دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۳ والله از دخمل گلم یاد بگیر هوای باباشو داره :banel_smiley_4:Do you remember your Suitcase?? 5 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۳ دیگه جمعمون جمع شد.پدربزرگ نداری؟؟ چرا دارم:icon_pf (34):اما اینجا نیست:icon_pf (34):یه دونه ام دایی دارم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 مامی منو نکش خواهش میکنم 5 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۳ :banel_smiley_4:Do you remember your Suitcase?? وای مامان منه ها خارجکی بلده حرف بزنه:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۳ چرا دارم:icon_pf (34):اما اینجا نیست:icon_pf (34):یه دونه ام دایی دارم:5c6ipag2mnshmsf5ju3مامی منو نکش خواهش میکنم بده دختر به این زرنگی دارم زودی تشکیل خانواده داده 4 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۳ وای مامان منه ها خارجکی بلده حرف بزنه:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۳ بده دختر به این زرنگی دارم زودی تشکیل خانواده داده خخخخ مامی کلیم خواهر پیدا کردم 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۳ معرفی میکنم مامان بزرگم هستن من کم کم دارم اعضای خونوادهمو رو میکنماین دفعه مامی سحرم و بابا سهندم بیان منو میکشن به قول مامی سحرم برا خودم خانوده تشکیل دادم 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۳ من نوه آقا سهندم شما مادربزگه آرتاشین یعنی میشین مامان من اونوقت 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۳ آقا من که گیج شدم ببینین ارتاش خواهر امین هستش و امین شوهر گندم و ارتاش میشه خواهر شوهر گندم و منم پدر خواهر شوهر آرتاش درست تا اینجا و شما میشین مادربزگ ارتاش و چون آرتاش دختر منه در نتیجه میشین مامام من مفهوم بود دیگه درسته 4 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۳ سلااااااااااااام دو روز نبودم به جمعمون کلی اعضا اضافه شده دروووووووود به همگیییییییییی:hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۳ این خواهر شوهرتو میبینی گندم یواشکی رفته برا خودش خانواده تشکیل داده دختر هم دخترای قدیم 4 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۳ این خواهر شوهرتو میبینی گندم یواشکی رفته برا خودش خانواده تشکیل داده دختر هم دخترای قدیم آره بابایی ای خواهر شوهرررررررر...صبر کن شب امین بیاد..میگم بهت کَت یوموراقی بزنه 6 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۳ آره بابایی ای خواهر شوهرررررررر...صبر کن شب امین بیاد..میگم بهت کَت یوموراقی بزنه حله ماماسینین دالیسیندا گیزلنیر شولوخ قیزیم گورسن گلینیم نیینیری بو قیز 4 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۳ حله ماماسینین دالیسیندا گیزلنیر شولوخ قیزیم گورسن گلینیم نیینیری بو قیز نیگران اولما گئجه بستنی ماهناسینان آپاراراوخ اِشیه ادب ائلیروخ 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۳ نیگران اولماگئجه بستنی ماهناسینان آپاراراوخ اِشیه ادب ائلیروخ :gnugghender::hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۳ :banel_smiley_4:Do you remember your Suitcase?? na khayr No, this time you must remember Luggage:whistles: 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۳ پاپایی بوخشید که هی غافلگیرتون میکنم با اعضای خانوده:banel_smiley_52: گندم و بابا سهندم میخوان منو بزنن شت و پت بشم:w821: مامان سحر و مامان بزرگ سنا نذارید:cry2: تازه امینم سمت منه:(2310): 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده