masi eng 47044 ارسال شده در 20 آبان، 2014 عیب نداره یا دیوار میام یا از پنجره یا میام زنگ میزنم در میرم تا درو باز کنید یا در میزنم میگین کیه میگم منم منم مادرتون سبزی خریدم واسه تو آشتون میدونم همساده خوبی هستی درو برام باز میکنید،اگه درو باز نکنید من کجا برم مهمونی؟ منم زمستان دعوتتون نمیکنم کرسی دارم ها... لاست میگی... باشه.. دلو بلات باز میکنم.. دیده منو دعبا نکنیآآآ.. وگرنه به مامانم میگم... 3
آتیه معماری 7545 ارسال شده در 20 آبان، 2014 باشه دختر خوب،من کی دعوات کردم. نگفتی به این همساده مهربونت موضوع کارآفرینی مال کدام تالاره؟ 3
masi eng 47044 ارسال شده در 20 آبان، 2014 باشه دختر خوب،من کی دعوات کردم.نگفتی به این همساده مهربونت موضوع کارآفرینی مال کدام تالاره؟ فکرکنم اینجا باشه.. [h=2]کارگروه های تخصصی نواندیشان[/h] 3
سنا سادات 2449 ارسال شده در 20 آبان، 2014 سلاممممممممممممماحساس میکنم واقعا دارم پیر میشم مهم دلته که باید جوون باشه مادرجان هیچوقت چنین حسی نکن هنوز کووووووووووو تا سیصدسال 3
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 20 آبان، 2014 مهم دلته که باید جوون باشه مادرجان هیچوقت چنین حسی نکن هنوز کووووووووووو تا سیصدسال میدونی چیه مامان این 15-18- سال طول جونی غیر کار چیزی از جونی ندیدم حالا هم که به چیزهایی رسیدم دماغ زندگی خوب کردنو ندارم 3
masi eng 47044 ارسال شده در 20 آبان، 2014 سلاممممممممممممماحساس میکنم واقعا دارم پیر میشم حالا چرااین فکررو کردی 3
سنا سادات 2449 ارسال شده در 20 آبان، 2014 میدونی چیه مامان این 15-18- سال طول جونی غیر کار چیزی از جونی ندیدم حالا هم که به چیزهایی رسیدم دماغ زندگی خوب کردنو ندارم خب همین کار خیلی خوبه دیگه میدونی چقدر آدما هستن که حسرت همین کار رو میخورن همیشه امیدوار باش و بدون خیلیا دوستت دارن و واسشون مهمی 3
آتیه معماری 7545 ارسال شده در 22 آبان، 2014 سلاممممممممممممماحساس میکنم واقعا دارم پیر میشم سلام همساده مهنس جان امیدوارم هیچ وقت این فکرو نکنی به این حس نرسی،دل جون باشه مهم نیست سن بره بالا باور کن.... من شما که سنی نداریم تازه اول چلچله جونیمونه 2
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 22 آبان، 2014 سلام همساده مهنس جانامیدوارم هیچ وقت این فکرو نکنی به این حس نرسی،دل جون باشه مهم نیست سن بره بالا باور کن.... من شما که سنی نداریم تازه اول چلچله جونیمونه اونکه بلهههههههههههههههه 2
آتیه معماری 7545 ارسال شده در 23 آبان، 2014 سلام همساده های من کجایین؟نیستین؟ هندونه گرفتم گفتم دور هم بخوریم. 5
آرتاش 33340 ارسال شده در 24 آبان، 2014 سلام همساده های من کجایین؟نیستین؟هندونه گرفتم گفتم دور هم بخوریم. سلام همساده ی بامعرفت دستتون طلا چه هندونه ی شیرینی به به 4
masi eng 47044 ارسال شده در 24 آبان، 2014 سلام همساده های من کجایین؟نیستین؟هندونه گرفتم گفتم دور هم بخوریم. 4
آتیه معماری 7545 ارسال شده در 17 آذر، 2014 تق تق تق سلام همساده های عزیزم چرا احوالی نمیپرسین از این آقای همساده تون؟ آقا سهند گندم خانوم امین جان دخترم آرتاش سلامت جان نووه آقای مهنس کجایننننننن؟ دیگه نیستین بیایم خونتون مهمونی؟ تق تق تق نه خیر انگاری رفتن سفر تابستانه 2
Gandom.E 17805 ارسال شده در 17 آذر، 2014 سلام خوش اومدین تشریف بیارین داخل خانوم بچه ها خوبن؟ بفرمایین تو بابا سهند هست ..امینم الان پیداش میشه 2
آتیه معماری 7545 ارسال شده در 17 آذر، 2014 دخترم گندم آواتارتو خوب کردی عوض کردی این بهت میاد چی بود آدم وحشت میکرد نگاه کنه اون یکی آواتاراتو دیگه چه خبر؟نیستین یه مدتیه سفر تشریف برده بودین؟ توروخدا زحمت نکش گندم جان بیا بشین دخترم 3
Gandom.E 17805 ارسال شده در 17 آذر، 2014 ممنوووووون ولی نترسین همساده من همون گندم قبلی میباشم بعله جاتون خالی رفته بودیم شمال..اینم کلوچه بفرمایین با چای نوش جان کنید به امین مرخصی دادن دیگه رفتیم زودی ام برگشتیم..خانواده خوبن آقا همساده؟ 3
آتیه معماری 7545 ارسال شده در 17 آذر، 2014 ممنوووووون ولی نترسین همساده من همون گندم قبلی میباشم بعله جاتون خالی رفته بودیم شمال..اینم کلوچه بفرمایین با چای نوش جان کنید به امین مرخصی دادن دیگه رفتیم زودی ام برگشتیم..خانواده خوبن آقا همساده؟ همیشه شاد باشین ممنون خوبن سلام میرسونن من که داغونم آقا داغون از دست این شهریه دانشگاه ها وام هایم که میدن کفاف نمیده 2
ارسال های توصیه شده