masi eng 47044 ارسال شده در 16 اسفند، 2014 چه بی ادب :icon_razz: خوبه آدم یکم مهمون نواز باشه!!! واااالا دیگه نمیام اي جانم.. مگه بابا بزرگم چي گفت بهت خووووو/؟ شما تو چش ماجاداري عزيزم. بيا بشين مامانم اش درست كرده باهم بخوليم.. 3
masi eng 47044 ارسال شده در 17 اسفند، 2014 خانواده من كوشن؟ مامان گندم كه تو اتاقشه داره دلس ميخونه.. بابا سهند نيست تو شركته همش.. بابا اميرم كه همش مدرسه اس... همسادمونم نيست... خو بقيه كوشن؟ فقط من هستم.. 3
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 19 اسفند، 2014 خانواده من كوشن؟مامان گندم كه تو اتاقشه داره دلس ميخونه.. بابا سهند نيست تو شركته همش.. بابا اميرم كه همش مدرسه اس... همسادمونم نيست... خو بقيه كوشن؟ فقط من هستم.. چطوری مغز بادوم چه خبرا؟؟؟؟؟ 2
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 20 اسفند، 2014 اینم هندونه برا خانواده بزرگ سهند سفرشی از چین آوردن امیدوارم سردی نکنین چللز مبارک اولسون 2
Gandom.E 17805 ارسال شده در 21 اسفند، 2014 خانواده من كوشن؟مامان گندم كه تو اتاقشه داره دلس ميخونه.. بابا سهند نيست تو شركته همش.. بابا اميرم كه همش مدرسه اس... همسادمونم نيست... خو بقيه كوشن؟ فقط من هستم.. هوای دخترمو داشته باشین تا درسم تموم شه بیام پیشش:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3
masi eng 47044 ارسال شده در 22 اسفند، 2014 هوای دخترمو داشته باشین تا درسم تموم شه بیام پیشش:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ملسيييييييييييييييي مامان جونم فقط شما هوامو دالي ماماني..... واي چه تولدي برام گرفتي ملسي يه عالمه دوست دارمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم خيلي زياااااااااااااااااااااااااد مرسي عزيزدلممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم:hapydancsmil: 3
دختر باران 18625 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2015 برپا خانواده ببین من نبودم بچه ها دل و دماغ نداشتن ازشون خبری نیست 3
دختر باران 18625 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2015 اینم هندونه برا خانواده بزرگ سهند سفرشی از چین آوردن امیدوارم سردی نکنین چللز مبارک اولسون :ws28: اینجا هندونه نبود که از چین باید بیارن؟؟ 2
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2015 ببین من نبودم بچه ها دل و دماغ نداشتن ازشون خبری نیست خوب میگن خانوم بلای خونواده هستش خدا هیچ خونه رو بی بلا نذاره 3
دختر باران 18625 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2015 خوب میگن خانوم بلای خونواده هستش خدا هیچ خونه رو بی بلا نذاره در روایات گفته شده زن چراغ خونه اس "آخونده داشته تو مسجد در مورد زن صحبت میکرده و اینکه چراغ خونه هست و هرچقد چراغ بیشتر باشه بهتره.چشمش یه دفه میفته به زنش.میگه البته هرگز نشه فراموش لامپ اضافی خاموش":biggrin: 4
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2015 در روایات گفته شده زن چراغ خونه اس "آخونده داشته تو مسجد در مورد زن صحبت میکرده و اینکه چراغ خونه هست و هرچقد چراغ بیشتر باشه بهتره.چشمش یه دفه میفته به زنش.میگه البته هرگز نشه فراموش لامپ اضافی خاموش":biggrin: 3
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2015 سلوم بابایی:persiana__hahaha:اینجانب دخمل خانواده:girl_blush2: :sigh: 3
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2015 سلام آقا سهند سلاممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم این دخمل بابا داره چی کار میکنه آشپزی؟؟؟:hapydancsmil: 4
آرتاش 33340 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2015 سلاممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممماین دخمل بابا داره چی کار میکنه آشپزی؟؟؟:hapydancsmil: ظاهرا بله اما در واقع بیشتر ناخنک میزنه 4
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2015 ظاهرا بله اما در واقع بیشتر ناخنک میزنه دختر کوچول بابایی بایدم شیطون باشه و شیرین الهی قربون دخترای شیرین بابایی های دنیا برم 4
آرتاش 33340 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2015 دختر کوچول بابایی بایدم شیطون باشه و شیرین الهی قربون دخترای شیرین بابایی های دنیا برم ایشالله یه دختر کوچلوی توپول ماه خوشگل جیگر تو دل برو نصیبتون میشه همچین حال میکنید:girl_in_dreams: 4
ارسال های توصیه شده