masi eng 47044 ارسال شده در 22 دی، 2014 بیا دخملم بخور قوی بشی بیرون بودی خسته شدی واااااااااای مللللللسی مامان ژووووووووووووونم اخ جوننننننننننن :hapydancsmil: بابا بزرگ سهند من بستنی میخوام 2
Gandom.E 17805 ارسال شده در 22 دی، 2014 بابابزرگ درگیر تشخیص هویته..برو کمکش ببینیم کیه بیشترم نظر منو تایید کن 2
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 22 دی، 2014 تو پروفم بزاریا [h=3]شنایی با ماست بستنی یخی میوهای[/h]تغذیه > دسر - همشهری آنلاین - شهره فرجی: با خوردن این ماست بستنی میوهای نه تنها از شر گرما خلاص میشوید بلکه از خواص مفید آن نیز بهرهمند خواهید شد. مواد لازم برای 8 عدد: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام وانیلی کم چرب: 2 پیمانه وانیل: یک قاشق چایخوری آب برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ی تازه: یک قاشق غذاخوری شکر: نصف پیمانه میوههای تابستانی تازه مانند برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام هسته گرفته: 2 پیمانه طرز تهیه: • ماست، وانیل، آب لیمو، شکر و یک پیمانه از میوههای درشت خرد شده تازه را درون دستگاه مخلوط کن یا غذاساز ریخته و آنها را به صورت پوره نرم و یک دست درآورید. • بقیه میوهها را به مخلوط اضافه کرده و تا زمانی که به قطعات ریز (خیلی ریز نشوند) تبدیل شوند آنها را با هم مخلوط کنید. • مخلوط را درون 8 قالب بستنی یخی ریخته و مدت 4 ساعت آنها را درون فریزر قرار دهید. 2
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 22 دی، 2014 الان این بستنی شکلاتی باباسهند... ؟من بستنی میخوام این بهتره هم ماست داره هم یخمک خوبه برات شکلات اخه ولش کن افرین 2
masi eng 47044 ارسال شده در 22 دی، 2014 این بهتره هم ماست داره هم یخمک خوبه برات شکلات اخه ولش کن افرین من موندم این بابابزرگا چراانقدر به سلامتی گیر میدن خب,, یه ذره مامان گندم بیا بگو برام بخره دیگه.... بابایی نمیشه یخمک شکلات باشه 1
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 22 دی، 2014 من موندم این بابابزرگا چراانقدر به سلامتی گیر میدن خب,, یه ذره مامان گندم بیا بگو برام بخره دیگه.... بابایی نمیشه یخمک شکلات باشه خوب بزن به شکلات صبحونه بخورش کیفش هم بیشتره خوب 1
masi eng 47044 ارسال شده در 22 دی، 2014 خوب بزن به شکلات صبحونه بخورش کیفش هم بیشتره خوب از اون حرفا بودااا مامان گندم پبشیمو بده میخوام برم توکمدم.. بستنی بهم ندادید... شب بخیر اصلا 2
Gandom.E 17805 ارسال شده در 24 دی، 2014 یعنی چی برم تو کمدم؟؟!!!! دختر جان بابابزرگ به فکر سلامتیته خب 1
masi eng 47044 ارسال شده در 24 دی، 2014 یعنی چی برم تو کمدم؟؟!!!! دختر جان بابابزرگ به فکر سلامتیته خب يعني تو كمدم راحتترم خب ديگه.. شماكجابودي ماماني؟ بابابزرگم نيست كه.. 1
Gandom.E 17805 ارسال شده در 24 دی، 2014 يعني تو كمدم راحتترم خب ديگه.. شماكجابودي ماماني؟بابابزرگم نيست كه.. نه عزیزم کمد خوب نیس خطرناکه..یهو اونقد میمونی اونجا اتفاقی میوفته تو همین اتاقت بازی کن دیگه شیطون دخمل رفته سرکار..نمیتونه همش باهات بازی کنه که..شب که اومد باهم بازی میکنید 1
masi eng 47044 ارسال شده در 24 دی، 2014 نه عزیزم کمد خوب نیس خطرناکه..یهو اونقد میمونی اونجا اتفاقی میوفتهتو همین اتاقت بازی کن دیگه شیطون دخمل رفته سرکار..نمیتونه همش باهات بازی کنه که..شب که اومد باهم بازی میکنید خب دركمدمو باژ ميزارم ديگه مامان.. اونجا علوسكامم هستن پيششون ميمونم تنها نيستم كه... 1
Gandom.E 17805 ارسال شده در 24 دی، 2014 خب دركمدمو باژ ميزارم ديگه مامان.. اونجا علوسكامم هستن پيششون ميمونم تنها نيستم كه... علوسکاتم از کمد بیار بیرون بشین تو پذیرایی باز کن منم ببینمت دخملم..از بازی کردناتم فیلم بجیرم خب 1
saghar... 6666 ارسال شده در 24 دی، 2014 خب دركمدمو باژ ميزارم ديگه مامان.. اونجا علوسكامم هستن پيششون ميمونم تنها نيستم كه... خواهر امیر اینقد دختر منو اذیت نکن به حرفش گوش کن و از تو کمد بیا بیرون 2
masi eng 47044 ارسال شده در 24 دی، 2014 علوسکاتم از کمد بیار بیرون بشین تو پذیرایی باز کن منم ببینمت دخملم..از بازی کردناتم فیلم بجیرم خب اخ جون ..باشه ماماني.. پيشم ميموني يا باز ميخواي بري؟ 1
masi eng 47044 ارسال شده در 24 دی، 2014 خواهر امیراینقد دختر منو اذیت نکن به حرفش گوش کن و از تو کمد بیا بیرون :icon_razz:مامان گندم من خواهر چوماست...؟ خدارحم كنه خاله من چومايي؟ مامان گندم اين چي ميگه؟ 1
ارسال های توصیه شده