masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۳ زنده باشی عزیزم دستت طلا ایشالله همه دعات برآورده میشه :hapydancsmil: ممنونم گلم همچنین برای شما... فعلا دوستای گلم خانواده عزیزمممممممم تابعد.. دوستتون دعرم بای 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۳ به امام بگو باشه رضا جان باشه امامم گفت باشه سهند جان یاشه ، خواستن توانستنه دقیقا به همین شکل گفت 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۳ امامم گفت باشه سهند جان یاشه ، خواستن توانستنه دقیقا به همین شکل گفت می خوام وقت ندارم آریودخت خواهرم 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۳ می خوام وقت ندارم آریودخت خواهرم کاش وقت منم مثل شما پر بود 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۳ سلام به خانواده گلمممممم:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۳ سلام به خانواده گلمممممم:hapydancsmil: سهلااااام عسیسم زیارت قبووووووووووووول 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۳ سهلااااام عسیسمزیارت قبووووووووووووول سلام مامان ژونم ملسی عزیزم ایشالله قسمت شما و همه دوستای گلم مامانی عکسم عوض نمیشه باگوشی وارد شطم فردا میام عوضش میکنم 1 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۳ سلام مامان ژونم ملسی عزیزم ایشالله قسمت شما و همه دوستای گلم مامانی عکسم عوض نمیشه باگوشی وارد شطم فردا میام عوضش میکنم ممنون گلم عوض شد دخترم خشنگه:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۳ ممنون گلمعوض شد دخترم خشنگه:hapydancsmil: الهههه دیشب این موقع حرم قراره باز بریم 1 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۳ الهههه دیشب این موقع حرم قراره باز بریم لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۳ ای جانم مامانی میخواستم خادم بشم نشد گفتن باید متاهل باشی روز اخر یه اتفاقی افتاد وسط صحن ازاد یرو به حرم اشک ریختم و منو بلند کردن بعداز چندساعت نیتم براورده شد اونجااتفاقات قشنگ برام زیاد افتاد یه دختررو اوردن برای اینکه شفاشو امام رضابده رفتم دستشو گرفتم بوسیدمش باتمام وجودم گفتم امام رضاناامیدت نمیکنه فرطا صبح شفاشو گرفت امام رضاهیچ کسی روناامید نکنه الهی امین 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۳ سلام بر خانواده گلم .............. 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۳ سلام بر خانواده گلم .............. سلام بر پدربزرگ ژون خودم... 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۳ سلام بر پدربزرگ ژون خودم... سلام مغز بادومم شیرینم خوبی 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۳ سلام مغز بادومم شیرینم خوبی لوش میشماااا سلام ب روی ماهت بابابزرگ ژونم احوالت خوفه؟ حالد خوف خوف باشه باید باهام باژی کنی, بابابزرلگ بغلم میکنی اینجوری اینجوری دستالو میگیرن میچلخونن, میخوام منو بچرخونی,, یه کوچولو,,, اع مامانم هی میگه انقدر بابابزلگتو اذیت نکن.. خوف من شمالو ادیت میکنم؟ بابابزرلگ ژونم بلام بستنی میوه ای میگیلی.. بعدقول میدم باهم بخولیم که مامانی هم دعوام نکنه.. بابابزرگ ژون باباییم کجاست.. عمه ژونم.. یه عالمه اینجا همساده میومد اتیه معمالی الیودخت, میناجون, عمه جون.. کجاعن خوف.. بابابزرگ ژون دلم بلات تنگ شده بوداااا بابابزلگ چقدر من حلف زدم خوب مغز بادوما متفاوتن دیده مگه نه:hapydancsmil: بابابزرگ ژون دوستت دالماااا 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۳ امشب ما افطاری دعوت بودیم تو برج میلاد وای چقدر شلوغ بود کل تهران اومده بودن اونجا جای پارک کردن ماشینم نبود بابابزرگ ژونی پنگولم اومده بود مشستم نگاش کردم بعد رفتم کشتی سوارشدم انقدر خندیدم که نگو... ولی انقدر راه رفتم پاهام تاول یا طاول زده.. که نگو.. یه عالمه هم لواشک خریدم تلش تلش خیلی تلشااا بابابزرگ ژون لواشک دوست دالی؟ الانم خوابم میاد تازه رسیدم خونه.. ولی هنوز اینجوریم:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۳ امشب ما افطاری دعوت بودیم تو برج میلاد وای چقدر شلوغ بود کل تهران اومده بودن اونجا جای پارک کردن ماشینم نبود بابابزرگ ژونی پنگولم اومده بود مشستم نگاش کردم بعد رفتم کشتی سوارشدم انقدر خندیدم که نگو... ولی انقدر راه رفتم پاهام تاول یا طاول زده.. که نگو.. یه عالمه هم لواشک خریدم تلش تلش خیلی تلشااا بابابزرگ ژون لواشک دوست دالی؟ الانم خوابم میاد تازه رسیدم خونه.. ولی هنوز اینجوریم:hapydancsmil: بستنی طلایی خوردین دونه 600 تومن لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۳ بستنی طلایی خوردین دونه 600 تومن نه دیگه.. من توترکم خوب بابابزرگ ژونم. بعدش بستنی طلایی چیه تو فستیوال موادغذایی رو میگی؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده