ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۳ خب بعدش؟ چرا میزنی خوب اونم پیش بچه ها 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۳ باز شما دوتا دعواتون شد که!!!!! باهم دوست باشید شب بریم کنسرت 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۳ چه خانواده ای داشتیم! یادش بخیر... 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ هنوزم داريم!!! دو روز ميرم سر درسم بنيان خانواده بهم ميريزه هااااااااا الله اكبر 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ هنوزم داريم!!! دو روز ميرم سر درسم بنيان خانواده بهم ميريزه هااااااااا الله اكبر خوب ببین مادر ارکان خانواده است دیگه 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ هنوزم داريم!!! دو روز ميرم سر درسم بنيان خانواده بهم ميريزه هااااااااا الله اكبر نداليم ديگه... انقدر ديل به ديل يادمون ميكنيد.. نه سراغي نه چيزي... نكنه مغزبادومتون زير لعختخواب خفه شده.. نكنه مغزبادوم تو كابينت ادويه جات گير كرده.... كلا مغز بادوم پر اله؟ نكنه ديگه چي...اهان..نكنه همساده افتاده باشه پاش شيكسته باشه اين همساده كجاااااااستاشاي خوشمزه مياورد انقدر نبوديد ديگه از اشم خبلي نيست بعد ديگه.. نكنه اين عمه كوجاست راستي؟ همين عمه ارتاشو كي سراغي ازش ميگيره هاننننننن؟شايد از بي شوهري افسردگي گرفته خب بايد سلاغشو بگيليد ديگه..:icon_pf (34):.. ديگه بابا بزرگ سهند ون فقط مياد و ميره با شما هي حلف ميزنه .. ديگه بچه كيلو چنده خب.. منم دل دالم ديگه.. ندالم؟دارلم ديگه... قهل كنم؟نه قهل كنم؟نميكنم... اميربابا هم كه همش ماموريته فقط بابا بزرگ ژونو ميبينه.. خب مثل سابق نيست ديگه.. داره به تاريخ ميپيونده... :5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ خوب ببین مادر ارکان خانواده است دیگه مامانمو اذيت نكن ديگه.. بابا بزرگم ستون خونه است.. كجا بودي؟ 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ ايشالله از اين مدالايي كه بابا بزرگ سهند ژون گلفتن شماهم بگيري... ماماني.. انقدر نيومدي خونه .. كال كلدي مديرشدي... افلين مامان گلمممم:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۳ اينو مامان گندم ژونم بهم داد گفت فقط فقط مال خودت...... 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۳ برو بچ بياين تو هواي سرد ميچسبه...... 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۳ بادلاي مهربونتون دعاكنيد براي خواهر من...البته همه چي به حكمت خدا بستگي داره .. ولي دلاي مهربون شماهم ميتونه دخيل باشه.. 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۳ اين خانواده ما كجاست؟ فقط از اين خانواده من و مامان گندم جونم هستيماااااا 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۳ اينم براي مامان گندم خودممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۳ يوقت سر نزنيدااااااا.. دلمون تنگوليده بابا .. بابا سهند كه نامحسوس مياد.. مامانمم شب مياد ديگه من چشام خواب داره.. عمه ارتاشم كه نيست لفته مسافرت.. همساده هم كه معلوم نيست كجاست.. خوب كجاييد؟ 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۳ عخش مامان من اینجام غصه نخول غصه؟!!!!خيلي هنگم/ 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۳ الان خوبم.. ولي خيلي خسته ام. و احتياج به چندروز استراحت مشتي دارم تااوكي بشم.. بيام كلتونو بخورمممممممم... 5 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ خب من امدم زودی برای من بستنی بخریدددددددددددد باباسهند کجاییی بستنی لفااااااااااا مامان گندم سریع چلوکباب لفاااااااااااا با ماست و سالاد شیرازی فقطم مامان ژونمو بابابزرگ سهندم برام بیارن... زودباشیددددد اوهههه یادم رفت بادوغ لفااااا مرسی... :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده