saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۳ :icon_razz:مامان گندم من خواهر چوماست...؟خدارحم كنه خاله من چومايي؟ مامان گندم اين چي ميگه؟ نه گلم خالت سنا هست من مامان بزرگتم مامان مامانت 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۳ نه گلم خالت سنا هستمن مامان بزرگتم مامان مامانت اع من عمه سنا بودم كه.. مامان گندم چرا خانواده من قاطي پاتي شدههههههه؟ من الان كيم.. ساغركيه.. سنا كيه.. بيا معلفي كن بهم... چوما مامان مامانم.. 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۳ اع من عمه سنا بودم كه.. مامان گندم چرا خانواده من قاطي پاتي شدههههههه؟ من الان كيم.. ساغركيه.. سنا كيه.. بيا معلفي كن بهم... چوما مامان مامانم.. موافقم معصومه جان خیلی قاطی شده خب سنا و گندم از اول با همخواهربودن تو هم که از اول خواهر امیر بودی مگگگگگگگگگگه میشه ادم خواهر بابابزرگش باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۳ موافقم معصومه جان خیلی قاطی شدهخب سنا و گندم از اول با همخواهربودن تو هم که از اول خواهر امیر بودی مگگگگگگگگگگه میشه ادم خواهر بابابزرگش باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نه ديگه.. اين خانواده بابا بزرگ سهنده نه خانواده شما كه.. اون خانواده فرق ميكنه.. مادربزرگ فسيل من.. من اينجا مغزبادوم بودم.. بعد شما و سنا و ساغر اومد... خب شما كه بعداز من بوجود اومديد .. يعني چي؟ بابا سهند بيا توضيح بده...... مامانم كوش؟من مامانمو ميخوام... 3 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۳ نه ديگه.. اين خانواده بابا بزرگ سهنده نه خانواده شما كه.. اون خانواده فرق ميكنه.. مادربزرگ فسيل من..من اينجا مغزبادوم بودم.. بعد شما و سنا و ساغر اومد... خب شما كه بعداز من بوجود اومديد .. يعني چي؟ بابا سهند بيا توضيح بده...... مامانم كوش؟من مامانمو ميخوام... چه فرقی داره همه تو اینجایم نمیشه که یه جا نوم باشی یجا خواهرشوهر عاقا یکی بیاد توپیح بده تازشم تو که نوه اقاسهندی اقا سهندم بچه سنا هست من قاطی کردم 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۳ :ws28: دوستان قاطی نکنید الان معرفی میکنم دوتا خانواده باهم اومدین فک کردین قاطی شده بابا سهند سرپرست خانواده که افراد خانواده رو توضیح داده پست اول مطالعه شود میمونه خانواده خودم که به سمع و نظر میرسونم سنا خواهر گلم و دخترش مریم14 (این از خاله و دخترخاله مصی دخملم) پدرم امیرقاسمیان و همسر جدیدشون ساغر بانو...مامی به خانواده خوش اومدی دیگه کسی مونده از قلم افتاده باشه؟ 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۳ اخ جون ..باشه ماماني.. پيشم ميموني يا باز ميخواي بري؟ من همیشه پیشتم دخملم..هیچ جا نمیرم ولی مثل اینکه تو باز رفتی تو کمدت 3 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۳ گندم جان دخترم تنها مسئله عجیب اینکه معصومه هم نوه امیر هست هم خواهرش اخه مگه میشه؟ بابت استقبالت هم ممنون 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۳ :ws28:دوستان قاطی نکنید الان معرفی میکنم دوتا خانواده باهم اومدین فک کردین قاطی شده بابا سهند سرپرست خانواده که افراد خانواده رو توضیح داده پست اول مطالعه شود میمونه خانواده خودم که به سمع و نظر میرسونم سنا خواهر گلم و دخترش مریم14 (این از خاله و دخترخاله مصی دخملم) پدرم امیرقاسمیان و همسر جدیدشون ساغر بانو...مامی به خانواده خوش اومدی دیگه کسی مونده از قلم افتاده باشه؟ يعني ساغر مامان بزرگ منه.. پس چراانقدر بداخلاقه.. مامان بزرگا خوش اخلاقن من همیشه پیشتم دخملم..