویس من خطم بده: سلام عزیزممممممممممممممممممم فدای تو چوشمان رنگیت بعد ظهر به یه بهونه تو نونوایی میبینمت وینا زیرش رژ بزنه کاغدو ببوسه جای بوس بیفته ما پشت دریم کجا تو خونه ایم:icon_razz:بعدشم اومدیم دومادمو ببینیم سلامی اینا کنیمهمیشه اسم مادر زن بد رفته والا بوخودا بله دیگه دختره میره به مامانش 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۳ نترس بابااین امین دوماد ماست از طرف دخترم مینویسیم واسه امین متن نامه رو بنویس من خطم بده: سلام عزیزممممممممممممممممممم فدای تو چوشمان رنگیت بعد ظهر به یه بهونه تو نونوایی میبینمت وینا زیرش رژ بزنه کاغدو ببوسه جای بوس بیفته خوشبحال دخترت 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۳ من گفته باشم خانومش اومد من دیگه نمی دونم ها گندممممممممممممممممممممممم 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۳ ببین عزیزم الان باید شوهرو سفت بچسبی همه در کمین هستن منم به دخترم گفتم ذلیل مرده دنبال شوهر خوشگل نباش خطر دو برابره حالیش نشد که..الان باید سفت بچسبه 20-25 سال باید بچسبه دیگه اونوقت کی میتونه جداشون کنه یا .................. 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۳ اینجا چه خبره؟ مامان ژووووووونییییییییییی بابابزرگ ژونممممممممممممم 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۳ اینجا چه خبره؟مامان ژووووووونییییییییییی بابابزرگ ژونممممممممممممم 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۳ وقت ندارم نقل قول بگیرم اما من میدانم و دوستانی که واسه شوهر من نقشه میکشن یه بار دیگه کسی واسه امین من دختر نشون کنه یا نامه عاشقانه بفرسته که مدرکشم ینی نامه موجودهبه نام قانون خونشونو تو شیشه میکنماااااااا من عروس خونواده زن امین مادر مصی زنداداش آرتاش و از همه مهمتر عروس بابا سهندم 1- گندم عروسم:w14: اینم مدرکش بابایی بیا خونه مونو عوض کنیم اینجا مثل اینکه همسرم امنیت نداره بره بیرون 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۳ وقت ندارم نقل قول بگیرم اما من میدانم و دوستانی که واسه شوهر من نقشه میکشن یه بار دیگه کسی واسه امین من دختر نشون کنه یا نامه عاشقانه بفرسته که مدرکشم ینی نامه موجودهبه نام قانون خونشونو تو شیشه میکنماااااااا من عروس خونواده زن امین مادر مصی زنداداش آرتاش و از همه مهمتر عروس بابا سهندم اینم مدرکش بابایی بیا خونه مونو عوض کنیم اینجا مثل اینکه همسرم امنیت نداره بره بیرون گندم حرص نخور......پوستت چروک میشه هااااااااااااا 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۳ گندم حرص نخور......پوستت چروک میشه نمیذارن که...شوهر خوش تیپم از این حرص خوردنا داره دیگه خواهر 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۳ نمیذارن که...شوهر خوش تیپم از این حرص خوردنا داره دیگه خواهر زیاااااااااااد از شوهرت تعریف نکن خوووووو. همین کارا رو میکنی که دخترای مردمو وسوسه میکنی. 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۳ زیاااااااااااد از شوهرت تعریف نکن خوووووو. همین کارا رو میکنی که دخترای مردمو وسوسه میکنی. خب برن ازدواج کنن..چرا میخوان زندگی منو بپاشن:vahidrk: رو خرابه های زندگی یکی دیگه خونه شونو بسازن..چرا؟؟ها ها ها ها؟ 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۳ خب برن ازدواج کنن..چرا میخوان زندگی منو بپاشن:vahidrk:رو خرابه های زندگی یکی دیگه خونه شونو بسازن..چرا؟؟ها ها ها ها؟ ماشالله به عروس با غیرتم آفرین:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۳ ماشالله به عروس با غیرتم آفرین:hapydancsmil: آره بابایی من درسته امتحان دارم ولی چهار چشمی حواسم به زندگیم هست 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۳ آره بابایی من درسته امتحان دارم ولی چهار چشمی حواسم به زندگیم هست می دونم الکی عروسم رو پیدا نکردم که 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۳ می دونم الکی عروسم رو پیدا نکردم که قابل توجه دوستان:hapydancsmil::w42: خانواده من:w36::wubpink: 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۳ قابل توجه دوستان:hapydancsmil::w42:خانواده من:w36::wubpink: ای جان خانواده مننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن:obm: 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۳ ای جان خانواده مننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن:obm: الله اِلَمَسیننننننننننننننننننننن:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۳ عاقا من هی این تاپیکو دیدم هی گفتم لابد بحث مفصلی توشه سر فرصت بیام بخونم الان که دیدمخیلی باحال بود گندم حرص نخور انقدر پیر میشیا 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده