آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۳ سلام همساده های عزیزم خوبین؟ اومدم دعوتتون کنم تحلیل شخصیت آی همساده تون عزیزای که اومدن ممنون اونای که نیومدن از آش محرومند واسه شب یلدام براتون انار،آجیل نمیارم اگه نیاین 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۳ سلام همساده های عزیزمخوبین؟ اومدم دعوتتون کنم تحلیل شخصیت آی همساده تون عزیزای که اومدن ممنون اونای که نیومدن از آش محرومند واسه شب یلدام براتون انار،آجیل نمیارم اگه نیاین به به سلام همساده خوب هستيد.. خوش اومديد.. خواهش ميشه.. تحليل تون كرديم ديگه..... براي من بادام هندي بياريد لطفا خام با پسته يادتون نره ها با اش رشته .. واي دلم ميخواد........ 3 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۳ به به سلام همساده خوب هستيد.. خوش اومديد.. خواهش ميشه.. تحليل تون كرديم ديگه..... براي من بادام هندي بياريد لطفا خام با پسته يادتون نره ها با اش رشته .. واي دلم ميخواد........ سلام سلامت جان خوبی؟ باشه برای تو گردو باغ خودمونم میارم چون اول اومدی ممنون از اینکه تشریف آوردی 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ سلام سلامت جان خوبی؟باشه برای تو گردو باغ خودمونم میارم چون اول اومدی ممنون از اینکه تشریف آوردی سلامت درحال خوردن كيك تولد بچه هاست.... مرسي شكر.. سرماخوردم.. تصاتف كردم... كلا سرم شلوغ شده.. ولي خوب خوبمممم 2 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ یا الله.. شُله ام مِدَن؟ چه خبره اینجا؟ اسپم خونه ست آیا؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ سلامت درحال خوردن كيك تولد بچه هاست.... مرسي شكر.. سرماخوردم.. تصاتف كردم... كلا سرم شلوغ شده.. ولي خوب خوبمممم دو روز حواسم پرت میشه ازت میام میبینم یه بلایی سر خودت آوردی یا الله.. شُله ام مِدَن؟ چه خبره اینجا؟ اسپم خونه ست آیا؟؟ بفررمایین بله اینجا همه چی مِدَن نخیر اینجا سهند خونس نه اسپم خونه 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ یا الله.. شُله ام مِدَن؟ چه خبره اینجا؟ اسپم خونه ست آیا؟؟ دو روز حواسم پرت میشه ازت میام میبینم یه بلایی سر خودت آوردی بفررمایین بله اینجا همه چی مِدَن نخیر اینجا سهند خونس نه اسپم خونه افرین دختر گلم افرین اصلا یه وضعی این سروزبون عروسم یه چیزه دیگست خدا سرزبوندار عروسو قسمت همه کنه:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ افرین دختر گلم افرین اصلا یه وضعی این سروزبون عروسم یه چیزه دیگست خدا سرزبوندار عروسو قسمت همه کنه:hapydancsmil: بابایییی همه به یخچال سفره وزین خانواه ما نظر دارن والا به قران 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ بابایییی همه به یخچال سفره وزین خانواه ما نظر دارن والا به قران عروسممم عیب نداره مهمون حبیب خداست هرچه قدر اینجا شلوغتر بشه بهتره ولی من نگران شماهام که خسته میشین ازین پذیراییها:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ عروسممم عیب نداره مهمون حبیب خداست هرچه قدر اینجا شلوغتر بشه بهتره ولی من نگران شماهام که خسته میشین ازین پذیراییها:5c6ipag2mnshmsf5ju3 نه بابا ما خسته نمیشیم..مهمونی خوبه حوصله آدم سر نمیرههههههههههههه:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ برادر زاده عمو سهند از آمریکا برگشته هستم! چه خونه ایی دارین. به به! خوراک اسپمه شام چی دارین؟ 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ برادر زاده عمو سهند از آمریکا برگشته هستم! چه خونه ایی دارین. به به! خوراک اسپمه شام چی دارین؟ بله دیگه اینم برادر زاده فرنگیمون دیگه چی راستی داداشم خبر داره اومدی اگه اره لباسامونو بپوشیم همه بیاییم خونتون مهمونی:gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ برادر زاده عمو سهند از آمریکا برگشته هستم! چه خونه ایی دارین. به به! خوراک اسپمه شام چی دارین؟ ولکام نازنین جان خوبی؟نیویورک چطور بود؟خوش گذشت؟ شام حاضری داریم امشب..درس داشتم وقت نکردم..بی زحمت اون گوجه خیایرارو بیار خورد کن منم نون وپنیر وسبزی رو میارم بابایی اون قابلمه رو قایم کن تا نازنین ندیده 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ بله دیگه اینم برادر زاده فرنگیمون دیگه چی راستی داداشم خبر داره اومدی اگه اره لباسامونو بپوشیم همه بیاییم خونتون مهمونی:gnugghender: پز بده عمو :hapydancsmil: برادرزاده خارجکی داری! نخیررررررررررر من اومدم اینجا چلو کباب مهمونم کنین.سالهاست نخوردم 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ ولکام نازنین جان خوبی؟نیویورک چطور بود؟خوش گذشت؟ شام حاضری داریم امشب..درس داشتم وقت نکردم..بی زحمت اون گوجه خیایرارو بیار خورد کن منم نون وپنیر وسبزی رو میارم بابایی اون قابلمه رو قایم کن تا نازنین ندیده هلو گندمی میخواین بگیم پیزا بیارن. ما خیار گوجه نمیتوان خورد! 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ پز بده عمو :hapydancsmil: برادرزاده خارجکی داری! نخیررررررررررر من اومدم اینجا چلو کباب مهمونم کنین.سالهاست نخوردم همون نون پنیر و سبزی که گندم گفت داریم راستی چلو کباب همه جا هست ابگوشت دیزیو رو عشقه پولشو از داداشم بگیر میخرم برات 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ همون نون پنیر و سبزی که گندم گفت داریم راستی چلو کباب همه جا هست ابگوشت دیزیو رو عشقه پولشو از داداشم بگیر میخرم برات نخواستیم باااااااااا میرم خونه خودمون. مهمون نواز نیستین :5c6ipag2mnshmsf5ju3 همه جا هست. ولی مزه ش مثل مال خودمون نیست. کباب کوبیده ایران حرف نداره. چه عموی خسیسی دارم من اقلا حفظ آبرو کنین. خارجکی هستماااااا 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ نخواستیم باااااااااا میرم خونه خودمون. مهمون نواز نیستین :5c6ipag2mnshmsf5ju3همه جا هست. ولی مزه ش مثل مال خودمون نیست. کباب کوبیده ایران حرف نداره. چه عموی خسیسی دارم من اقلا حفظ آبرو کنین. خارجکی هستماااااا :ws28: 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ :ws28: میخندی عمو ؟ دلت خوشه عروس آوردیاااااااااااااا. فقط زبون داره ماشالله. غذا مذا که بلد نیست درست کنه. سردیتون میشه انقد نون پنیر سبزی نخورین! 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ میخندی عمو ؟ دلت خوشه عروس آوردیاااااااااااااا. فقط زبون داره ماشالله. غذا مذا که بلد نیست درست کنه. سردیتون میشه انقد نون پنیر سبزی نخورین! تو اینگونه مواقع باید من پام رو بیرون بکشم که اگه هوای تورو داشته باشم گندم ناراحت میشه و اگه طرف گندمو بگیرم تو ناراحت میشی و میگی عموووووووو:icon_pf (34): خود دانین 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده