دختر باران 18625 ارسال شده در 14 آبان، 2014 na khayr No, this time you must remember Luggage:whistles: luggage for you?? د:icon_pf (34):ست به کتکم هم خوبه هاااااااااااااااااااااااااااااااااااااا 4
masi eng 47044 ارسال شده در 15 آبان، 2014 خخخخ نه بابا مغز بادوم داداشیمینا هستیعه خو میگفتی یواشکی از مرز باریک دعوای زن داداشی و خواهر شوهری ریسک میکردم رد میشدم و برات قاقا میاوردم 5
آتیه معماری 7545 ارسال شده در 15 آبان، 2014 سلام همساده های عزیز روز جمعه تون بخیر اگه تونستین یه سر به اینجا بزننین.ممنون http://www.noandishaan.com/forums/thread132541.html#post1439472 5
Gandom.E 17805 ارسال شده در 15 آبان، 2014 پاپایی بوخشید که هی غافلگیرتون میکنم با اعضای خانوده:banel_smiley_52:گندم و بابا سهندم میخوان منو بزنن شت و پت بشم:w821: مامان سحر و مامان بزرگ سنا نذارید:cry2: تازه امینم سمت منه:(2310): :ws28: نه گلم..نه قشنگم..میخوایم باهم بریم بیرون بستنی بخوریم و کلی خوش بگذرونیم قلبون اون گوگولی صورتی موهات بشم من:ws28: 3
masi eng 47044 ارسال شده در 15 آبان، 2014 سلام همساده های عزیز روز جمعه تون بخیراگه تونستین یه سر به اینجا بزننین.ممنون http://www.noandishaan.com/forums/thread132541.html#post1439472 سلام.. روز شما هم بخیر.... اومدم مرسی. 2
آرتاش 33340 ارسال شده در 15 آبان، 2014 :ws28:نه گلم..نه قشنگم..میخوایم باهم بریم بیرون بستنی بخوریم و کلی خوش بگذرونیم قلبون اون گوگولی صورتی موهات بشم من:ws28: ها ؟بستنی میخری یعنی؟نمیزنی؟ فدا مدات گندمی ژون 1
masi eng 47044 ارسال شده در 19 آبان، 2014 بازم خودم یه پیام اینجا بزارم.. و حال این دوستان و فامیلای مجازیمو بپرسم. بابا یه ذره معرفت خرج کنید...(از خانواده من حداقل بعیده) گاهــی باید نباشــی ... تا بفهمــی نبودنت واسه کی مهمه ... ؟! اونوقته که میفهمی بایــد همیشه با کی باشی .... 1
آتیه معماری 7545 ارسال شده در 20 آبان، 2014 سلام سلامت جان خوبی؟همساده های عزیزم خوبن؟ من که احوال پرس هستم اگه این زلزله بزاره رو اینترنت تاثیر نذاره،فعلا که رو ویبره ایم،الان از جان خودم گذشتم پای سیستمم چه خبر چکار میکنین؟ 2
masi eng 47044 ارسال شده در 20 آبان، 2014 سلام سلامت جان خوبی؟همساده های عزیزم خوبن؟من که احوال پرس هستم اگه این زلزله بزاره رو اینترنت تاثیر نذاره،فعلا که رو ویبره ایم،الان از جان خودم گذشتم پای سیستمم چه خبر چکار میکنین؟ سلام همساده.. خوبم شما خوبی.. به به چه همساده بامعرفتی داریم ما.... زلزله؟ شما مگه کدوم شهر هستید؟ 2
آتیه معماری 7545 ارسال شده در 20 آبان، 2014 اره زلزله ما چون نزدیک ایلام هستیم پس لرزه هاشو حس میکنیم. چند دقیقه پیشم اومد ،ولی اینقد نیست.فقط الان من که اینترنتم مشکل داره کند شده. مگه نمیدونین ایلام زلزله اومده؟خبرشو گذاشتم http://www.noandishaan.com/forums/thread132842.html 2
