ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۳ مامانی من برم ورزش کنم بیام.. مواظب خودت باشیااا.. راستی این بابا سهند چرا ساکته.. چیزی شده؟نکنه نالاحته؟ براش نگرانم مامانی... نگران نباش مغز بادومم من نتم بازه بیشتر وقتها روشن میمونه چراغم وگرنه همیشه که نیستم . سرکارم خوب 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۳ نگران نباش مغز بادومم من نتم بازه بیشتر وقتها روشن میمونه چراغم وگرنه همیشه که نیستم . سرکارم خوب ای جانم.. بابا بزرگ ژونم.. دوست دارم. مواظب خودت باشیاااا.. ایشالله همیشه سلامت باشی بابا ژونم..:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۳ نه عزیزم نگران نباش بابا سهند مدیر شده..واقعی که بود مجازی ام مدیر شد الان سرش شلوغه وگرنه حواسش به همه هست اینم از خانواده ما در چند سال آینده اینم من در چند سال آینده:ws28: مفارکه بابا سهندجونمممممممممممم مدیریت تو حلقم.. چه خانواده خوشکلی.. اون لنگ مرغ رو من بخولم.. خوب خیلی گشنمه.. مامانی.. یعنی میخوای دوتا دیگه دختر بیاری؟ من نمیخوام میخوام فقط من دخترت باشم.. 4 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۳ سلام بر همساده های عزیزیم...خوبین؟سلامتین؟ فردا عیده .....عیدتون پیشاپیش مبارک امیدوارم خدا بهترین هارو به همتون عیدی بده چند صبای نبودم دلم براتون تنگ شده بود،و ممنون که احوالمو میپرسیدین 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۳ سلام بر همساده های عزیزیم...خوبین؟سلامتین؟فردا عیده .....عیدتون پیشاپیش مبارک امیدوارم خدا بهترین هارو به همتون عیدی بده چند صبای نبودم دلم براتون تنگ شده بود،و ممنون که احوالمو میپرسیدین سلام.. همه سرکارن .. همساده.. خوبی؟ ماهم خوبیم.. عید شما هم مبارک باشههههههههههههههههه دل ماهم براتون تنگولیده بود کلی اومدیم خونتون در زدیم کسی جواب نداد.. 3 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۳ سلامت جان یه چند مدت نبودی احوالتو پرسیدم مامانت گفت نیستی رفتی سفر.... آواتارت قشنگه خیلی... 3 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۳ سلام.. همه سرکارن .. همساده.. خوبی؟ماهم خوبیم.. عید شما هم مبارک باشههههههههههههههههه دل ماهم براتون تنگولیده بود کلی اومدیم خونتون در زدیم کسی جواب نداد.. الهی ببخشید چند مدت کار داشتم ،بخاطر ترم تابستانه،کلاسهای تری دی مکس که ثبت نام کردم زیاد وقت نمیکنم بیام انجمن ولی دلم اینجاس مطمئن باشید. 4 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۳ مفارکه بابا سهندجونمممممممممممم مدیریت تو حلقم.. چه خانواده خوشکلی.. اون لنگ مرغ رو من بخولم.. خوب خیلی گشنمه.. مامانی.. یعنی میخوای دوتا دیگه دختر بیاری؟ من نمیخوام میخوام فقط من دخترت باشم.. نه عزیزم فقط تو دخملمی اونا پسرن یه دختر دو تا پسر نگرون نباش قند عسل مادر 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۳ نه عزیزم فقط تو دخملمیاونا پسرن یه دختر دو تا پسر نگرون نباش قند عسل مادر 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۳ بچه ها طاعاتیز قبول الوسون بایرامیز مبارک 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۳ :girl_blush2: بچه ها طاعاتیز قبول الوسون بایرامیز مبارک عیدتون مبارک خانواده من:hapydancsmil: :w70::w70::w70::w70::w70: 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۳ سلامت جان یه چند مدت نبودی احوالتو پرسیدم مامانت گفت نیستی رفتی سفر....آواتارت قشنگه خیلی... سلام همساده بله من مسافرت بودم. بیمارستان بودم مشهد رفتم الانم خوب خوبم. البته یه مسایلی برام الان پیش اومده درگیرم ولی درکل خوبم. الهی ببخشید چند مدت کار داشتم ،بخاطر ترم تابستانه،کلاسهای تری دی مکس که ثبت نام کردم زیاد وقت نمیکنم بیام انجمن ولی دلم اینجاس مطمئن باشید. هرجا هستی و باشی موفق و سلامت باشی همساده:hapydancsmil: نه عزیزم فقط تو دخملمیاونا پسرن یه دختر دو تا پسر نگرون نباش قند عسل مادر آخیش خیالم راحت شد...:5c6ipag2mnshmsf5ju3:hapydancsmil: چرا بابا بزرگ میخندی؟ 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۳ کارمن خندیدن هستش بقیه کارها فرعی هستش 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۳ کارمن خندیدن هستش بقیه کارها فرعی هستش همیشه بخندی بابا بزرگ ژژژژژژژژونم. عیدتم مبارک باشه.... عیدی بده.. مامان گندمم؟ مامان گندم این عید هم عیدی میدن؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۳ عیدتون مبارک :hapydancsmil: سلام همساده.. عیدشماهم مفارک باشه. بنده مغز بادوم این خانواده ام... خوش اومدید:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۳ همیشه بخندی بابا بزرگ ژژژژژژژژونم. عیدتم مبارک باشه.... عیدی بده.. مامان گندمم؟ مامان گندم این عید هم عیدی میدن؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 آره گلم..تو هر خوقت دوس داشتی به هر بهونه بیا عیدی بگیر 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۳ آره گلم..تو هر خوقت دوس داشتی به هر بهونه بیا عیدی بگیر هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ایول مامانی..... مرسی دست گلت درد نکنه... زود باشید اعضای خانواده بیاید به من عیدی بدیددددددددددددددد 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۳ همیشه بخندی بابا بزرگ ژژژژژژژژونم. عیدتم مبارک باشه.... عیدی بده.. مامان گندمم؟ مامان گندم این عید هم عیدی میدن؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده