masi eng 47044 ارسال شده در 12 آبان، 2014 سلام خوش اومدین وقت بخیرمن و بابا سهند که اهل تبریزیم معصومه و گندم شاید برن نمیدونم سلام. منم نمیتونم برم خیلی اتفاقا دوست داشتم برم ولی قسمت نشد, خانوادم احازه ندادن چون من خیلی ادم احساساتی هستم ونباید هیجانی چیزی بهم وارد بشه, هم مشکل برای بروبچ ایجاد میکنم هم خانواده هم خودم,, از اونوم مهمانی دعوتم.. وگرنه خدایی خیلی دوست دارم برم.. خدابه همشون سلامتی بده اسمش ازارم میده چه برسه چهره مظلومانه مامان بزرگا و پدربزرگارو ببینم که بایه دنیاحرفو یه عالمه بغض بهت خیره بشن.. اخخخخ خیلی بده خیلی 4
آتیه معماری 7545 ارسال شده در 12 آبان، 2014 سلامت جان نتونستم تو صفحه ات پیام بزارم دعوتت کنم. میام درخونه دعوت میکنم: http://www.noandishaan.com/forums/thread132441.html همساده های عزیز هر کی تونست یه سر بزنه خوشحال میشم وارد بحث و گفتگوم بشین. ممنون 3
masi eng 47044 ارسال شده در 12 آبان، 2014 سلامت جان نتونستم تو صفحه ات پیام بزارم دعوتت کنم.میام درخونه دعوت میکنم: http://www.noandishaan.com/forums/thread132441.html همساده های عزیز هر کی تونست یه سر بزنه خوشحال میشم وارد بحث و گفتگوم بشین. ممنون ممنونم از دعوتتون اومدم که نظرمو بگم. مرسی همساده.. 3
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 12 آبان، 2014 پاپا پاپا کیک درست کردم بدو زود لباساتو عوض کن الان مامان میبینه پدر جفتمونه در میاره مثل اینکه کیک تو رو پخته 4
آرتاش 33340 ارسال شده در 12 آبان، 2014 بدو زود لباساتو عوض کن الان مامان میبینه پدر جفتمونه در میاره مثل اینکه کیک تو رو پخته نه پاپا مامان خودش گفت کدبانو شدی فقط نمیدونم چرا سیاه شدم 3
آرتاش 33340 ارسال شده در 12 آبان، 2014 سلام عمه جون.. خوبی.. حالا کیکش چه طعمی بود؟ سلوم بچه برادر تو خوبی؟کاکائویی 3
masi eng 47044 ارسال شده در 12 آبان، 2014 سلوم بچه برادر تو خوبی؟کاکائویی سلام.. خوب چرا مثل عمه ناتنی ها حرف میزنی خوووووووو وای من میمیرم برای کاکائوییی.. سه ماه تنقلات نخورم.. منو بیگیر....... این مامانم کجاست؟ 3
masi eng 47044 ارسال شده در 12 آبان، 2014 بای بای.. من رفتم.. کسی نماند. مغز بادام تنها ماند... بدون مامانی بدون بابایی... بابا بزرگشم که دیگه تحویل نمیگیره... 1
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 12 آبان، 2014 نه پاپا مامان خودش گفت کدبانو شدی فقط نمیدونم چرا سیاه شدم دلت برا مامانت تنگ شده دخملم منم افتخار نمیده دیگه بیاد اینجا 2
دختر باران 18625 ارسال شده در 12 آبان، 2014 دلت برا مامانت تنگ شده دخملم منم افتخار نمیده دیگه بیاد اینجا من با دخترم هر روز در ارتباط هستیموقت نمیکنم بیام 4
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 12 آبان، 2014 من با دخترم هر روز در ارتباط هستیموقت نمیکنم بیام خوش به حالتخوب چند دقیقه هستش یه پیغام که میتونی بزاری 4
دختر باران 18625 ارسال شده در 12 آبان، 2014 خوش به حالتخوب چند دقیقه هستش یه پیغام که میتونی بزاری :5c6ipag2mnshmsf5ju3:ws28:-->شما اینقد سر خودتو شلوغ کردی من فقط دخملمو میشناسم.اصلا من فقط فرفرو به فرزند خواندگی قبول کرده بودم.خانواده رو پر جمعیت کردی 4
آرتاش 33340 ارسال شده در 13 آبان، 2014 سلام.. خوب چرا مثل عمه ناتنی ها حرف میزنی خوووووووووای من میمیرم برای کاکائوییی.. سه ماه تنقلات نخورم.. منو بیگیر....... این مامانم کجاست؟ خخخخ نه بابا مغز بادوم داداشیمینا هستی عه خو میگفتی یواشکی از مرز باریک دعوای زن داداشی و خواهر شوهری ریسک میکردم رد میشدم و برات قاقا میاوردم دلت برا مامانت تنگ شده دخملم منم افتخار نمیده دیگه بیاد اینجا بهله بابایی:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3
آرتاش 33340 ارسال شده در 13 آبان، 2014 من با دخترم هر روز در ارتباط هستیموقت نمیکنم بیام مامی چلا با پاپایم دعوا میکنی آخه 3
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 13 آبان، 2014 خخخخ نه بابا مغز بادوم داداشیمینا هستیعه خو میگفتی یواشکی از مرز باریک دعوای زن داداشی و خواهر شوهری ریسک میکردم رد میشدم و برات قاقا میاوردم بهله بابایی:5c6ipag2mnshmsf5ju3 اخییییییییییی مامی چلا با پاپایم دعوا میکنی آخه والله از دخمل گلم یاد بگیر هوای باباشو داره 3
آرتاش 33340 ارسال شده در 13 آبان، 2014 اخییییییییییی والله از دخمل گلم یاد بگیر هوای باباشو داره خو ذخملا همیشه هوا بابا مامانشونو دارن 4
آرتاش 33340 ارسال شده در 13 آبان، 2014 منم نسبتی داشتما بابا سهند معرفی میکنم مامان بزرگم هستن من کم کم دارم اعضای خونوادهمو رو میکنماین دفعه مامی سحرم و بابا سهندم بیان منو میکشن به قول مامی سحرم برا خودم خانوده تشکیل دادم 3
دختر باران 18625 ارسال شده در 13 آبان، 2014 معرفی میکنم مامان بزرگم هستن من کم کم دارم اعضای خونوادهمو رو میکنماین دفعه مامی سحرم و بابا سهندم بیان منو میکشن به قول مامی سحرم برا خودم خانوده تشکیل دادم دیگه جمعمون جمع شد.پدربزرگ نداری؟؟ 2
ارسال های توصیه شده