masi eng 47044 ارسال شده در 20 آبان، 2014 اره زلزله ما چون نزدیک ایلام هستیم پس لرزه هاشو حس میکنیم.چند دقیقه پیشم اومد ،ولی اینقد نیست.فقط الان من که اینترنتم مشکل داره کند شده. مگه نمیدونین ایلام زلزله اومده؟خبرشو گذاشتم http://www.noandishaan.com/forums/thread132842.html نه میدونم.. منتهی فکر نمیکردم شما ایلام باشید.. هنوز داره زلزله میاد. چه بد.. ایشالله تموم بشه دیگه هیچ اتفاقی نیفته.. ایران ما به جای غزه بره به زلزله زده ها کمک کنه.. 2
آتیه معماری 7545 ارسال شده در 20 آبان، 2014 نه میدونم.. منتهی فکر نمیکردم شما ایلام باشید.. هنوز داره زلزله میاد. چه بد.. ایشالله تموم بشه دیگه هیچ اتفاقی نیفته.. ایران ما به جای غزه بره به زلزله زده ها کمک کنه.. ما ایلام نیستیم همسادشونیم خدمات رسانی که بهشون خوب بوده،حالا من ایلامو نمیدونم ولی شهر ما که بارونم میاد،حالا اگه اونجا اینجوری باشه خیلی سخته ولی اونجا بیشتر گرمسیره شبارو بیرون میخوابن تا اگه زلزله اومد خسارت جانی نباشه. 2
masi eng 47044 ارسال شده در 20 آبان، 2014 ما ایلام نیستیم همسادشونیمخدمات رسانی که بهشون خوب بوده،حالا من ایلامو نمیدونم ولی شهر ما که بارونم میاد،حالا اگه اونجا اینجوری باشه خیلی سخته ولی اونجا بیشتر گرمسیره شبارو بیرون میخوابن تا اگه زلزله اومد خسارت جانی نباشه. خوب خداروشکر... همساده اش نیاوردی چرا؟ 2
آتیه معماری 7545 ارسال شده در 20 آبان، 2014 الان گرمه واسه آش بزارید زمستان بشه برف بباره من آش میپزم براتون میارم. راستی موضوع کارآفرینی به کدام تالار ربط داره؟ الان فقط بستنی میچسبه 1
masi eng 47044 ارسال شده در 20 آبان، 2014 الان گرمه واسه آش بزارید زمستان بشه برف بباره من آش میپزم براتون میارم.راستی موضوع کارآفرینی به کدام تالار ربط داره؟ الان فقط بستنی میچسبه وای همساده ببخشید اینو میگم.. توروحت..... من نمیتونم بستنی بخورم. دلم خواستتتتتتتتتتتتتتتت 2
آتیه معماری 7545 ارسال شده در 20 آبان، 2014 :hapydancsmil:به این میگن همساده آزاری تا شما باشین تو گرما از من آش نخواین،چرا کارای سختو میدین به من 2
masi eng 47044 ارسال شده در 20 آبان، 2014 :hapydancsmil:به این میگن همساده آزاری تا شما باشین تو گرما از من آش نخواین،چرا کارای سختو میدین به من یه اش خواستم ازتااااااا...دیگه درخونمونو بروت باز نمیکنم 2
آتیه معماری 7545 ارسال شده در 20 آبان، 2014 یه اش خواستم ازتااااااا...دیگه درخونمونو بروت باز نمیکنم عیب نداره یا دیوار میام یا از پنجره یا میام زنگ میزنم در میرم تا درو باز کنید یا در میزنم میگین کیه میگم منم منم مادرتون سبزی خریدم واسه تو آشتون میدونم همساده خوبی هستی درو برام باز میکنید،اگه درو باز نکنید من کجا برم مهمونی؟ منم زمستان دعوتتون نمیکنم کرسی دارم ها... 2
ارسال های توصیه شده