آتیه معماری 7545 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2016 گرمای وجود خانواده... چیزی که الان خیلی کم رنگ شده... بیاین از خودمون شروع کنیم بزارین فرهنگ خودمونو اول بالا ببریم بعد به بقیه بگیم این کارو بکن این کارو نکن..... از این به بعد بیشتر سعی کنیم تو جمع خانواده باشیم..... فرهنگ سازی از خود شروع کنیم..... خانواده ایرانی.... 2
آتیه معماری 7545 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2016 ظهر زمستانیتون بخیر و نیکی... این صاحب خونه کجاست؟ مهندس همساده کجایی؟ 2
masi eng 47044 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2016 سلام همساده.. بیایم فرهنگ سازی کنیم همساده سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام 2
masi eng 47044 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2016 من یه خانواده دارم اینجا :w36: ولی نیستی؟خانواده داری ولی بهشون سر نمیزنی که.. خانواده به گفتن نیستااا 1- گندم عروسم:w14: گندمم رفت خوشبخت بشی مامان 2-امین قربونش برم که نمی تونه تایپ کنه پسرم خدانکنه سلامت باشه.. هی بزرگ میشه ما هی کوچیک 2- آرتاش دخترم:vi7qxn1yjxc2bnqyf8vعمه ارتاش؟کجاست؟دم عیده هاااا 3- سلامت نوه ام :w42:نوه....؟!به نوه هم دیگه سر زده نمیشه.. خانواده یعنی سرزدن 4- دختر مینا عروس کوچیکم یه کوچولو بود دیگه نیست دلم از همه چی گرفته.. اینکه بودی و به همه سر بزنی و یه پیامم حتی ندن حالتو بپرسن.. دلم گرفته از قضاوتهای غلط که ساده بیان کردید.. دلم گرفته از اینکه دیگه هیچ کس نیست.. فقط همسادمون هست معرفتش زیاده.. نوه دیگه بززگ شد دانشگاه میره هاااا.... الکی الکی بزرگ شدیم بدون خانواده 3
masi eng 47044 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2016 کجااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییدددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 3
آتیه معماری 7545 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2016 کجااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییدددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کجا چنین پرصدا ای نوه هسماده؟؟؟ سلام به روی ماهت 2
آتیه معماری 7545 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2016 اره اینجا خیلی خلوت شده عجبا از همسایگانی که به همسایه سر نمیزنند؟ و جار میزنیم که زمانه بد شده فراموش کرده ایم همسایه ای که کاسه آش به دست در کوی برزن درب منزل را میزد که همسایه آش آورده ام.... 3
masi eng 47044 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2016 کجا چنین پرصدا ای نوه هسماده؟؟؟سلام به روی ماهت دیگه خونم به جوش اومده.. نگاکن هیچ کس نیست تو شاهدی من چقدر اینجا تنها بودم سلام همساده عزیزم.. 3
masi eng 47044 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2016 اره اینجا خیلی خلوت شدهعجبا از همسایگانی که به همسایه سر نمیزنند؟ و جار میزنیم که زمانه بد شده فراموش کرده ایم همسایه ای که کاسه آش به دست در کوی برزن درب منزل را میزد که همسایه آش آورده ام.... ای بابا همساده... 4
آرتاش 33340 ارسال شده در 24 آبان، 2016 خانواده من هیییییییییییی بابا...... سلای ددی کوژا بودین:girlhi: 3
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 29 آبان، 2016 سلای ددی کوژا بودین:girlhi: خوبی دخترم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 3
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 29 آبان، 2016 سلای ددی کوژا بودین:girlhi: خوبی دخترم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 3
آرتاش 33340 ارسال شده در 30 آبان، 2016 خوبی دخترم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 ساغولاسوز آتا:shad:خوبین شما؟:babygirl: 4
ارسال های توصیه شده