هیچ جا نمیرم ولی مثل اینکه تو باز رفتی تو کمدت خوب باز اين مامان بزرگ ساغر اومده.. هي ميگه فلاني خالته فلاني مادربزرگته خوب ماماني سرم گيج ميره ديگه.. منم فرار كردم.. گفتم اصلا مغزبادوم ميره پيش علوسكاش... گندم جان دخترم تنها مسئله عجیب اینکه معصومه هم نوه امیر هست هم خواهرش اخه مگه میشه؟بابت استقبالت هم ممنون من نوه اميرم..؟نه من نوه اميرم؟ امين بابامه.. سهند بابايزرگمه... اميرباباي مامانمه ميشه پدربزرگ سمت مادري.. ميگم پير شدياااا من در يك خانواده ديگه خواهر اميرممممم ولي در اين خانواده مهلبونمون من نوه و مغزبادومممممم احترام بگذاريد(ياد كارتونه ميتي كمون افتادم ) من متعلق به همتونم الان ملطفت شديد؟الان دلست نوشتم؟ 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۳ چه فرقی داره همه تو اینجایم نمیشه که یه جا نوم باشی یجا خواهرشوهرعاقا یکی بیاد توپیح بده تازشم تو که نوه اقاسهندی اقا سهندم بچه سنا هست من قاطی کردم احتمالا مامان بزرگ بي اعصاب اون يه ماجرايي كه زمان خودتون مادرتون بلاتون تعريف نموده.. ماالان در نسل جديد هستيم خانواده ها متفاوتن.. بعدش مامان بزرگ بي اعصاب من.. پست اول رو ببينيد شما فكر كنم اصل نباشيدااااا.. چونكه تو خانواده ما ثبت نشديد.. پس بنابلين چوما در خانواده خيالي بسر ميبريداااا فكل كنم.. 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۳ فعلا من عمه واقعيم فوت كردددد:4564: 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۳ احتمالا مامان بزرگ بي اعصاب اون يه ماجرايي كه زمان خودتون مادرتون بلاتون تعريف نموده.. ماالان در نسل جديد هستيم خانواده ها متفاوتن.. بعدش مامان بزرگ بي اعصاب من.. پست اول رو ببينيد شما فكر كنم اصل نباشيدااااا.. چونكه تو خانواده ما ثبت نشديد.. پس بنابلين چوما در خانواده خيالي بسر ميبريداااا فكل كنم.. بچه اینقد این مادربزرگتو نچزون اصن من دیگه خونه شما نمیام میرم پیش اون دخترم سنا گندم جان این بود رسم استقبال از مادر ببین دخترت منو اذیت میکنه.درسته زن دوم باباتونم ولی... 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۳ بچه اینقد این مادربزرگتو نچزوناصن من دیگه خونه شما نمیام میرم پیش اون دخترم سنا گندم جان این بود رسم استقبال از مادر ببین دخترت منو اذیت میکنه.درسته زن دوم باباتونم ولی... فعلا مغز بادوم امشب چزونده شدددد... فاصله شادبودن باغم چقدر کمه... احساس میکنم میخوام بمیرم.. انقدر بهم فشار وارد شدههههه... 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۳ یه ذره دیر میام بنیان بهم میخوره باز که!!! مصی دخملم مادربزرگت خیلی ام مهربونه..باهاش با عطوفت برخورد کن دخملم خدا عمه جان رو هم رحمت کنه..آروم باش عزیزم 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۳ یه ذره دیر میام بنیان بهم میخوره باز که!!! مصی دخملم مادربزرگت خیلی ام مهربونه..باهاش با عطوفت برخورد کن دخملم خدا عمه جان رو هم رحمت کنه..آروم باش عزیزم بنبان خودم شكسته.. خورد شده....ديگه بنياني وجود نداره... براي گندم عزيزم/ 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۳ بچه اینقد این مادربزرگتو نچزوناصن من دیگه خونه شما نمیام میرم پیش اون دخترم سنا گندم جان این بود رسم استقبال از مادر ببین دخترت منو اذیت میکنه.درسته زن دوم باباتونم ولی... 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۳ مامانم اومده هاااااااا.. :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۳ مامانم اومده هاااااااا.. :hapydancsmil: دخمل خودمییییییییییی:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۳ دخمل خودمییییییییییی:hapydancsmil: عزيزززززززززززززززززززززززززززززززززمي:aghosh::aghosh: مهر مادر و دختر كجا خانواده كجاااااااااااااا 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده