آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۳ نه.دعوا نمک زندگیه شورش کردی خب :5c6ipag2mnshmsf5ju3 در ملاعام با داداشم دعوا کردی 4 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۳ شورش کردی خب :5c6ipag2mnshmsf5ju3در ملاعام با داداشم دعوا کردی آخه داداشت داشت بچه هارو میبرد افغانستاندیگه به تفاهم رسیدیم 3 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۳ به قول همساده که خودم باشم داغونم آقا داغون....چیه روز جمعه کسی نیست به ما یه سرکی بزنه؟ 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۳ مامان قهرمان مامان پهلوان شما دختر بابایی هستی یا مامان؟ 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۳ شما دختر بابایی هستی یا مامان؟ بابای قهرمان بابای پهلوان لای لالای لای لالایلالای لای:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۳ بابای قهرمان بابای پهلوان لای لالای لای لالایلالای لای:hapydancsmil: آی شیطون ازین بچه کوچیکا میپرسی کیو بیشتر دوست داری هرکی نزدیک باشه و ازش بپرسه اونو میگه 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۳ آی شیطون ازین بچه کوچیکا میپرسی کیو بیشتر دوست داری هرکی نزدیک باشه و ازش بپرسه اونو میگه نه من تو بچگی از اونایی بودم که به همه میگفتم تورو دوس دارم قد زمین و آسمون و وسط این دوتاهمه هم فکر میکردن فقط اونو دوس دارم 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۳ سلام ب خانواده گلم من یه مدت نبودم ولی الان خوب خوب خوبم نگران نباشید.. الان مشهدم برای همتون دعاکردم اگه قابل باشم مواظب خودنون باشید:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۳ نوه جانمممممممممممممممممممممممممممممم مغز بادوممم کجا بودیییییییییییییی پسسسسسسسس:hapydancsmil:خوش اومدی 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۳ نوه جانمممممممممممممممممممممممممممممم مغز بادوممم کجا بودیییییییییییییی پسسسسسسسس:hapydancsmil:خوش اومدی سلام بابابزرگ ژونم من اول شمال بودم بعد رفتم یزد قلبمو عمل کردم بعد خدا بهم لطف و عنایت کرد برای دوباره زندگی کردن والان مشهدم.. کلی براتون دعاکردم اگه خداقابل بدونه... الانم خوب خوب خوبم 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۳ تااخراحیااینجاهستم اگه سفارشی دعایی امری بود درخدمتم به اتنا و یا گندم بگید بروی چشم انجام میدم 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۳ سلام بابابزرگ ژونم من اول شمال بودم بعد رفتم یزد قلبمو عمل کردم بعد خدا بهم لطف و عنایت کرد برای دوباره زندگی کردن والان مشهدم.. کلی براتون دعاکردم اگه خداقابل بدونه... الانم خوب خوب خوبم الهی شکر الهی شکر دعای دوستان همیشه توشه راهتون ممنون مصی جان خوشحال شدم سالمی الان شکر 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۳ الهی شکر الهی شکر دعای دوستان همیشه توشه راهتون ممنون مصی جان خوشحال شدم سالمی الان شکر عزیزی قربونت برم بابابزرگ ژونم منم خیلی خوووووووشحاااالم خیلی مطمینندعای دوستان باعث سلامتیم شده,, دلم براتون تنگ شده بود وهمیشه حالتونو از گندم میپرسیدم:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۳ عزیزی قربونت برم بابابزرگ ژونم منم خیلی خوووووووشحاااالم خیلی مطمینندعای دوستان باعث سلامتیم شده,, دلم براتون تنگ شده بود وهمیشه حالتونو از گندم میپرسیدم:hapydancsmil: لطف داری عزیزم قربون دل مهربونت 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۳ سلام معصومه جان خوبی؟ زیارت قبول باشه مارم هم دعا کن 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۳ لطف داری عزیزم قربون دل مهربونت مرسی بابا ژونم مهربونی از خودتونه بابایی من دارم میرم حرم خداقابل بدونه برانون دعامیکنم نیتاتونو کنید تاالان امام رضاصدامو شنیده ایشالله دعاهای شماهم مستجاب میشه, به خانواده گلمون تک تک سلام برسونید, مندسترسی ب نتم خیلی کمه دیرب دیرمیام ولی جویای حالتون هستم مواظب خوبیهاتون باشید. خوشحال شدم خیلی حیلی:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۳ سلام معصومه جان خوبی؟زیارت قبول باشه مارم هم دعا کن سلام عمه ارتاش خیلی خوبم خیلی عمه ژونم امام رضاقابل بدونه براتون دعاکردم الانم دارم میرم حرم.. حتما گلم.. 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۳ مرسی بابا ژونم مهربونی از خودتونه بابایی من دارم میرم حرم خداقابل بدونه برانون دعامیکنم نیتاتونو کنید تاالان امام رضاصدامو شنیده ایشالله دعاهای شماهم مستجاب میشه, به خانواده گلمون تک تک سلام برسونید, مندسترسی ب نتم خیلی کمه دیرب دیرمیام ولی جویای حالتون هستم مواظب خوبیهاتون باشید. خوشحال شدم خیلی حیلی:hapydancsmil: به امام بگو باشه رضا جان باشه 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۳ سلام عمه ارتاش خیلی خوبم خیلی عمه ژونم امام رضاقابل بدونه براتون دعاکردم الانم دارم میرم حرم.. حتما گلم.. زنده باشی عزیزم دستت طلا ایشالله همه دعات برآورده میشه :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۳ به امام بگو باشه رضا جان باشه الهییییییییی چشم سهند جان بابابزرگ ژونم... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده