masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۳ هنوز زوده دخترم زشته عیبه..بزرگتر نشسته آخه 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۳ راست میگه مامانت خو بورو با عروسکت بازی کن هنوز 3 لینک به دیدگاه
سنا سادات 2449 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۳ سلام بر دوستان من یه خانواده دارم اینجا :w36: 1- گندم عروسم:w14: 2-امین قربونش برم که نمی تونه تایپ کنه پسرم :hapydancsmil: 2- آرتاش دخترم:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 3- سلامت نوه ام :w42: 4- دختر مینا عروس کوچیکم میخوام گفتگوها و درد دلامونو با اعضای خانواده ام در میون بذارم مشکلات حرف و حدیث همه چی البته افا خانوم هم صاحاب خونمونه که سر برج میآید و اجارشو میگیره و میره و بعضی موقع ها هم گیر میده که خوب مزه صاحاب خونه هم همینه بگذریم این تاپیکو میزارم تا ببینیم خدا چی میخواد مادر که ندارین؟ 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۳ مادر که ندارین؟ داریم یه سنا بداخلاقی هستشاونم مامان منه:ws3: وای بارون رو داریم 3 لینک به دیدگاه
سنا سادات 2449 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۳ داریم یه سنا بداخلاقی هستشاونم مامان منه:ws3:وای بارون رو داریم تا الان بهت نگفته بودم که بچه سرراهی بودی و تو سطل ماست گذاشته بودنت من برداشتمت 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۳ تا الان بهت نگفته بودم که بچه سرراهی بودی و تو سطل ماست گذاشته بودنت من برداشتمت تو سطل ماستتتتتتتتت 3 لینک به دیدگاه
سنا سادات 2449 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۳ تو سطل ماستتتتتتتتت آره دیگهاون زمونا که ظرفای به این خوشگلی نبود مادرجان مچالت کرده بودن تو سطل جا هم نشده بودی یه پات بیرون بود 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۳ تا الان بهت نگفته بودم که بچه سرراهی بودی و تو سطل ماست گذاشته بودنت من برداشتمت مادربزرگ عزیز.. ادم نباید.. بچشو جلوی مغزبادوم لو بده.. تو چه مادری هستی؟ 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۳ من دیگه ازدواج نمیکنم. به جاش دهقان فداکار میشم..... 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ منم منم مادرتون غذا آوردم براتون اومدم سر بزنم به بچه هام ماشالا روز به روز هم این خانواده رشد میکنه. 4 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ سلام مامان سحر:hapydancsmil: سلام علوس قشنگم:aghosh: آخه میخوام بدونم کدوم مادر شوهری با عروسش اینقد عشقولانه برخورد میکنه 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ سلام علوس قشنگم:aghosh: آخه میخوام بدونم کدوم مادر شوهری با عروسش اینقد عشقولانه برخورد میکنه جیجرتو مامانی:w36: همون مادرشوهری که عروسش اینطوری از دیدنش ذوق میکنهمادرشوهر نگو طلا بگو:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:ws17: 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ جیجرتو مامانی:w36: همون مادرشوهری که عروسش اینطوری از دیدنش ذوق میکنهمادرشوهر نگو طلا بگو:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:ws17: فدات شممممممممم:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ خدا نکنهههههههههه..فقط هوای مارو داشته باش غخشمممم:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ منم منم مادرتون غذا آوردم براتون اومدم سر بزنم به بچه هام ماشالا روز به روز هم این خانواده رشد میکنه. سلام مامان بچه خوبین بالاخره برگشتین کم کم داشتم ناامید میشدم از برگشتنتون:ws3: 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ خدا نکنهههههههههه..فقط هوای مارو داشته باش غخشمممم:hapydancsmil: خودم هواتو دارم علوس گلم 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ راست میگه مامانت خو بورو با عروسکت بازی کن هنوز 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ خودم هواتو دارم علوس گلم گندم با من بود 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ سلام مامان بچه خوبین بالاخره برگشتین کم کم داشتم ناامید میشدم از برگشتنتون:ws3: خب بعدش؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده