رفتن به مطلب

خانواده من

ارسال های توصیه شده

زنده باشی عزیزم دستت طلا ایشالله همه دعات برآورده میشه :hapydancsmil:

ممنونم گلم همچنین برای شما...

فعلا دوستای گلم خانواده عزیزمممممممم تابعد.. دوستتون دعرم بای

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 1.3k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

امامم گفت باشه سهند جان یاشه ، خواستن توانستنه :w000: دقیقا به همین شکل گفت:w58:

می خوام وقت ندارم آریودخت خواهرم

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...
سهلااااام عسیسم

زیارت قبووووووووووووول:icon_gol:

سلام مامان ژونم ملسی عزیزم ایشالله قسمت شما و همه دوستای گلم مامانی عکسم عوض نمیشه باگوشی وارد شطم فردا میام عوضش میکنم:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
سلام مامان ژونم ملسی عزیزم ایشالله قسمت شما و همه دوستای گلم مامانی عکسم عوض نمیشه باگوشی وارد شطم فردا میام عوضش میکنم:ws3:

ممنون گلم

عوض شد دخترم خشنگه:hapydancsmil:

• Like 1
لینک به دیدگاه
:hanghead::sigh:

ای جانم مامانی میخواستم خادم بشم نشد گفتن باید متاهل باشی روز اخر یه اتفاقی افتاد وسط صحن ازاد یرو به حرم اشک ریختم و منو بلند کردن بعداز چندساعت نیتم براورده شد اونجااتفاقات قشنگ برام زیاد افتاد یه دختررو اوردن برای اینکه شفاشو امام رضابده رفتم دستشو گرفتم بوسیدمش باتمام وجودم گفتم امام رضاناامیدت نمیکنه فرطا صبح شفاشو گرفت امام رضاهیچ کسی روناامید نکنه الهی امین

• Like 2
لینک به دیدگاه
سلام مغز بادومم شیرینم خوبی:icon_gol:

لوش میشماااا سلام ب روی ماهت بابابزرگ ژونم احوالت خوفه؟

حالد خوف خوف باشه باید باهام باژی کنی, بابابزرلگ بغلم میکنی اینجوری اینجوری دستالو میگیرن میچلخونن, میخوام منو بچرخونی,, یه کوچولو,,,

اع مامانم هی میگه انقدر بابابزلگتو اذیت نکن.. خوف من شمالو ادیت میکنم؟

بابابزرلگ ژونم بلام بستنی میوه ای میگیلی.. بعدقول میدم باهم بخولیم که مامانی هم دعوام نکنه..

بابابزرگ ژون باباییم کجاست.. عمه ژونم.. یه عالمه اینجا همساده میومد اتیه معمالی الیودخت, میناجون, عمه جون.. کجاعن خوف..

بابابزرگ ژون دلم بلات تنگ شده بوداااا

بابابزلگ چقدر من حلف زدم خوب مغز بادوما متفاوتن دیده مگه نه:hapydancsmil:

بابابزرگ ژون دوستت دالماااا

• Like 1
لینک به دیدگاه

امشب ما افطاری دعوت بودیم تو برج میلاد وای چقدر شلوغ بود کل تهران اومده بودن اونجا جای پارک کردن ماشینم نبود بابابزرگ ژونی پنگولم اومده بود مشستم نگاش کردم بعد رفتم کشتی سوارشدم انقدر خندیدم که نگو...

ولی انقدر راه رفتم پاهام تاول یا طاول زده.. که نگو.. یه عالمه هم لواشک خریدم تلش تلش خیلی تلشااا

بابابزرگ ژون لواشک دوست دالی؟

الانم خوابم میاد تازه رسیدم خونه.. :ws3:

ولی هنوز اینجوریم:hapydancsmil:

• Like 1
لینک به دیدگاه
امشب ما افطاری دعوت بودیم تو برج میلاد وای چقدر شلوغ بود کل تهران اومده بودن اونجا جای پارک کردن ماشینم نبود بابابزرگ ژونی پنگولم اومده بود مشستم نگاش کردم بعد رفتم کشتی سوارشدم انقدر خندیدم که نگو...

ولی انقدر راه رفتم پاهام تاول یا طاول زده.. که نگو.. یه عالمه هم لواشک خریدم تلش تلش خیلی تلشااا

بابابزرگ ژون لواشک دوست دالی؟

الانم خوابم میاد تازه رسیدم خونه.. :ws3:

ولی هنوز اینجوریم:hapydancsmil:

بستنی طلایی خوردین دونه 600 تومن:w58:

لینک به دیدگاه
بستنی طلایی خوردین دونه 600 تومن:w58:

نه دیگه.. من توترکم خوب بابابزرگ ژونم. بعدش بستنی طلایی چیه تو فستیوال موادغذایی رو میگی؟

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...