Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ بیا دخملم بخور قوی بشی بیرون بودی خسته شدی 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ بیا دخملم بخور قوی بشی بیرون بودی خسته شدی واااااااااای مللللللسی مامان ژووووووووووووونم اخ جوننننننننننن :hapydancsmil: بابا بزرگ سهند من بستنی میخوام 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ بابابزرگ درگیر تشخیص هویته..برو کمکش ببینیم کیه بیشترم نظر منو تایید کن 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ تو پروفم بزاریا [h=3]شنایی با ماست بستنی یخی میوهای[/h]تغذیه > دسر - همشهری آنلاین - شهره فرجی: با خوردن این ماست بستنی میوهای نه تنها از شر گرما خلاص میشوید بلکه از خواص مفید آن نیز بهرهمند خواهید شد. مواد لازم برای 8 عدد: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام وانیلی کم چرب: 2 پیمانه وانیل: یک قاشق چایخوری آب برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ی تازه: یک قاشق غذاخوری شکر: نصف پیمانه میوههای تابستانی تازه مانند برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام هسته گرفته: 2 پیمانه طرز تهیه: • ماست، وانیل، آب لیمو، شکر و یک پیمانه از میوههای درشت خرد شده تازه را درون دستگاه مخلوط کن یا غذاساز ریخته و آنها را به صورت پوره نرم و یک دست درآورید. • بقیه میوهها را به مخلوط اضافه کرده و تا زمانی که به قطعات ریز (خیلی ریز نشوند) تبدیل شوند آنها را با هم مخلوط کنید. • مخلوط را درون 8 قالب بستنی یخی ریخته و مدت 4 ساعت آنها را درون فریزر قرار دهید. 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ الان این بستنی شکلاتی باباسهند... ؟ من بستنی میخوام 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ الان این بستنی شکلاتی باباسهند... ؟من بستنی میخوام این بهتره هم ماست داره هم یخمک خوبه برات شکلات اخه ولش کن افرین 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ این بهتره هم ماست داره هم یخمک خوبه برات شکلات اخه ولش کن افرین من موندم این بابابزرگا چراانقدر به سلامتی گیر میدن خب,, یه ذره مامان گندم بیا بگو برام بخره دیگه.... بابایی نمیشه یخمک شکلات باشه 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ من موندم این بابابزرگا چراانقدر به سلامتی گیر میدن خب,, یه ذره مامان گندم بیا بگو برام بخره دیگه.... بابایی نمیشه یخمک شکلات باشه خوب بزن به شکلات صبحونه بخورش کیفش هم بیشتره خوب 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ خوب بزن به شکلات صبحونه بخورش کیفش هم بیشتره خوب از اون حرفا بودااا مامان گندم پبشیمو بده میخوام برم توکمدم.. بستنی بهم ندادید... شب بخیر اصلا 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۳ یعنی چی برم تو کمدم؟؟!!!! دختر جان بابابزرگ به فکر سلامتیته خب 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۳ یعنی چی برم تو کمدم؟؟!!!! دختر جان بابابزرگ به فکر سلامتیته خب يعني تو كمدم راحتترم خب ديگه.. شماكجابودي ماماني؟ بابابزرگم نيست كه.. 1 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۳ يعني تو كمدم راحتترم خب ديگه.. شماكجابودي ماماني؟بابابزرگم نيست كه.. نه عزیزم کمد خوب نیس خطرناکه..یهو اونقد میمونی اونجا اتفاقی میوفته تو همین اتاقت بازی کن دیگه شیطون دخمل رفته سرکار..نمیتونه همش باهات بازی کنه که..شب که اومد باهم بازی میکنید 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۳ نه عزیزم کمد خوب نیس خطرناکه..یهو اونقد میمونی اونجا اتفاقی میوفتهتو همین اتاقت بازی کن دیگه شیطون دخمل رفته سرکار..نمیتونه همش باهات بازی کنه که..شب که اومد باهم بازی میکنید خب دركمدمو باژ ميزارم ديگه مامان.. اونجا علوسكامم هستن پيششون ميمونم تنها نيستم كه... 1 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۳ خب دركمدمو باژ ميزارم ديگه مامان.. اونجا علوسكامم هستن پيششون ميمونم تنها نيستم كه... علوسکاتم از کمد بیار بیرون بشین تو پذیرایی باز کن منم ببینمت دخملم..از بازی کردناتم فیلم بجیرم خب 1 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۳ خب دركمدمو باژ ميزارم ديگه مامان.. اونجا علوسكامم هستن پيششون ميمونم تنها نيستم كه... خواهر امیر اینقد دختر منو اذیت نکن به حرفش گوش کن و از تو کمد بیا بیرون 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۳ علوسکاتم از کمد بیار بیرون بشین تو پذیرایی باز کن منم ببینمت دخملم..از بازی کردناتم فیلم بجیرم خب اخ جون ..باشه ماماني.. پيشم ميموني يا باز ميخواي بري؟ 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۳ خواهر امیراینقد دختر منو اذیت نکن به حرفش گوش کن و از تو کمد بیا بیرون :icon_razz:مامان گندم من خواهر چوماست...؟ خدارحم كنه خاله من چومايي؟ مامان گندم اين چي ميگه؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده