masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۳ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ملسی بابا بزرگ ژونم.. 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۳ من املوز زیاد نمیتونم بیام اینجا.. چون.. بماند.. عیده نمیخوام کسی حالش بگیره. خوش بگذره بهتون.. 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۳ چشم چشم دو ابرو؛نگاه من به هرسو؛ پس چرا نیستی پیشم؟؛نگاه خیس تو كو?؛ گوش گوش دوتا گوش؛دو دست باز یه آغوش؛ بیا بگیر قلبمو یادم تو را فراموش؛ چوب چوب یه گردن؛جایی نری تو بی من؛ دق میكنم میمیرم؛اگه دور بشی از من؛ دست دست دوتا پا؛یاده تو مونده اینجا؛ یادت میاد كه گفتی بی تو نمیرم هیچ جا؟ اما تو رفتی بازم ، منو گذاشتی تنها 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۳ چشم چشم دو ابرو؛نگاه من به هرسو؛ پس چرا نیستی پیشم؟؛نگاه خیس تو كو?؛ گوش گوش دوتا گوش؛دو دست باز یه آغوش؛ بیا بگیر قلبمو یادم تو را فراموش؛ چوب چوب یه گردن؛جایی نری تو بی من؛ دق میكنم میمیرم؛اگه دور بشی از من؛ دست دست دوتا پا؛یاده تو مونده اینجا؛ یادت میاد كه گفتی بی تو نمیرم هیچ جا؟ اما تو رفتی بازم ، منو گذاشتی تنها مگه کسی میتونه تنهات بزاره گوششو میکشم از جاش درمیاد 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۳ مگه کسی میتونه تنهات بزاره گوششو میکشم از جاش درمیاد :hapydancsmil: اخشوننننن 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۳ یواشکی گوشی مامان زونمو بردارم.. ببینیم دنیا چه جوریه....:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۳ رفتم تو تاپیک سامیار.. کابر همیشه ماندنی.. با موزیک متن پروفایل خودم. همچین دلم گرفت که نگو.. فقط از هق هق ترکیدم.. اینجوری نگام نکن بابا بزرگ ژونم دیگه.... 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۳ من یه چیک پیدا کلدم مال کیه...؟ روش نقاشی کنم؟ 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۳ سلام بر خانواده من که همشون رفتن تعطیلات من مثل اینکه پدر خوبی نیستم 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۳ سلام بر خانواده من که همشون رفتن تعطیلات من مثل اینکه پدر خوبی نیستم سلام.. نه شمابهتلین بابابزی.. تعطیطلات نلفتیم که, 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۳ سلام.. نه شمابهتلین بابابزی.. تعطیطلات نلفتیم که, قربون مغز بادومم منم جایی نرفتم منتظرم همه برگردند بعدا میرم 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۳ قربون مغز بادومم منم جایی نرفتم منتظرم همه برگردند بعدا میرم خدانکنه بابابزلگ ژونم.. منم همینطور.. همه که اومدن من میلرم.. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده