آریودخت 43941 ارسال شده در 10 مهر، 2014 نه.دعوا نمک زندگیه شورش کردی خب :5c6ipag2mnshmsf5ju3 در ملاعام با داداشم دعوا کردی 4
دختر باران 18625 ارسال شده در 10 مهر، 2014 شورش کردی خب :5c6ipag2mnshmsf5ju3در ملاعام با داداشم دعوا کردی آخه داداشت داشت بچه هارو میبرد افغانستاندیگه به تفاهم رسیدیم 3
آتیه معماری 7545 ارسال شده در 11 مهر، 2014 به قول همساده که خودم باشم داغونم آقا داغون....چیه روز جمعه کسی نیست به ما یه سرکی بزنه؟ 2
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 12 مهر، 2014 مامان قهرمان مامان پهلوان شما دختر بابایی هستی یا مامان؟ 2
آرتاش 33340 ارسال شده در 12 مهر، 2014 شما دختر بابایی هستی یا مامان؟ بابای قهرمان بابای پهلوان لای لالای لای لالایلالای لای:hapydancsmil: 3
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 12 مهر، 2014 بابای قهرمان بابای پهلوان لای لالای لای لالایلالای لای:hapydancsmil: آی شیطون ازین بچه کوچیکا میپرسی کیو بیشتر دوست داری هرکی نزدیک باشه و ازش بپرسه اونو میگه 3
آرتاش 33340 ارسال شده در 12 مهر، 2014 آی شیطون ازین بچه کوچیکا میپرسی کیو بیشتر دوست داری هرکی نزدیک باشه و ازش بپرسه اونو میگه نه من تو بچگی از اونایی بودم که به همه میگفتم تورو دوس دارم قد زمین و آسمون و وسط این دوتاهمه هم فکر میکردن فقط اونو دوس دارم 4
masi eng 47044 ارسال شده در 14 مهر، 2014 سلام ب خانواده گلم من یه مدت نبودم ولی الان خوب خوب خوبم نگران نباشید.. الان مشهدم برای همتون دعاکردم اگه قابل باشم مواظب خودنون باشید:hapydancsmil: 2
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 14 مهر، 2014 نوه جانمممممممممممممممممممممممممممممم مغز بادوممم کجا بودیییییییییییییی پسسسسسسسس:hapydancsmil:خوش اومدی 2
masi eng 47044 ارسال شده در 14 مهر، 2014 نوه جانمممممممممممممممممممممممممممممم مغز بادوممم کجا بودیییییییییییییی پسسسسسسسس:hapydancsmil:خوش اومدی سلام بابابزرگ ژونم من اول شمال بودم بعد رفتم یزد قلبمو عمل کردم بعد خدا بهم لطف و عنایت کرد برای دوباره زندگی کردن والان مشهدم.. کلی براتون دعاکردم اگه خداقابل بدونه... الانم خوب خوب خوبم 2
masi eng 47044 ارسال شده در 14 مهر، 2014 تااخراحیااینجاهستم اگه سفارشی دعایی امری بود درخدمتم به اتنا و یا گندم بگید بروی چشم انجام میدم 3
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 14 مهر، 2014 سلام بابابزرگ ژونم من اول شمال بودم بعد رفتم یزد قلبمو عمل کردم بعد خدا بهم لطف و عنایت کرد برای دوباره زندگی کردن والان مشهدم.. کلی براتون دعاکردم اگه خداقابل بدونه... الانم خوب خوب خوبم الهی شکر الهی شکر دعای دوستان همیشه توشه راهتون ممنون مصی جان خوشحال شدم سالمی الان شکر 3
masi eng 47044 ارسال شده در 14 مهر، 2014 الهی شکر الهی شکر دعای دوستان همیشه توشه راهتون ممنون مصی جان خوشحال شدم سالمی الان شکر عزیزی قربونت برم بابابزرگ ژونم منم خیلی خوووووووشحاااالم خیلی مطمینندعای دوستان باعث سلامتیم شده,, دلم براتون تنگ شده بود وهمیشه حالتونو از گندم میپرسیدم:hapydancsmil: 2
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 14 مهر، 2014 عزیزی قربونت برم بابابزرگ ژونم منم خیلی خوووووووشحاااالم خیلی مطمینندعای دوستان باعث سلامتیم شده,, دلم براتون تنگ شده بود وهمیشه حالتونو از گندم میپرسیدم:hapydancsmil: لطف داری عزیزم قربون دل مهربونت 3
masi eng 47044 ارسال شده در 14 مهر، 2014 لطف داری عزیزم قربون دل مهربونت مرسی بابا ژونم مهربونی از خودتونه بابایی من دارم میرم حرم خداقابل بدونه برانون دعامیکنم نیتاتونو کنید تاالان امام رضاصدامو شنیده ایشالله دعاهای شماهم مستجاب میشه, به خانواده گلمون تک تک سلام برسونید, مندسترسی ب نتم خیلی کمه دیرب دیرمیام ولی جویای حالتون هستم مواظب خوبیهاتون باشید. خوشحال شدم خیلی حیلی:hapydancsmil: 3
masi eng 47044 ارسال شده در 14 مهر، 2014 سلام معصومه جان خوبی؟زیارت قبول باشه مارم هم دعا کن سلام عمه ارتاش خیلی خوبم خیلی عمه ژونم امام رضاقابل بدونه براتون دعاکردم الانم دارم میرم حرم.. حتما گلم.. 2
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 14 مهر، 2014 مرسی بابا ژونم مهربونی از خودتونه بابایی من دارم میرم حرم خداقابل بدونه برانون دعامیکنم نیتاتونو کنید تاالان امام رضاصدامو شنیده ایشالله دعاهای شماهم مستجاب میشه, به خانواده گلمون تک تک سلام برسونید, مندسترسی ب نتم خیلی کمه دیرب دیرمیام ولی جویای حالتون هستم مواظب خوبیهاتون باشید. خوشحال شدم خیلی حیلی:hapydancsmil: به امام بگو باشه رضا جان باشه 2
آرتاش 33340 ارسال شده در 14 مهر، 2014 سلام عمه ارتاش خیلی خوبم خیلی عمه ژونم امام رضاقابل بدونه براتون دعاکردم الانم دارم میرم حرم.. حتما گلم.. زنده باشی عزیزم دستت طلا ایشالله همه دعات برآورده میشه :hapydancsmil: 3
masi eng 47044 ارسال شده در 14 مهر، 2014 به امام بگو باشه رضا جان باشه الهییییییییی چشم سهند جان بابابزرگ ژونم... 2
ارسال های توصیه شده